Farmyard Bonanza

Spelets mål:

• Farmyard Frenzy är en enarmad bandit med 5 hjul och 10 fasta betalningslinjer. Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom den spridda scattersymbolen som betalar var som helst på spelskärmen.
  • Tre eller fler Scattered-symboler i vyn utlöser frisnurrsfunktionen.
  • "Golden Egg"-funktionen utlöses när Golden Egg, tillsammans med wild-symbolen, dyker upp var som helst på hjulen under frisnurrrundan.
  • Specialfärgade ägg är aktiva i spelomgången.
  • Att samla ett färgat ägg ger ytterligare två frisnurr och samlas i ordning längs en stig ovanför hjulen.
  • Slutför spåret för att gå in i Golden Egg-rundan.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": En standardinsats ställs in när en spelare börjar spelet. Spelare kan ändra insatsvärdet i skrivbordsläge genom att klicka på knapparna + eller - och i mobilläge genom att använda insatsreglaget i hamburgermenyn.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX SATSNING  om du vill satsa högsta möjliga insats. Det här alternativet kommer att inaktiveras om spelarens saldo är otillräcklig.
  • Snurra: För att börja spelet med den för närvarande valda INSATSEN ska du klicka på SNURRA-knappen. I skrivbordsläget ligger snurraknappen i mitten av skärmen. I mobilläge ligger den dock längst ner på skärmen i stående vy och på höger sida av skärmen i liggande vy.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr. Klicka bara på SNURRA--knappen för att spela med samma insats.
  • Betalningstabell: Genom att klicka på "i"-ikonen ovanför satsningspanelen kan spelare komma åt vinsttabellsskärmen. Spelare kan återgå till spelet genom att klicka på stängningsikonen på vinsttabellsskärmen. I mobilvyn kan spelare komma åt vinsttabellen genom att klicka på hamburgermenyn och välja vinsttabellsalternativet.Volym: För att stänga av eller på ljudet klickar du på volymikonen.
  • Krediter: Återstående spelsaldo visas under "SALDO" efter att önskad insats har placerats och hjulen har snurrat. Summan av beloppen som visas under "SALDO"-mätaren (inklusive det totala insatsvärdet) representerar spelarens aktuella spelsaldo. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.
  • 'AUTOSNURRA': Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien och Ontario kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • För att konfigurera autosnurr klickar du på Autosnurr-knappen för att öppna fönstret och markerar sedan kryssrutorna/alternativet du vill spela och sedan ska du Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet.
  • Klicka på knappen för autosnurr  för att stoppa AUTOSNURR-funktionen.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats.
  • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
  • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
  • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
  • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) därefter är nästa autospel tillåtet.
  • Spin till Feature trigger (Spela till nästa temaspel): Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • I spelpengarläget kommer alternativet "AUTOSNURR" att inaktiveras.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen "Inställningar" längst ner på spelskärmen mellan Betalningstabellen och ljudikonerna.
  • Volym: Volymen på ljudeffekterna kan justeras med hjälp av ett skjutreglage.
  • Ljudeffekter: Slå på/av skjutreglaget för att aktivera eller inaktivera ljudeffekter som spelvinnande animationsljud.
  • Omgivande ljud: Slå på/av skjutreglaget för att aktivera eller inaktivera bakgrundsmusiken på spelnivån.
  • Snabbspel: När du väljer det här alternativet går spelet snabbare än det vanliga snurret. För brittiska spelare kommer detta alternativ att vara i avaktiverat läge.
  • Spel med mellanslagtangent: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta ett spel. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns någon introvideo tillgängligt för ett spel.

Mobilalternativ

• Tryck på ikonen för hamburgarmenyn för att visa alternativ som betalningstabell, spelinställningar, , Inställningar, "i" -ikonen och Kassa i mobilen.
  • Klicka på Hem för att återvända till lobbyskärmen.
  • Klicka på Betalningstabell alternativet för att se sidan med  betalningstabellen .
  • Klicka på knappen tillbaka-knappen för att återvända till spelet.
  • Klicka på Volymikon för att spela spelmusik (vice versa).
  • Klicka på ‘$ för att komma till insättningssidan.

Spelregler:

• Farmyard Bonanza är en enarmad bandit med fem hjul och tio fasta betalningslinjer.
  • Satsningsvärde kan ändras med hjälp av knapparna + och -.
  • Klicka på SNURRA-knappen för att starta spelet med den aktuella valda INSATSEN.
  • Frisnurrsfunktionen aktiveras när tre eller fler Scatter-symboler (tupp) visas var som helst på hjuluppsättningen.
  • Äggsymboler har monetära prisvärden som bara är aktiva under frisnurr.
  • Specialägg och Golden egg visas endast på hjul 3 i huvudspelet eller frisnurrsfunktionen eller Golden egg-funktionen.
  • Om tre eller fler äggsymboler dyker upp på en vinstlinje, inklusive specialägg och gyllene ägg, kommer utbetalningen att betalas enligt vinsttabellen i basspelet och spelomgångarna.
  • Förutom Scatter-symbolen (tupp) betalar alla symboler på en vinstlinje i följd från vänster till höger, med början på hjulet längst till vänster.
  • Betalningstabellen visar vinstsumman för den aktuella valda insatsen på 10 fasta betalningslinjer.
  • Alla utbetalningar görs enligt vinsttabellen.
  • Scatter-symbolen (tupp) ger ingen vinst.
  • Samtidiga vinster på olika vinstlinjer läggs till ditt saldot.
  • Endast den högsta vinsten på varje vald linje utdelas.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 93,90 %.
  • Maxvinsten i det här spelet är satt till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller frisnurr eller pottfunktionen. Ytterligare frisnurr och linjevinster kommer att förverkas om den högsta vinsten är begränsad.
  • Om du loggar in på ditt konto på skrivbordswebbplatsen och väljer alternativet 'Spelloggar' i något spel får du tillgång till din spelhistorik.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Frisnurrsfunktionen:

