Manic Potions

SPELREGLER

- Den här sidan innehåller information om hur du spelar detta spel.

- VI rekommenderar att du läser alla avsnitt på sidan.

Inledning

- Det här är ett spel för en spelare - hur andra spelare spelar påverkar inte ditt spel. Ett spel startar när du genomför en satsning och avslutas när du lämnar appen/sidan.

Att spela

- Du bestämmer totalinsatsen per spelrunda med hjälp av "totalinsats"-knappen.

- Lägsta insats per spelrunda är kr 3,00.

- Högsta insats per spelrunda är kr 800,00.

- Ett klick på 'starr-knappen startar en spelrunda.

- Spelrundorna sker helt oberoende av varandra.

- Alla spelresultat är suveräna och slumpmässigt genererade.

- När du startar en spelrunda dras insatsen från ditt spelsaldo, alltså det belopp du valde att ladda spelet med.

- En eventuell vinst visas på spelskärmen efter avslutad spelrunda.

Autostart

- Klickar du på "auto" och aktiverar autostart så kommer snurren att utföras automatiskt efter varandra.

- Så länge autostartfunktionen är aktiv är den knappen grön. Ytterligare ett klick på knappen stänger av funktionen.

- Autostart avslutas automatiskt om totalinsatsen överskrider ditt spelsaldo.

- Autostart avslutas automatiskt när en feature triggas.

Vinster

-Vinstkombinationer och vinstutbetalningar följer vinstplanen.

-Vinstbeloppen i vinstplanen är dynamiska och ändras automatiskt i förhållande till vald insats.

-Alla vinster avser kombinationer av angränsande symboler från vänster till höger, med början på hjulet längst till vänster. När extrahjulet är aktiverat räknas vinstkombinationer (av angränsande symboler) även från höger till vänster, med början på hjulet längst till höger.

-Endast den högsta vinsten per vinstväg och per scatterkombination betalas ut. Scattervinster och vinster från vinstvägar adderas.

-Vinstutbetalning sker endast för kombinationer på valda vinstvägar, om inte annat anges.

-Alla vinster gäller för kombinationer av likadana symboler.

-Sannolikheten att vinna högsta vinsten per vinstväg, kombinerat med en x20-multiplikator är 1 på 140 845 070.

-Sex lika-vinster betalas ut endast en gång.

Aterbetalningskvot (RTP - Return to Player)

- Den teoretiska återbetalningskvoten RTP (Return to Player) för detta spel är 94,51 %.

- Den teoretiska återbetalningskvoten (RTP) beräknas enligt: total vinst / totala insatser, över en stor volym spelrundor, och speglar ett spels vinståterbetalning som en procentsats av alla gjorda satsningar. Den faktiska återbetalningskvoten kan avvika starkt åt båda hållen p.g.a. statistisk varians, framförallt vid få spelade spelrundor.

Avbrott i uppkopplingen

- Vid förlorad uppkoppling till nätet kommer spelet att automatiskt avsluta aktuell spelrunda efter 2 timmars frånvaro från spelet.

- Om du återansluter till spelet innan dess så kommer du att kunna fortsätta med aktuell spelrunda. - Detta inkluderar alla inställningar, såsom insats och antal aktiva linjer.

- Om spelrundan består av flera snurr (t.ex. vid en frispeisfeature) så kommer spelet att fastställa din vinst baserat på spelets teoretiska vinstutdelning.

Tekniskt fel gör alla satsningar och spel ogiltiga.

Gambling

- Med aktuell insats kan maximalt kr 1 500,00 satsas vid gambling.

- Vid större vinster eller när autostartfunktionen är aktiverad så är gambling inte möjligt.

Vinstplan och information

- Vinstplanen visar spelets symboler, vinstkombinationer och vinstbelopp.

- Vinstplanen visar vinsterna för aktuell insats och antal linjer.

- Den består av flera sidor och du använder pilknappama för att navigera bland dem.

Repris

- Via reprisfunktionen kan du se dina tidigare spelrundor igen.

- För en översikt av reglagen i reprisfunktionen, se listan för användargränssnittet ovan.

Hjälp

- Via denna knapp kommer du till hjälpavsnittet.

Avsluta spelet

- Du kan avsluta spelet efter en avslutad spelrunda. VERSIONER

Spelcertifikat

- Spelcertifikat, version: 1.177.0 (1.1.7) Spelserver

- Spelserverteknologi: novoSDK

- Spelservertillverkare, version: 1.10.54.0

- Spelserverstruktur, version: 1.177.0

- Spelmatematik, version: 1.1.7

Spelklient

- Spelkliemstruktur: novoSDK

- Spelklientteknoloigi. HTML5 Desktop

Datum för senaste ändring: 2023-01-24