Wicked Tales Dark Red

Wicked Tales: Dark Red

Utbetalning av spelvinster

• Vinsterna som betalas ut på spelautomaten är beroende av vilka symboler som visas på vinstraderna när hjulen har stannat.
  • Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vunnits för varje vinstkombination.
  • Formeln för att beräkna konverteringen av mynt till krediter är: antal mynt gånger myntstorleken = belopp i krediter.

Radutbetalningar

Radvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen av rader multipliceras med insatsen per rad.

Följande villkor måste uppfyllas för att en kombination med vanliga symboler ska ge en vinnande kombination:

• Symbolerna måste visas bredvid varandra på en vinstrad.

• Vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger, och en vinstkombination måste börja från vänster och fortsätta på intilliggande positioner på vinstraden.

Utbetalningar för vargens hjulbonus

Kontantpriser beräknas genom att du multiplicerar ditt belopp med det totala antalet mynt du satsar.

Alla insatser som spelas i bonusspelet är desamma som det spel som aktiverade vargens hjulbonus.

Utbetalningar för free spins

• Du får 9 free spins.
  • Alla insatser som spelas i free spins är desamma som det spel som aktiverade free spins-funktionen.

Utbetalningar för förmögenhetsskogens valbonus

Vinstsummorna som visas är redan multiplicerade med din insats.

• Bonusmultiplikatorn börjar på 1 och ökar med 1 varje gång ett kontantpris avslöjas.
  • Kontantpriser är vinstbelopp på 1 till 5 gånger insatsen.
  • Bonusmultiplikatorn appliceras på kontantpriset när det avslöjas.
  • Vargar ger dig insatsen tillbaka. Vargar multipliceras inte av bonusmultiplikatorn och ökar den inte.
  • Om du hittar alla 10 kontantpriser vinner du ett avslutningspris på 20 gånger insatsen. Avslutningspriset multipliceras inte av bonusmultiplikatorn.
  • Du vinner summan av alla bonusvinstbelopp som valts.

Spelregler

Se sektionerna nedan för information om spelreglerna.

Allmänna regler

1. Du kan satsa upp till 8 mynt per rad.

2. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla insatser och vinster.

Regler för jokersymbolen

1 1

1. Joker är en jokersymbol.

2. Jokersymbolen kan inte ersätta spridningssymbolen.

3. Endast 1 vinstkombination betalas ut per vinstrad. Om det finns fler än 1 möjlig vinstkombination på en vinstrad vinner du endast värdet för den högsta kombinationen.

Regler för spridningssymbolen

2 1

1. Spridningskombinationer ger vinst när 3 spridningssymboler dyker upp var som helst på hjulen.

2. Spridningssymboler kan inte ersättas av jokersymbolen.

3. 3 spridda spridningssymboler på hjulen aktiverar vargens hjulbonus.

Regler för Wandering Reels

3 1

1. Wandering Reels är en grupp på 3 hjul som snurrar tillsammans.

2. Wandering Reels har Jumbo Blocks, vilket är stora symboler som sträcker sig över de 3 hjulen.

3. Wandering Reels stannar på 1 av 3 positioner, som sedan avgör vilka hjul och rader som spelas. Se ovan för detaljer.

4. Vid varje grundspelssnurr väljs positionen slumpmässigt.

5. Vid free spins flyttas Wandering Reels position ett steg till nästa i ordningen (från VÄNSTRA POSITIONEN flyttas Wandering Reels till MITTRE POSITIONEN, sedan till HÖGRA POSITIONEN och så tillbaka till MITTRE POSITIONEN).

Regler för vargens hjulbonus

2 1

1. 3 spridningssymboler aktiverar vargens hjulbonus.

