Boulder Bucks

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Spelintroduktion

Boulder Buck$ är en spelautomat med 5 hjul och med 3 symboler synliga för varje hjul. Det finns tre Free Spins-bonusfunktioner som spelaren kan välja mellan.
Så här spelar du

Välj insats –

För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats per linje.

Vinstlinjer

Antal valda vinstlinjer är som standard 10 stycken. Vinstlinjerna kan inte justeras i detta spel.

Starta spelet

Börja spela genom att trycka på SNURRA.

Hjälp

Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikatorvärden. Visa dessa genom att trycka på "i"-knappen.

UPick Free Spins Bonus

Scatter-symboler på hjulen 1, 3 och 5 aktiverar Free Spins Bonus-funktionen Spelaren kan tilldelas 1, 2 eller 3 val Spelaren kan välja 1 av 3 Free Spins-spel Mammoth Spins – 20 Free Spins med expanderande Wild-symboler Pterodactyl Spins – 10 Free Spins med sidoexpanderande Wild-symboler Sabre-Toothed Tiger Spins – 6 Free Spins med ihållande expanderande Wild-symboler

Egg Pick Me Bonus

Scatter-symboler på hjulen 2, 3 och 4 aktiverar Egg Pick Me Bonus Spelaren kan tilldelas ett multiplikatorvärde för vinsten på insatsen eller aktivering av Upick Free Spins Bonus

Big Bet

Ett Big Bet-spel består av 5 kopplade snurr på hjulen Det består av Boulder Smash Bonus eller Mega Boulder Smash Bonus Dessa bonusar ökar chansen att aktivera en UPick Free Spins Bonus

RTP:95.48%