Carol of the Elves

Välkommen till Carol of the Elves, en slot med respins, extra liv, vinstmultiplikatorer och upp till 3125 vinstsätt.

OM SPELET

Carol of the Elves är en videoslot med fem hjul, fem rader och upp till 3125 vinstsätt. I spelet finns tio ordinarie symboler som ger utdelning om tre eller fler symboler av samma slag dyker upp på efterföljande kolumner från vänster. På hjulen finns isblock som blockerar hjulpositioner tills vinnande symboler förstör dem.

Respins

Varje snurr som resulterar i en vinnande kombination ger ett respin. Dessa respins fortsätter så länge spelaren fortsätter få vinnande symbolkombinationer. Respins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret.

Förstöra isblock

Under vanliga snurr finns det tolv isblock på hjulen. När spelaren får en vinnande kombination friger varje vinnande symbol en stjärna, som förstör en av blockerarna. När det inte längre finns några blockerare på hjulen förvandlas alla vinnande stjärnor till röda eller gröna stjärnor, som sedan används för att aktivera funktioner som beskrivs nedan. När spelaren lyckats förstöra alla blockerare, aktiveras både vinstmultiplikatorn och extra liv. Vinsten läggs till spelarens saldo när respins avslutas, och blockerarna återvänder till samma tolv positioner som vid spelets start.

Liv

När alla blockerare har förstörts, får spelaren ett extra liv. Stjärnor som kommer från räven, renen, A, Q och 10 samlas för extra liv-funktionen. Ett extra liv tilldelas för varje fem röda stjärnor som spelaren samlar in. Spelarna kan fortsätta samla extra liv så länge de fortsätter att vinna. Extra liv-funktionen tilldelar ett respin för förlorande respins. Ett liv konsumeras varje gång extra liv-funktionen aktiveras. Respins avslutas när spelaren inte längre har något liv kvar. och inte får en vinnande kombination.

Vinstmultiplikatorer

Så fort alla blockerare har förstörts samlas stjärnor från björnen, kaninen, K, J och 9 för att aktivera vinstmultiplikatorfunktionen. Spelarna kan öka sin multiplikator för varje fem insamlade gröna stjärnor. Spelarna kan fortsätta samla in multiplikatorer så länge de fortsätter att vinna. Nya multiplikatorer från respins läggs till efter vinstutdelningen. Multiplikatorn som visas till vänster eller ovanför (endast i porträttläge i mobila enheter) samlingen, läggs inte till snurren som aktiverat multiplikatorn. I stället läggs den till den respin som följer direkt efter. Totalvinsten läggs till saldot när det inte längre finns några vinnande kombinationer, och när spelaren inte längre har några liv kvar.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på Snurr-knappen för att börja spela.

HUR BERÄKNAR MAN VINSTER MED "Upp till 3125 vinstsätt"

• För att beräkna vad din totala vinst på en slot med 3125 vinstsätt blir, lägger du samman alla dina symbolvinster.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början längst till vänster. Utbetalningen kan ses i den dynamiska vinsttabellen.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är tre eller fler med början längst till vänster, hittar du motsvarande vinstsumma i vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på hjul 1, tre symboler på hjul 2 och två symboler på hjul 3, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Alla dina vinstsätt summeras efter snurren.

HUR MAN BERÄKNAR VINSTER MED DECIMALTAL

• Detta spel har genomsnittliga insatsstorlekar för samlingsändamål. I utvalda valutor kan genomsnittet ange ett decimaltal för att uppnå så hög noggrannhet som möjligt för den totala vinstberäkningen per runda. I dessa fall spelas rundan med en bråkdel, och det totala kontantpriset avrundas rättvist till HELA cent.
  • Spelvinsterna avrundas till närmaste HELA cent. T.ex. 1,4 avrundas till 1 och 1,6 avrundas till 2.
  • Får spelaren en vinst som ligger exakt mellan två värden (t.ex. 2,5 cent), avrundas vinsten till det närmaste JÄMNA cent (aldrig till ett UDDA tal).
    • 1,5; 3,5; 5,5; 7,5; 9,5 avrundas uppåt.
    • 0,5; 2,5; 4,5; 6,5; 8,5 avrundas nedåt.
  • T.ex. en totalvinst på 100,005 i en runda avrundas till 100, medan en vinst på 100,186 avrundas till 100,19

ALTERNATIV FÖR SPEL

Ikonen 'Spelinställningar' visar och döljer valmöjligheter.

• Vinsttabell – Visar informationen om vinsterna för varje symbol, beskrivningen av spelfunktioner samt annan information om vinstsätten.
  • Spelinställningar – Öppnar upp inställningsmenyn med spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Är denna funktion aktiverad på spelsidan, finns de 10 senaste spelrundorna sparade.
  • Spelregler – Öppnar upp spelreglerna.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Vinstsätt – Visar antalet vinstsätt. Antalet sätt varierar mellan 45 och 3125 beroende på hur många blockerare det finns.
  • Insatsnivå – Ändrar storleken på insatsen.
  • Insats – Visar nuvarande insats.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Genom att klicka på stoppknappen stannar hjulen omedelbart (på desktop kan spelare också trycka på mellanslag).
  • Maxinsats – Ställer in insatsen på högsta möjliga. Klicka på maxinsats-knappen för att återgå. (Endast desktop)
  • {autoplay}
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Om din speloperatör tillåter mynt kommer insatsnivån att anges i myntvärde. Du kan växla mellan mynt (25/insats) och cash genom att klicka på fältet för saldo, insats eller myntvärde.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är $(rtp)
  • Den maximala registrerade vinsten är x5802, och det skedde en gång under 1 000 000 000 simulerade spelrundor.

SLUMPEN

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts under spelets gång kan spelaren spela om spelrundan efter att ha startat om spelet. Om spelaren väljer att inte titta på omspelet blir vinsten tillagd till dennes konto direkt.
  • I de fall omspelsfunktionen inte är tillräcklig är du välkommen att kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 05.11.2020. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Scatter Spridda
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst
Bonus Bonussymbol
Congratulations Gratulerar
Ways Vinstsätt
Respin Omsnurr

Datum för senaste ändring: 2022-06-01