Midas Coins

Om spelet

Midas Coins är en tre symboler hög videoslot med fem hjul och 25 rader. Spelet har Midas Coin Collect och All is Golden Gratisspinn.

Teoretisk utbetalning är 96.02%.

Specialsymboler

Marigold Wild-symbol

• Marigold Wild-symbolen ersätter alla symboler utom Satyr Scatter-symbol, Midas-symbol och Coin-symbol.

Midas-symbol

• Midas finns enbart på det sista hjulet.
  • I basspelet då Midas-symbolen landar tilldelas hela värdet av alla Coin-symboler på de fyra första hjulen.
  • I All is Golden Gratisspinn läggs värdet för alla Coins på de fyra första hjulen till i Coin Stack.

Coin-symbol

• I basspelet betalas värdet för alla Coins om Midas landar på sista hjulet.
  • I All is Golden Gratisspinn läggs värdet för alla Coins på de fyra första hjulen till i Coin Stack.
  • Följande Coin-värden finns:
    1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 7x, 10x, 15x, 20x, 30x, 50x, 100x, 200x och 500x insatsen.

Satyr Scatter-symbol

• Satyr Scatter-symboler finns på första, mellan- och sista hjulet.
  • Tre Satyr Scatter-symboler löser ut All is Golden Gratisspinn.
  • Tre Satyr Scatters ger 12 gratisspinn och ett startvärde för Coin Stack på 3x insatsen.
  • 3 Satyr Scatter symboler betalar 2x totalinsatsen.

Spelfunktioner

Midas Coin Collect

• I basspelet då Midas-symbolen landar: Hela värdet av alla Coin-symboler på första hjulen tilldelas.
  • I All is Golden Gratisspinn läggs värdet för alla Coins som landar på hjulen till i Coin Stack.
  • När Midas-symbolen landar på sista hjulet i All is Golden Gratisspinn tilldelas aktuellt värde för Coin Stack.
  • När värdet för Coin Stack tilldelas töms inte Coin Stack, det kan enbart öka under Gratisspinn.

All is Golden Gratisspinn

• All is Golden Gratisspinn ger 12 gratisspinn.
  • I All is Golden Gratisspinn läggs värdet för alla Coins som landar på hjulen till i Coin Stack.
  • När Midas-symbolen landar på sista hjulet i All is Golden Gratisspinn tilldelas aktuellt värde för Coin Stack.
  • När värdet för Coin Stack tilldelas töms inte Coin Stack, det kan enbart öka under Gratisspinn.
  • I All is Golden Gratisspinn ger Satyr Scatters extraspinn:
    • 1 Satyr Scatter ger +1 spinn.
    • 2 Satyr Scatter ger +2 spinn.
    • 3 Satyr Scatter ger +5 spinn.

Köpfunktion

• Genom att betala 50x insatsen kan du köpa tillträde till All is Golden Gratisspinn.
  • Funktionen löser ut tre Satyr Scatters.
  • All is Golden Gratisspinn fungerar på samma sätt som när den löses ut slumpvis.
  • Köpfunktion är inte tillgängligt på alla marknader.
  • Köpfunktion-utdelning är 96.56%.

Så här spelar du

Spelautomater är väldigt lätta att spela på. Följ bara de 3 stegen:

• Välj din totala insats
  • Tryck på SPINN-knappen
  • Kolla efter vinster i VINST-fältet

För ökad förståelse av inställningar, spelregler och spelfunktioner, läs texten nedan.

Beskrivning av spelets funktioner

Insats

Den totala insatsen visas i TOTAL INSATS-displayen. Ändra insatsen genom att klicka på displayen och välja din önskade totalinsats.

Antalet rader i spelet är fixerat till 25.

Spinn

Spelet startas genom att trycka på SPINN-knappen.
När hjulen snurrar kan du snabbstoppa spelet genom att trycka på skärmen (om tillgänglig).

Vinst

Eventuella totalvinster under en spelrunda kommer att visas i VINST-fältet.
Symbolvinster visas i vinsttabellen, som återspeglar den aktuella insatsinställningen.
Radvinster betalas i följd från längst till vänster mot höger.
Endast den högsta vinsten per rad betalas.
De separata insatsradvinsterna visas i radvinsterna under vinstpresentationen.
Under gratisspinn visas enbart totalvinsten för varje spinn i VINST-fältet. Den ackumulerade vinsten för alla gratisspinn visas i TOTALVINST-fältet.

Vinsttabell

Alla vinstkombinationer visas i spelets vinsttabell, som du kommer åt genom att trycka på "i"-knappen i knappsatsen.

Autospel

Med autospel kan du spela flera spelrundor automatiskt.
Tryck på AUTOSPEL och välj antal spelrundor för att starta autospel.
Återstående antal spinn visas medan autospel är aktivt.
Autospel avslutas genom att trycka på STOPP-knappen.

Avancerade inställningar för autospel (när detta gäller)

Avancerade inställningar för autospel gör att spelaren kan ställa in antal spel, total förlustgräns för sessionen och enstaka vinstgräns.
Autospel avslutas när någon av gränserna överskrids.

Snabbspel (där det finns)

Snabbspelfunktionen används för att få kortast möjliga spelrunda.
Snabbspel startas med knappen i knappsatsen.

Inställningar för stationär dator (när detta gäller)

I inställningpelen nere till vänster om spelet kan du välja:

• Ljud
    • Med den här inställningen bestämmer du om spelet ska spela upp ljud och musik.
  • Använd MELLANSLAG för spinn
    • Med den här inställningen bestämmer du om du ska använda mellanslagstangenten på ditt tangentbord för att starta spelrundor.
  • Visa välkomstskärm vid start
    • Denna inställning gör att du kan stänga av och sätta på välkomstskärmen.

Inställningar för mobilversion

Spelarkontroller

HEM-symbolen går tillbaka till mobilspelslobbyn.
SPELKONTROLLER når du genom att trycka på ikonen SPELKONTROLLER.

Spelkontroller

Gå till SPELKONTROLLER för att ändra storlek på TOTALINSATS och göra inställningar för AUTOSPEL.
På sidopanelen går du till KLIENTINSTÄLLNINGAR genom att trycka på ikonen INSTÄLLNINGAR.
Under INSTÄLLNINGAR gör LJUD-alternativen att du kan välja om du vill ha ljud och musik under spelet.
Under INSTÄLLNINGAR tar OMSPEL dig till spelhistoriken.
Via ikonen VINSTTABELL kommer du till spelets VINSTTABELL.
’?' Symbolen öppnar SPELREGLER.

Regler

Felfunktioner gör alla spel och utbetalningar ogiltiga.

Oavslutade spel avgörs automatiskt efter två dagar. Alla vinster från automatisk avgjorda spel sätts in på spelarens konto.

Datum för senaste ändring: 2023-03-15