2. Alla kontantpriser du vinner visar multiplikatorn från insatsen.

3. Multiplikatorn går upp till 20x.

4. Samla kontantpriser tills du aktiverar förmögenhetsskogens valbonus eller free spins.

Regler för free spins

4 1

1. Free spins aktiveras när vargens hjulbonus pekar på 1 av dessa 4 karaktärer.

2. Karaktären som pekas ut dyker upp på free spins-hjulen och ersätter symbolerna med de andra 3 karaktärerna.

3. Du får 9 free spins.

4. Hjul och rader bestäms av Wandering Reels.

5. Alla insatser som spelas i free spins är desamma som det spel som aktiverade free spins.

6. Free spins kan inte omaktiveras under free spins.

7. Vargens hjulbonus och förmögenhetsskogens valbonus kan inte omaktiveras under free spins.

Regler för förmögenhetsskogens valbonus

6 1

1. Förmögenhetsskogens valbonus aktiveras när vargens hjulbonus pekar på kistan ovan.

2. Autoval låter dig välja objekt i ordning utan att röra spelet, och kan stoppas när som helst.

3. Välj objekt för att se ett kontantpris, en varg eller yxa.

4. Kontantpriser är vinstbelopp på 1 till 5 gånger insatsen.

5. Bonusmultiplikatorn börjar på 1.

6. Efter varje kontantpris som visas appliceras bonusmultiplikatorn på kontantpriset, och sedan höjs bonusmultiplikatorn med 1.

7. Förmögenhetsskogens valbonus avslutas om du hittar alla 10 kontantpriser, eller om du hittar fler vargobjekt än yxobjekt.

8. Om du hittar alla 10 kontantpriser belönas du med ett avslutningspris på 20 gånger din insats.

9. Om du hittar en varg får du insatsen tillbaka.

10. Du vinner summan av alla bonusvinstbelopp som valts.

11. Vinsterna inkasseras automatiskt när förmögenhetsskogens valbonus är slut.

Insats- och utbetalningsregler

1. Vinst betalas endast ut för den högsta kombinationen på varje rad.

2. Spridningssymboler kan visas var som helst på hjulen.

3. Vanliga vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger, så en symbol måste visas på första spelautomathjulet. Symbolkombinationer som börjar på andra, tredje, fjärde och femte hjulet ger inte vinst. Symbolerna måste visas bredvid varandra på en rad.

4. Alla belopp i vinsttabellen i PlayCheck visas i mynt.

5. Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vinns för varje kombination. Det totala antalet mynt som utbetalas beror på det antal mynt du satsar per rad.

6. Hjulvinster beräknas genom att du multiplicerar ditt belopp med det totala antalet mynt du satsar.

7. Antalet vunna krediter beror på det totala antalet vunna mynt multiplicerat med det valda myntvärdet.

8. Formeln för att beräkna konverteringen av mynt till krediter är: antal mynt gånger myntstorleken = belopp i krediter.

9. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla insatser och vinster.

Spela spelet

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar vinstkombinationer på vinstraden. Vinsten beror på vinstkombinationen.

Spela:

1. Ditt saldo visas i krediter och visas i konsolfältet.

2. Välja insatsbelopp:

På datorn

• Klicka på Insats.

• Flytta reglaget för myntstorlek till höger för att öka eller till vänster för att minska myntstorleken du vill satsa.

• Flytta reglaget för mynt till höger för att öka eller till vänster för att minska antalet mynt du vill satsa per rad.

• Klicka på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats. Valet

Mobil

• Öppna Alternativ genom att trycka på ikonen (>).

• I Insatsinställningar sveper du myntstorlekar till vänster eller höger beroende på vilken storlek du vill satsa.

• I Insatsinställningar sveper du myntvärden till vänster eller höger beroende på vilket antal mynt du vill satsa.

• Tryck på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats. Val

3. Klicka eller tryck på Snurra för att börja snurra hjulen.

4. När hjulen stannar lyser vinster upp om du har en vinnande radkombination. Du vinner beloppet som visas i rutan Vinst.

5. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Alternativ och inställningar

Alternativpanelen har inställningar och alternativ för flera spel.

Ljudinställningar

Välj vilka ljud som ska vara aktiverade och inaktiverade.

Spelljud styr konsol- och snurrljud.

Vinstljud styr ljud för vinstkombinationer och -sekvenser.

Bakgrundsljud styr bakgrundsmusiken.

Så här justerar du ljudinställningarna:

På datorn

1. Öppna alternativpanelen genom att trycka på knappen (...).

2. Klicka på alternativet Inställningar.

3. Klicka på valfritt alternativ under Ljudinställningar för att slå på eller stänga av det ljudet.

Mobil

1. Öppna alternativpanelen genom att trycka på ikonen (>).

