Leprechaun goes Egypt

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Leprechaun Goes Egypt är ett 5-hjuls videoslot. Du kan aktivera upp till 20 linjer och satsa upp till 5 mynt/linje. Linjerna måste aktiveras i ordning (1,2,3,4, osv.).
  • Leprechaun Goes Egypt inkluderar en jokersymbol (Leprechaun), en spridd-symbol (Cleopatra) och en spridd bonussymbol (pyramiden). Jokersymbolen ersätter alla andra hjulsymboler (utom spridda-symboler och bonussymboler) och används för att skapa vinnande kombinationer.
  • Spridda Pyramidsymboler på hjul 1, 3 och 5 aktiverar bonusspelet Rädda Cleopatra där dörrar väljs inuti pyramiden. Målet är att nå skattkammaren och rädda Cleopatra genom att välja rätt sarkofag. Varje dörr kan ge mynt. Hitta Cleopatra och belönas med en stor mängd mynt! Finns det en mumie bakom dörren så avslutas bonusspelet.
  • Tre eller fler Cleopatrasymboler på hjulen aktiverar gratisspinn. Välj att få en uppsättning med antingen 5 gratisspinn med en 6x multiplikator på samtliga vinster, eller 10 gratisspinn med en 3x i multiplikator på samtliga vinster, eller 15 gratisspinn med 2x i multiplikator på samtliga vinster. Gratisspinnläget kan inte återaktiveras.
  • Du kan försöka flerdubbla alla vinster i ett Gamble-spel. Om du, efter vinsten, klickar på Gamble knappen startas Gamble-spelet. Spelet går ut på att gissa färg eller svit på de gömda korten. Välj färg eller svit genom att klicka på motsvarande knapp. Om du gissar rätt på färg är vinsten 2x din insats. Om du gissar rätt svit är vinsten 4x din insats. Utbetalning på den vinnande handen kan fördubblas / fyrdubblas upp till 5 gånger och upp till en gräns på 2500 mynt.
  • Pyramidsymbolen förekommer enbart på hjul 1,3 och 5. Cleopatrasymbolen kan visas var som helst. Jokersymbolen dubblar samtliga vinster, även under gratisspinn, förutom då en vinst enbart består av jokersymboler.
  • RTP är 96.75%.
  • Du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet som du vill spela med i inställningsdialogen. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Ändra Insats- För att ändra din insats, gå in i inställningsdialogen där du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet. Du kommer åt inställningsdialogen genom att klicka på knappen märkt Inställningar eller genom att klicka i området där mynt, myntvärde och antal linjer visas.
  • Aktivera ytterligare linjer- Antalet linjer per omgång ökas då du klickar på + knappen.
  • Avaktivera linjer- Antalet linjer per omgång minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
  • Maxinsats- Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.