Montezuma™

HUVUDSPEL

wild-feature-montzuma

• WILD är wild för alla symboler förutom FEATURE.
  • WILD visas bara på hjul 2­4.
  • Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Vinsttabellen avspeglar aktuell satsningsinställning.
  • Radvinster måste inträffa på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

FREE SPIN­FUNKTION

• Tre eller fler utspridda FEATURE utlöser Free Spin­funktionen.
  • Fem utspridda FEATURE betalar 10x totalinsatsen. Fyra utspridda FEATURE betalar 10x totalinsatsen.
  • Tre utspridda FEATURE betalar 3x totalinsatsen.
  • Antalet free spins och återutlösta spins som tilldelas avgörs genom spin av hjul (3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 eller 25).
  • Under Free Spins används en alternativ hjuluppsättning
  • Vinstkombinationer för dessa hjul är identiska med de i huvudspelet.
  • Under Free Spins gäller samma satsning per rad och samma aktiva vinstrader som under snurren som utlöste funktionen.
  • Vid början av varje spin snurrar ett hjul ovanför hjulen och avslöjar en spinmultiplikator (2x, 3x, 5x eller 10x).
  • Alla radutbetalningar multipliceras med insats per rad och multiplikatorn.
  • Två eller fler utspridda FEATURE ger ytterligare free spins som läggs till återstående free spins.
  • Alla ytterligare free spins användare samma multiplikator som den spin som löser ut.
  • Alla scatter­utbetalningar med prispengar har redan multiplicerats med totalinsatsen och spinmultiplikatorn. Scatter­utbetalningar läggs samman med radvinster.

BONUSGARANTI

Alla funktioner som slutar med mindre än 10x totala insatsen ökas automatiskt till 10x totala insatsen vid slutet av funktionen. Bonusgarantivärdet inkluderar den scattervinst som startar bonusen.

QUIKSET­PANEL

• Klickar du på totalinsatsmätaren öppnas eller stängs Quikset­panelen.
  • Alla värden i Quikset­panelen är utjämnade med max antal aktiverade vinstrader.
  • Klicka på ett värde för att omedelbart ändra totalinsatsen till den summan.
  • Antalet aktiva vinstrader och radinsatsen uppdateras för att motsvara det totalinsatsvärde som valts i Quikset­panelen. Att klicka på något värde i Quikset­panelen startar inte hjulen.
  • RTP:95.86%

VINSTRADER

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.
  • Den totala radsatsningen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är inte alla totalsatsningar tillgängliga.
  • Totalsatsningen är antalet rader multiplicerat med insatsen på varje rad.
  • Endast aktiva vinstrader kan registrera vinster.
  • Fel annullerar samtl
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler