Penguin City

Untitled Document

Välkommen till videoslotten Penguin City där du kan vinna från alla håll med sticky wilds, staplade wilds och ett Penguin Escape bonusläge.

OM SPELET

Penguin City är en videoslot med 5 hjul och ett spännande Win all Ways upplägg. Win all Ways betyder att det inte finns några vinstlinjer alls; vilken kombination som helst med 3 eller flera identiska symboler i följd som startar antingen från höger eller vänster ger vinst. Spelet har 9 vanliga symboler, 1 wildsymbol och 1 staplad Emperor Wild.

Penguin Escape läge

• Vinn med en wildsymbol i grundspelet för att aktivera Penguin Escape bonusläget
  • Du förblir i Penguin Escape läget så länge du fortsätter att vinna
  • I det här läget försöker 1 pingvin att fly vid varje snurr (förutom när den staplade kejsarsymbolen finns med på spelplanen)
  • Om pingvinen lyckas hoppa upp på hjulen kan 2 saker hända:
    • 1 sticky wild läggs till hjul 2 eller 4 under ett vinnande snurr
    • eller
    • 1 symbol byts ut på hjul 3 för att skapa en vinst vid ett förlorande snurr.
  • Om pingvinen misslyckas förändras inget på hjulen
  • Alla snurr spelas och ger utdelning på samma sätt som i grundspelet
  • Ökade bets återställer alla sticky wilds och avslutar Penguin Escape läget

Stacked Emperor Wild

• En staplad Emperor wildsymbol dyker upp på tredje hjulet i Penguin Escape läget
  • Han består av 3 staplade wildsymboler
  • Han garanterar en vinst när någon del av honom finns med på hjulen
  • Han förflyttar sig nedåt en ruta i taget vid varje snurr tills han försvinner helt från spelplanen.
  • Pingvinerna försöker inte fly medan kejsaren finns med på spelplanen

Wilds

• Wilds ersätter alla vanliga symboler.
  • När en vanlig wildsymbol ger vinst stannar den på hjulet även under nästa snurr.

HUR SPELAR JAG?

• Välj ditt myntvärde.
  • Klicka på Spinn-knappen för att börja spelet.

HUR RÄKNAR JAG UT VINSTER MED "WIN ALL WAYS"

• För att räkna ut din totala WIN ALL WAYS myntvinst, lägg ihop alla dina symbolvinster.
  • För att räkna ut en vinst, beräkna antalet hjul som innehåller samma vinstsymbol med start från vänster till höger.
  • Om antalet hjul i rad som innehåller symbolen är tre eller fler från vänster räknat, kolla hur mycket du har vunnit under vinsttabellen.
  • I annat fall, om symbolen inte fanns med på tre hjul i rad från vänster räknat, räkna från höger.
  • Om antalet hjul i rad som innehåller symbolen är tre eller fler från höger räknat, kolla hur mycket du har vunnit under vinsttabellen.
  • Om något av hjulen har en vinnande symbol (eller delar av en vinnande symbol) multipliceras vinsten. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få det slutgiltiga multiplikatorvärdet. Till exempel, om det första hjulet har 2 symboler, det andra hjulet 3 symboler och det tredje hjulet 2 symboler multipliceras utdelningen enligt vinsttabellen på följande sätt: 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • 5 likadana vinster ger endast utdelning från ett håll.
  • Under spelets gång läggs vinster ifrån alla vinnande kombinationer automatiskt ihop.
  • Räkna ut din totala vinst i din lokala valuta genom att multiplicera antal mynt du har vunnit med ditt myntvärde.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på Alternativ för att öppna eller stänga menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelets hastighet, ljudvolym och ställ in förutsättningar för när autospel ska stoppas.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Win all Ways – Det finns 243 sätt att vinna från varje håll.
  • Myntvärde – Ändra din insats genom att ändra myntvärde. För att räkna ut hur stor en insats eller en vinst är i din valuta, multiplicera antalet mynt (25) med ditt myntvärde.
  • Insats – Visar det totala vinstvärdet.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar ditt kontos saldo. Du kan välja att se eller dölja ditt betsaldo och kan vinna antingen i cash eller mynt. Väljer du cash förvandlar spelet alla värden i mynt till cash genom att multiplicera myntsumman med ditt myntvärde. Du kan växla mellan cash och mynt genom att gå till menyn för inställningar eller klicka på Insats eller Saldo.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,2 %.

SLUMPEN

Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 17/06 2018. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.