Fire Joker

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Hjulen kan sättas i brand när som helst i Fire Joker, ett 3-hjuls videoslotspel med 5 fasta vinstlinjer. En kombination av tre matchande symboler längs en vinstlinje utgör en vinst.
  • Den djävulska Eldjokern är en jokersymbol som kan uppträda var som helst på alla tre hjul. Den ersätter alla normala symboler och hjälper till att skapa vinnande kombinationer.
  • Aktivera funktionen NYTT SPINN AV ELD när staplade symboler visas på två av hjulen utan vinst på vinstlinjerna. Ett nytt gratisspinn delas då ut på det tredje hjulet! De staplade symbolerna står kvar på plats under det nya spinnet. Om möjligheten finns för två olika hjul att snurra på nytt kommer hjulet som ger dig chansen på högst vinst att stå kvar på plats!
  • Snurra det eldiga Multiplikatorhjulet när alla hjulpositioner fylls med samma symbol, där din totalvinst kan växa till med ett slumpmässigt värde upp till max x10!
  • RTP är 96.15%.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.