Extreme Fruits Ultimate Deluxe

Spelautomat med 5 hjul, 20 vinstlinjer

Att spela spelet:

• Tryck på SPELA på startskärmen för att starta spelet.
  • Tryck på - eller +TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Totalinsatsen visar hur mycket som satsas totalt under en enskild snurr.
  • Tryck på knappen TURBOLÄGE för att stänga av/sätta på vissa vinstanimationer och -ljud, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i standardhastighet.
  • Tryck på SNURRA-knappen för att snurra med aktuell insats.
  • Tryck på SNURRA-knappen igen om du vill stanna hjulen i förtid.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Alla vinster som visas i utbetalningsbordet är relativt den nuvarande insatsen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, tryck på knappen AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP-knappen.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på i-knappen.
  • Navigera i vinsttabellen genom att trycka på pilknapparna.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på AVSLUTA.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av rader som visar sig ovanför hjulen enligt illustration i vinsttabellen.
  • Vinster kan endast skapas på aktiva vinstrader.
  • Vinnande kombinationer måste räknas från hjulet längst till vänster och samma symbol måste finnas på varje efterföljande hjul.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Expanderande wildsymboler:

• Extreme Fruits Ultimate Deluxe har en expanderande tunna-wildsymbol som ersätter alla symboler med undantag för scattersymbolen.
  • Tunna-wildsymbolen kan endast hamna på hjul 2, 3 och 4.
  • När tunna-wildsymbolen blir synlig på hjulen exploderar den och förvandlar alla symboler till wildsymboler.

Scatter:

• Om 3 eller fler scattersymboler blir synliga var som helst på hjul 1 till 5, (en scattersymbol per hjul) belönas du med en vinst.

Utdelning till spelaren:

• Det teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) är 96.00%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-10-09