Bloopers

Nyckeltal

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Vinstlinjer

243 vinstliner

Hjul

5 hjul

Rader

3 rader

Träffpotential

~ 24,3 %

Åter till spelaren

~ 96,1 %

Namn

Bloopers!

Spelstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.
1. En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.
2. En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.
3. Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.
4. Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.
5. Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.
6. Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.
7. Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

1. Bloopers är en 5-hjuls videoslot med 243 sätt att vinna.
2. Det finns 12 insatsnivåer för respektive valuta.
3. Varje insats är satt till 100 mynt.
4. En spelrunda startas på vald insatsnivå när spelaren klickar på Spin-knappen.
5. Autospel (Auto Spin) spelar automatiskt spelet med så många rundor som valts i Autospel-menyn. Menyn aktiveras genom att hålla Spin-knappen nedtryckt.
6. Vinster och vinstkombinationer betalas ut i enlighet med vinsttabellen.
7. En Wild-symbol ersätter alla andra symboler, med undantag av Bonus Star-symboler.
8. En vinstkombination med bara Wild-symboler räknas som den bästa, vinnande kombinationen, dvs. manliga filmstjärnor. I Free Spins däremot, kan det vara antingen manlig eller kvinnlig filmstjärna beroende på om någon blivit vald som Sticky Wild.
9. Vinster visas i antingen mynt eller vald valuta. Spelaren kan ändra detta under inställningar.
10. Spelet har två lägen, normal och Free Spins.
11. I normalläge, startar 3 eller fler Bonus Star-symboler på hjul 1, 2 och 3 Free Spins-bonusspelet.
12. Bloopers på bidragande Bonus Star-symboler aktiveras och följer med in i bonusspelet.
13. Den första filmstjärnesymbolen (manlig eller kvinnlig) som landar på hjul 2, 3 eller 4 i Free Spins-bonusspelet förvandlas till en Sticky Wild. Bonusspelet fortsätter tills hjul 2, 3 eller 4 är täckt med Sticky Wild-filmstjärnor.
Blooper i normalläge: SoundTech
14. SoundTech dyker upp slumpmässigt i normalläget och startar en respin efter att ha delat ut Wild-symboler.
Bloopers i Free Spins: Fix-it, MakeUp, Cutter och StuntMan
15. Fix-it aktiveras av bokstavssymbolen K. Med sitt hjulförbättringsgevär skapar han längsta och bästa möjliga vinstlinjer genom att sortera om symboler (med undantag för Sticky Wild- eller Bonus Star-symboler).

16. MakeUp aktiveras av bokstavssymbolen Q. Hon förlänger Free Spins-bonusspelet genom att sminka bort Sticky Wild-filmstjärnor med sin puderdosa.
17. Cutter aktiveras av bokstavssymbolen J. Han klipper hjulen och släpper ner fallande symboler med nya vinstmöjligheter.
18. StuntMan dyker upp slumpmässigt. Han aktiverar Expanding Wilds på upp till 5 hjul i bonusspelet.
19. 3 eller fler sammanhängande Bonus Star-symboler i Free Spins-bonusspelet startar Blooper på reel 3, 4 eller 5 om den inte redan är aktiverad.
20. Teoretisk utbetalning (RTP) är 96,1%
21. Högsta vinst är 180,000 mynt.
22. Alla insatser och vinster annulleras vid fel.