• Frisnurrsfunktionen aktiveras när tre eller fler Scatter-symboler (tupp) visas var som helst på hjuluppsättningen.
  • Spelare får sex frisnurr för tre Scatters, nio frisnurr för fyra Scatters och 15 frisnurr för fem Scatters.
  • Under frisnurr ersätts Scatter-symbolen (Tupp) av en flicksymbol som också är Wild.
  • Wild-symbolen (flicka) ersätter alla symboler.
  • Alla normala (vita) äggsymboler som dyker upp under frisnurr innehåller monetära priser.
  • Enstaka äggsymbol ger en ggr multiplikator, två ägg två ggr, tre ägg fem ggr, fyra ägg tio ggr, fem ägg 15 ggr och sex ägg betalar 20 ggr. Dessa värden multipliceras med den totala insatsen och behandlas som ett monetärt prisvärde.
  • NärWild (flicka) -symbol och en äggsymbol visas samtidigt samlar Wild-symbolen äggen, och spelaren tilldelas summan av de associerade priserna med varje äggsymbol. Om flera Wilds är synliga upprepas processen för varje Wild.
  • Till skillnad från vanliga ägg samlas specialägg och gyllene ägg in en gång även om flera Wilds är synliga.
  • Under frisnurr visas inte Scatter-symbolen (tupp).

Specialäggsfunktionen:

• Under frisnurr läggs speciella färgade ägg till hjulen.
  • Om det färgade ägget landar med en Wild-symbol (flicka) i sikte, samlas det färgade ägget till spåret ovanför hjulen.
  • Varje färgat ägg som läggs till i spåret kommer att lägga till ytterligare två frisnurr.
  • Om du samlar alla fem specialfärgade ägg tillsammans med det gyllene ägget aktiveras funktionen Gyllene ägget.
  • Gyllene ägg-funktionen kan också utlösas när som helst under frisnurr genom att samla både ett gyllene ägg och en Wild-symbol (flicka).
  • Om en spelare samlar på gyllene ägg-symbolen under frisnurr, kommer de att tilldelas två extra frisnurr för varje specialägg som ännu inte har samlats in.
  • När ett speciellt färgat ägg med en Wild-symbol (flicka) utlöses under frisnurr
    • För det första insamlade specialfärgade ägget kommer symbolerna 10 att tas bort från hjuluppsättningen för ytterligare frisnurr.
    • För det andra insamlade specialfärgade ägget kommer symbolerna 10, J att tas bort från hjuluppsättningen för ytterligare frisnurr
    • För det tredje insamlade specialfärgade ägget kommer symbolerna 10, J och Q att tas bort från hjuluppsättningen för ytterligare frisnurr.
    • För det fjärde insamlade specialfärgade ägget kommer symbolerna 10, J, Q och K att tas bort från hjuluppsättningen för ytterligare frisnurr
    • För det femte insamlade specialfärgade ägget kommer symbolerna 10, J, Q, K och A att tas bort från hjuluppsättningen för ytterligare frisnurr.
  • Gyllene ägg som utlöses tillsammans med Wild-symbolen (flicka) kommer alltid att ha kvarvarande specialfärgade ägg extra frisnurr och gyllene egg ger två extra frisnurr, d.v.s. om spelaren utlöser gyllene ägg med Wild efter att ha samlat ett specialägg, får spelaren åtta extra frisnurr för fyra återstående specialägg som ska samlas in + två extra frisnurr för att det gyllene ägget har utlösts. Dessa frisnurr tillsammans med ytterligare kvarvarande frisnurr kommer att fortsätta med hjuluppsättningen med gyllene ägg.

Temaspelet Gyllene ägget:

• Under frisnurr kommer gyllene ägg-funktionen att utlösas om gyllene ägg-symbolen visas någonstans med Wild-symbolen (flicka) eller alla fem specialägg tillsammans med gyllene ägg samlas i ordning.
  • Huvudsymbolerna ersätts med ägg och flicksymboler under gyllene ägg-funktionen så att alla vinster kommer från att samla ägg.
  • Funktionen kan återaktiveras med överblivna frisnurr.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen spelloggar är bara tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Den teoretiska avkastningen till spelaren är 93,90%.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-02-23