Diamond Mine 2

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.

Steg 2: Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Dina vinster markeras och skapar en explosion som gör att fler symboler faller ner.
  • Alla eventuella vinnande betalas ut till ditt kontosaldo

Kaskadsymboler

• Alla vinnande symboler skapar en kedjereaktion.
  • De vinnande symbolerna tas bort från hjulen och ersätts av nya symboler som faller ner ovanifrån.
  • Det finns symbolpositioner ovanför hjul 2, 3, 4 och 5. De hjälper till att skapa vinster och är de enda positionerna som kan avslöja wildsymboler. Dessa kommer att ersättas från höger.
  • Kaskader fortsätter tills inga fler vinnande symboler genereras.

MEGAWAYS™

• Varje hjul kan avslöja upp till 7 synliga symboler.
  • Varje snurr kan ha upp till 117 649 sätt att vinna.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Alla vinnande kombinationer läggs samman.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • MEGAWAYS™ under licens från Big Time Gaming.

Wildsymboler

• Wild-symbolen kan endast förekomma i positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Wild-symbolen kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler utom scatter-symboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Hemlig symbol

• Överraskningssymbolen kan dyka upp var som helst.
  • Alla hemliga symboler som visas kommer att avslöja samma slumpmässiga symbol.
  • Den hemliga symbolen kan inte avslöja scattersymboler.

Scatter

• Scattersymbolen kan förekomma på samtliga hjul men inte på positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • 3 eller fler synliga scattersymboler aktiverar bonusen.
  • När bonusen har aktiverats får spelaren välja mellan 2 bonusar.
  • 3 scattersymboler ger 8 gratissnurr eller gyllene garantin på x5.
  • 4 scattersymboler ger 12 gratissnurr eller gyllene garantin på x7.
  • 5 scattersymboler ger 16 gratissnurr eller gyllene garantin på x9.
  • 6 scattersymboler ger 20 gratissnurr eller gyllene garantin på x12.
  • 7 scattersymboler ger 24 gratissnurr eller gyllene garantin på x15.
  • Utöver hjulvinster tilldelas även scattervinster.

Gambling av gratissnurr

• Innan gratissnurr-bonusen startar kan spelaren välja att riskspela det aktiverande gratissnurr-beloppet.
  • Ett vinnande resultat kommer att tilldela den relevanta ökningen till bonusen.
  • Varje förlorande riskspel kommer att tilldela det relevanta resultatet som visas.
  • Om du trycker på INKASSERA kommer det aktiva bonusresultatet att tilldelas.
  • Det går inte att riskspela med guldsnurrsbonusen.

GRATISSPEL

• Under gratissnurr finns en aktiv obegränsad vinstmultiplikator som startar på 1 och ökar med 1 efter varje kaskad.
  • Under gratissnurr kan positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5 avslöja gratissnurr-scatters och ge extra gratissnurr.
  • 3 gratissnurr-scatters = 5 extra gratissnurr.
  • 4 gratissnurr-scatters = 10 extra gratissnurr.
  • Insatsen som användes för att utlösa gratissnurr används också under funktionen.
  • I slutet av gratissnurren visas totalvinsterna för snurren. Alla vinster sätts in på spelarens konto varpå det vanliga spelet återupptas.

Guldsnurr

• Spelaren tilldelas en guldgaranti i början av bonusen som vinstmultiplikatorn måste nå för att bonusen ska sluta.
  • Vinstmultiplikatorn börjar vid 1 och ökar med 1 efter varje kaskad.
  • Funktionen fortsätter tills vinstmultiplikatorn når den gyllene garantin som visas på skärmen.
  • Under guldsnurr kan positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5 avslöja scattersymboler som ökar den gyllene garantin med 1 för varje scattersymbol.
  • Insatsen som användes för att aktivera bonusen kommer att användas under själva bonusen.
  • I slutet av guldsnurr visas totalvinsterna för snurren. Alla eventuella vinster sätts in på spelarens konto varpå standardspelet återupptas.

Guldinsats(beroende på operatörens inställning)

• Bonusinsatsen kan aktiveras i grundspelet.
  • Vid aktivering snurrar hjulen och garanterar att minst 3 scattersymboler dyker upp, vilket aktiverar gratissnurr.
  • Bonusinsatsen motsvarar 100 gånger totalinsatsen.

Extrainsats(beroende på operatörens inställning)

• Extrainsatsen kan aktiveras under grundspelet.
  • När den är aktiv ökar chansen att aktivera en bonus.
  • Kostnaden för extrainsatsen är ytterligare 0,20 gånger totalinsatsen.

AUTOSPEL

• (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)
  • Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.
  • RTP is 95%.

Gäller från

Dag/Månad/År: 20/06/2023 v2.0

Datum för senaste ändring: 2023-07-27