Madame Voodoo

Har du någonsin undrat över svart magi eller voodoo i synnerhet? Madame Voodoo bjuder in dig att komma för att uppleva kraften i hennes uråldriga hantverk, och du kanske bara får några seriöst givande priser. Oavsett om du tror på det oförklarliga eller inte, är Madam Voodoo-sloten non-stop magisk underhållning och belöningar från det allra första snurret.

Madame Voodoo är en 5x5 slot med upp till 506 250 vinstsätt. Låt de magiska belöningarna komma rullande in med de tumlande brickorna, där symboler i en vinnande kombination faller bort och nya symboler landar för eventuellt ännu fler vinster. Se upp för Voodoo-dockan som kan dyka upp och kasta Voodoo-dockor slumpmässigt på hjulen som förvandlas till samma symbol för fler utbetalningar. Om en docka landar på den magiska bollen kommer den att expandera till att täcka alla intilliggande positioner och till och med delas upp till 6 gånger för fler sätt att VINNA. Att landa 3 eller fler scatters aktiverar upp till 25 Gratis Spel. Utlösa bonusen när du vill med alternativet Köp bonus.

Känn magin med att vinna och spela Madame Voodoo nu!

Information

Sätt att vinna på:

Det finns upp till 506 250 vinnande kombinationer i Madame Voodoo.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal sätt att vinna på

3,125 - 506,250 sätt

Funktioner

VOODOO-DOCKOR

·        Voodoo-dockan kastar slumpmässiga transformerande dockor på hjulen för att avslöja nya symboler

EXPANSION

·        När voodoo-dockor-symboler landar på en magiska bollen blir alla intilliggande positioner voodoo-dockor.

·        Alla voodoo-dockor-symboler omvandlas till en slumpmässig symbol av samma typ utom Wild och Scatter, och kan delas upp till 6 gånger i samma position.

GRATIS SPEL

·        När 3, 4, 5 eller fler scatter-symboler landar var som helst på hjulen får spelaren 10, 15 respektive 25 gratis spel.

·        När Voodoo-dockan aktiveras under gratis spel, och de nyförvandlade symbolerna inte bildar någon vinnande kombination, kommer de att förvandlas tillbaka till Voodoo-dockor. Dockorna går sedan en rad upp per snurr tills de bildar en vinnande kombination eller försvinner från hjulen.

·        Gratis Spel kan inte utlösas på nytt.

Andel som betalas (RTP) ut till spelarna - "Köp bonus" 10, 15 eller 25 gratis spel

94.15%

Andel som betalas (RTP) ut till spelarna - "Köp bonus" (VIP) - 25 gratis spel

94.65%

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94.02%

Hit Rate

37.73%

KÖP BONUS

Knappen "Köp bonus" är aktiv i basspelet.

Köp bonus - Aktivera omedelbart gratis spel när som helst under grundspelet.

• Betala 75x total insats för att spela 10, 15 eller 25 Gratis
  • Betala totalt 150x insats för att spela 25 Gratis Spel (VIP).

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen. Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin. Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.
  • Slå på funktionen i inställningarna.
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas från vänster till höger på intilliggande hjul, från hjulet längst till vänster.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per kombination betalas
  • Flera vinster som sker samtidigt på olika sätt läggs
  • Alla vinster sker på valda sätt att vinna på.
  • Systemfel nollställer alla
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spel spelas med samma insats som omgången som aktiverade

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto- spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2022-10-26