Extra Chilli

Spelintroduktion

Extra Chilli är ett videospel med sex rullar och reagerande vinster med Big Time Gamings unika Megaways™.

Så här spelar du

• Välj insats genom att klicka på höger eller vänster pilknapp på insatsen. Insatsvärdet visas på insatsskärmen.
  • Alla utbetalningar multipliceras med insatsen för varje enskild snurrning.

Autosnurra

• Tryck på Auto-knappen för att ställa in Autosnurra. Detta visar panelen för Autosnurra som spelaren kan använda för att ändra antalet spel, ställa in en förlustgräns eller en vinstgräns. När en förlustgräns har ställts in kan spelaren välja Starta för att påbörja Autosnurra.
  • När Autosnurra är aktivt ändras Spela-knappen till en Stopp-knapp. De återstående automatiska snurrningarna visas i Stopp-knappen. Spelaren kan avbryta Autosnurra-funktionen genom att klicka på Stopp-knappen. Autosnurra stoppas automatiskt om någon av de inställda gränserna nås eller om något inträffar som kräver spelarens ingripande.

Feature Drop™

• Feature Drop-symbolen kan visas i valfri position på rullarna för att minska priset på temaspelet. Feature Drop-symboler visas inte på extrarullen eller under ett temaspel. Om priset sänks till ett nollsaldo kommer temaspelet att utlösas automatiskt.

Påbörja spel

• Tryck på Spela-knappen för att starta spelet till den insats som visas.
  • De 6 rullarna snurrar och kommer sedan att stanna och visar resultatet.

Extrarulle

Extrarullen lägger till en symbol till rullen som ligger ovanför rullarna 2,3,4 och 5.

Reaktioner

Varje vinnande symbol är en del av en reaktion och ersätts av symboler som kommer uppifrån på rullarna och från höger i extrarullen.

Symbolvinster

• En vinst matchar efterföljande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger med början från rullen längst till vänster.
  • Högsta vinst som betalas per vinnande kombination. Alla vinnande kombinationer läggs samman. Se BETALNINGAR för mer information.

Joker

• Jokrar ersätter alla symboler förutom utspridda symboler.
  • Jokrar finns endast på extrarullen

Utspridd symbol

Få tre HETA utspridda symbolen för att vinna åtta gratisspel. Varje extra utspridd symbol lägger till ytterligare fyra gratisspel.

Free Spins Gamble

• Efter att du utlöst temaspelet visas Free Spins Gamble-hjulet som ger dig chansen att vinna upp till 24 gratisspel. Du kan välja att HÄMTA eller SPELA.
  • Tryck på HÄMTA för att starta gratisspel med det aktuella antalet gratisspel som utdelats.
  • Tryck på SPELA för att snurra hjulet. Ett framgångsrikt spel utdelar fyra extra gratisspel liksom möjligheten att spela ett annat Free Spins Gamble. Ett misslyckat spel utdelar antalet gratisspel som visas i svart. Om siffran i svart är noll avslutas temaspelet.

Gratisspel

• Under gratisspel finns en obegränsad vinstmultiplikator som börjar med 1 och ökas med 1 efter varje reaktion.
  • Free Spin Scatter-ikoner kan visas på extrarullen och kommer att ge extra gratisspel.
  • Insatsen som användes för att utlösa gratisspel kommer att användas så länge som gratisspelen pågår.
  • I slutet av gratisspelen kommer de totala vinsterna för spelen att visas. Eventuella vinster kommer att sättas in på spelarens konto och vanligt spel återupptas därefter.

Free Spin Scatter

• Free Spin Scatter-ikonen kan visas på extrarullen under gratisspel.
  • 3  ikoner = 4 extra gratisspel
  • 4  ikoner = 8 extra gratisspel

Allmän information

• Spelet utan att köpa Feature Drop har en teoretisk avkastning till spelaren på 96,15 %–96,41 %.
  • Spelet när man köper Feature Drop har en teoretisk avkastning till spelaren på 96,26 %–96,82 %.
  • I varje fall är den optimala strategin att alltid snurra på Feature Gamble-hjulet.
  • Ofullständiga spel kommer att bli ogiltiga efter 90 dagar och kommer att förverkas till välgörenhet. Systemfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Den högsta möjliga vinsten från ett enda spel är £250 000 eller 10 000x insatsen - beroende på vad som nås först (eller motsvarande belopp i annan valuta. Andra operatörgränser gäller).

Datum för senaste ändring: 2020-02-06