Flaming Tomatoes Cash Shot

SÅ HÄR SPELAR DU

Det här spelet är ett slotspel med 5x3 rader och 20 vinstrader (från vänster till höger), TOMATO-OMSNURR och GRATISSNURR-bonus. GRATISSNURR-bonusen aktiveras när 3 eller flera BONUSSYMBOLER visas på något av hjulen under grundspelet. Bonusen TOMATO-OMSNURR aktiveras när 3 eller flera TOMATO-symboler visas på något av hjulen.

GRUNDSPELSREGLER

Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination. Vinster måste ske på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster, med undantag för Tomato-vinster. Vinster på olika vinstrader läggs samman. Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen. Scattervinster läggs till på vinstrader.

WILD-SYMBOL

WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom BONUS- och TOMATO-symbolerna.

WILD-symbolerna visas endast på hjul 2, 3, 4 och 5.

TOMATO-OMSNURR

Bonusen TOMATO-OMSNURR aktiveras när 3 eller flera TOMATO-symboler visas var som helst i vyn.

För TOMATO-symboler tillämpas funktionen SPIN 'n' HOLD och om fler TOMATO-symboler läggs till under OMSNURREN får du en ny OMSNURR.

Detta upprepas tills inga fler TOMATO-symboler läggs till.

Tomato-vinster multipliceras med den totala insatsen.

TOMATO-SYMBOLER

PRIS

3

2x

4

3x

5

5x

6

10x

7

25x

8

50x

9

75x

10

100x

11

250x

12

500x

13

1000x

14

2500x

15

5000x

Det går inte att aktivera GRATISSNURRBONUS och TOMATO-OMSNURR samtidigt.

GRATISSNURRBONUS

Gratissnurrbonusen aktiveras när 3 BONUS-symboler visas var som helst i vyn. Du får 5 GRATISSNURR.

Alla radvinster under GRATISSNURR-bonusen aktiverar UPPGRADERING. Alla symboler med en radvinst UPPGRADERAS till den högst betalande radvinstsymbolen som visas under samma snurr. Alla WILD-symboler som visas UPPGRADERAS också till den symbolen. En SPIN 'n' HOLD-omsnurr tilldelas och om minst en av de uppgraderade symbolerna visas tilldelas ytterligare en omsnurr. När INGA fler symboler läggs till avslutas omsnurren.

Det går inte att återaktivera bonusen.

Det går inte att få en radvinst och en Tomato-vinst i samma snurr under GRATISSNURRBONUSEN.

BONUS visas endast på hjul 2, 3 och 4.

SPIN 'n' HOLD

SPIN 'n' HOLD-funktionen aktiveras när 3 eller flera TOMATO-symboler visas under gratissnurr eller grundspelet ELLER när det finns en radvinst i GRATISSNURRBONUSEN.

Symbolerna blir LÅSTA på plats och sedan utförs en OMSNURR. Om en eller flera symboler visas under OMSNURREN får du en ny OMSNURR. När INGA fler symboler läggs till avslutas omsnurren.

BUY PASS

Du kan välja att spela dina GRATISSNURR genom att trycka på knappen BUY PASS™. Den här funktionen kanske inte är tillgänglig beroende på var du befinner dig.

Kostnaden för BUY PASS™ visas på skärmen. Börja spela genom att trycka på BEKRÄFTA.

Hjulen snurrar till en position med minst 3 BONUS-symboler och din GRATISSNURRBONUS börjar.

JURIDISKT MEDDELANDE

I enlighet med gällande praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.

Den förväntade avkastningen för detta spel är 94.10%. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.

Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.

Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2023 Light and Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2023-02-22