2. Tryck på alternativet Inställningar.

3. Tryck på valfritt alternativ under Ljudinställningar för att slå på eller stänga av det ljudet.

Obs! Ljudalternativen är bara aktiverade om ljudikonen är .

Grafikinställningar

I grafikinställningar kan du justera grafiknivån.

• Grundläggande optimerar spelprestandan för svagare enheter.
  • Utökad erbjuder den kompletta användarupplevelsen med animationer.

Så här justerar du grafikinställningarna

På datorn

1. Öppna alternativpanelen genom att trycka på knappen (...).

2. Klicka på alternativet Inställningar.

3. Under Grafikinställningar klickar du antingen på Grundläggande eller Utökad för att aktivera önskat läge.

Mobil

1. Öppna alternativpanelen genom att trycka på ikonen (>).

2. Tryck på alternativet Inställningar.

3. Tryck på Spelinställningar.

4. Under Grafikinställningar trycker du antingen på Grundläggande eller Utökad för att aktivera önskat läge.

Spelinställningar

I spelinställningarna kan du styra spelets allmänna egenskaper.

Introduktionsskärm visar introduktionsskärmen vid start.

Visa guide vid start (endast mobil).

Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul.

Obs! En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Så här justerar du spelinställningarna

På datorn

1. Öppna alternativpanelen genom att trycka på knappen (...).

2. Klicka på alternativet Inställningar.

3. Under Spelinställningar kan du klicka på alternativet Introduktionsskärm för att aktivera eller avaktivera introduktionsskärmen vid start.

4. Under Spelinställningar klickar du på alternativet Snabbspel för att aktivera eller inaktivera Snabbspel.

Mobil

1. Öppna alternativpanelen genom att trycka på ikonen (>).

2. Tryck på alternativet Inställningar.

3. Tryck på Spelinställningar.

4. Under Spelinställningar kan du trycka på alternativet Introduktionsskärm för att aktivera eller avaktivera introduktionsskärmen vid start.

5. Under Spelinställningar trycker du på Visa guide vid start för att slå på eller stänga av guiden.

6. Under Spelinställningar trycker du på alternativet Snabbspel för att aktivera eller inaktivera Snabbspel.

Autospel

Med Autospel kan du spela ett bestämt antal gånger i rad utan att röra spelet.

Om Autospel

• Vissa spel saknar Autospel och de funktioner som hör därtill.

• Du måste ställa in din insats innan du börjar en Autospel-session, för Autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.

• Du kan stoppa Autospel när som helst. Det påverkar inte snurrets resultat.

• Om någon funktion aktiveras stoppas Autospel.

Vinsthistorik och statistik

Du kan visa vinsthistoriken och statistik i spelet.

Visa spelstatistik

Statistiken gäller bara för den aktuella spelsessionen. När du avslutar ett spel nollställs statistiken.

På datorn

1. Klicka på Vinst.

2. Klicka på knappen Statistik.

3. Visa den aktuella spelstatistiken

Mobil

1. Öppna alternativpanelen genom att trycka på ikonen (>).

2. Tryck på ikonen Statistik.

3. Tryck på ikonen Statistik.

4. Visa den aktuella spelstatistiken.

Statistik

• Spelresultat

Visar antalet spel under den aktuella spelsessionen, hur länge spelsessionen varat och det genomsnittliga antalet spel per timme.

• Högsta vinster

Visar de 3 högsta vinstbeloppen under den aktuella spelsessionen.

Visa spelvinster

Se dina senaste och 5 högsta vinster. Senaste vinster gäller endast den aktuella spelsessionen. När du avslutar spelet nollställs dina senaste vinster.

På datorn

1. Klicka på Vinst.

2. Klicka på knappen Vinster.

3. Visa dina spelvinster

Mobil

1. Öppna alternativpanelen genom att trycka på ikonen (>).

2. Tryck på ikonen Statistik.

3. Tryck på ikonen Vinster.

4. Visa dina spelvinster.

Vinster

• Senaste

Visar de 5 senaste vinsterna under den aktuella spelsessionen.

• Topp 5

Visar de 5 högsta vinsterna någonsin.

Återbäring till spelare (RTP)

• Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett specifikt spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. Återbäringen till spelare är fast och ändras inte.
  • Det här spelet har en RTP om 96.10%.

Datum för senaste ändring: 2019-03-25