Rainbow Cash Pots

Införande

Rainbow Pengar Krukor är en 10-linjen, 5x3 slot spel med en Snurra och Multiplicera bonus.

Hur man spelar

• Snurra hjulen genom att trycka på "SPIN" - knappen för att försöka uppnå 2, 3, 4 eller 5 av ett slag hjul vinner.
  • Välj knappen Ändra insats för att öka eller minska storleken på insatsen.

Autoplay

• Tryck på knappen "AUTOPLAY" för att se alternativen. Du måste välja antalet autoplay-spel och din förlustgräns innan du har möjlighet att starta autoplay.
  • "Custom Loss Limit" avser hur mycket pengar du vill förlora innan auto play stannar. Till exempel, om du har £50 i ditt saldo, och du väljer en £20 förlust gräns, auto play kommer att sluta så snart ditt saldo går under £30, även om du har auto play spel kvar.
  • Du kan antingen välja att acceptera den föreslagna förlustgränsen, som är din insats multiplicerad med antalet autoplay-spel du har valt, eller manuellt skriva in en förlustgräns genom att trycka på knappen "Anpassad förlustgräns".
  • Välj alternativet "Fler inställningar" om du vill stoppa autospelningen när du vinner över ett visst belopp.
  • Välj "AUTOPLAY" - knappen under Autospel för att stoppa dem.

Turboläge

Aktivera "Turbo Mode" ökar hastigheten på ett spel genom att påskynda reel spin animation. Detta påverkar inte resultatet av spelet.

spelreglerna

• Alla spel spelas med 10 vinstlinjer.
  • Vinster kan inträffa över alla eller alla vinstlinjer.
  • Endast den högsta utmärkelsen betalas per vinnande kombination.
  • Alla vinster betalar över intilliggande hjul.
  • Dina vinster kommer att krediteras till ditt konto omedelbart.
  • Du kommer att förlora din insats belopp om du förlorar spelet.

Funktion

Snurra och multiplicera Bonus

• En Spin - och Multipliceringsbonus utlöses av 6 eller fler Guldpottsymboler på hjul 1-4 och en Kontantsamlarsymbol som landar i sikte på hjul 5.
  • Under en spinn och multiplicera bonus kommer alla positioner som inte innehåller en guldkruka eller Regnbågssymbol att respin upp till 5 gånger.
  • När respins är klara betalas alla linjevinster och värdena som visas på alla Guldpottsymboler i sikte samlas in för varje Regnbågssymbol i sikte.

Snurra Chans

• Spin chans utlöses automatiskt om krediten sänks under det aktuella priset på spel, men är fortfarande större än noll.
  • Spin Chance erbjuder spelaren möjlighet att satsa sin återstående kredit i ett försök att vinna en extra spin vid den aktuella insatsen.
  • För att spela Spin Chance, välj "PLAY" - knappen för att börja flytta pekaren över mätaren.
  • Alternativt, välj "Nej tack" knappen för att avsluta Spin chans med resterande kredit.
  • Om pekaren stannar på det gröna segmentet tilldelas en snurrning vid den aktuella insatsen och spelas automatiskt..
  • De röda och gröna segmenten är proportionella mot kreditbeloppet i förhållande till den aktuella insatsen. Chansen att vinna en spin bestäms av detta förhållande.

Allmän Information

Spel Återhämtning

I händelse av ett oväntat avbrott/uppsägning av ett riktigt spelspel kommer spelet att återhämta sig till det senast kända tillståndet.

Återbetalningsinformation

• Spelet uppfyller alla relevanta regler och tekniska standarder för Gibraltar Gambling Commission, Malta Gambling Commission och Storbritannien Gambling Commission.
  • Dina odds för att få ett visst resultat är alltid desamma. Detta återspeglar den teoretiska avkastningen över ett mycket stort antal pjäser, under en längre tidsperiod.
  • Varje kombination av vinster i ett enda spel är begränsad och kommer inte att överstiga £222,000.00. Det är kanske inte möjligt att nå denna gräns i ett enda spel från varje spelkonfiguration.
  • Detta spel har oberoende rättvisa testats.

Den förväntade återbetalningen för spelet är 96.50%.

Datum för senaste ändring: 2019-06-25