Gold Blitz

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 6 hjul och 4 rader.
Målet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Spela spelet

Saldot visas i valuta i konsolfältet.
Välj Spela-knappen för att spela på hjulen.
När hjulen stannar markeras vinstkombinationer på hjulen. Vinsten visas i vinstrutan.
Spelet avslutas om det inte finns någon vinstkombination.

Regler för vägar

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.
Alla vägvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut på valfri position från vänster till höger enbart på intilliggande hjul.
Vägvinster multipliceras med insatsens multiplikator.
Insatsmultiplikatorn är den totala insatsen delad med 10.
Det finns 4096 sätt att vinna.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster och Scatter-vinster från ett spel.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Insamlingssymbol

Insamlingssymbolen dyker upp på hjul 1 och 6 i basspelet och Gold Blitz™.

Insamlingsfunktion

Få en insamlingssymbol för att aktivera insamlingsfunktionen.
Varje insamlingssymbol ger alla kontant- och jackpottsymboler som dykt upp.
Kontant-, jackpott- och insamlingssymboler dyker inte upp i free spins.
Kontant- och jackpottsymboler dyker upp på alla hjul i basspelet och Gold Blitz™.
Kontantsymbolens värde multipliceras med den totala insatsen.

Wild-symboler

Wild-symbolen dyker upp på hjul 2, 3, 4, 5 och 6 i basspelet.
Wild-symbolen visas på hjul 2, 3 och 4 under free spins.
Wild-symboler ersätter alla symboler utom scatter-, kontant-, jackpott- och insamlingssymboler.
Den här symbolen ger inte vinst.

Scatter-symboler

Scatter-symbolen kan inte ersättas av en wild-symbol.
3 eller fler scatter-symboler ger vinst och ett bonusval.
3 scatter-symboler ger 8 free spins eller 2 spel i Gold Blitz™.
4 scatter-symboler ger 12 free spins eller 3 spel i Gold Blitz™.

5 scatter-symboler ger 20 free spins eller 5 spel i Gold Blitz™.
6 scatter-symboler ger 30 free spins eller 7 spel i Gold Blitz™.

Free spins

2, 3, 4, 5 eller 6 scatter-symboler ger 5, 8, 12, 20 respektive 30 free spins i free spins.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
En multiplikator på 2x, 3x eller 5x delas ut per wild-symbol i en vägvinst.
Varje vinstmultiplikator multiplicerar vinsten som delas ut längs den vägen.
Insamlings-, kontant- och jackpottsymboler dyker inte upp i free spins.
Free spins spelas automatiskt.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Gold Blitz™

Endast insamlings-, kontant- och jackpottsymboler dyker upp i Gold Blitz™- funktionen.
En insamlingssymbol dyker garanterat upp på hjul 1 vid varje spel.
En insamlingssymbol kan dyka upp på hjul 6 och samla in alla kontant- och jackpottsymboler som dyker upp.
3, 4, 5 och 6 scatter-symboler ger 2, 3, 5 eller 7 spel i Gold Blitz™.
Gold Blitz™-funktionen kan inte återaktiveras.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Bonusköp

Använd bonusköp för att köpa free spins eller Gold Blitz™.
Bonusköpsalternativen är:
4 scatter-symboler ger 12 free spins eller 3 spel i Gold Blitz™.
5 scatter-symboler ger 20 free spins eller 5 spel i Gold Blitz™.
6 scatter-symboler ger 30 free spins eller 7 spel i Gold Blitz™.
När du köper 4 eller 5 scatter-symboler finns det en chans att du får fler.
Funktioner köps för de priser som visas.

Funktioner köps till 75X, 120X respektive 150X insatsen.
Free spins och Gold Blitz™-funktionen spelas med den aktuella insatsen.
Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid alla insatser.
En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.
Funktionen avslutas när det sista free spins eller Gold Blitz™-spelet slutförts.

Ikoner

Autospel
Huvudmeny
Återgå
Sänkning
Höjning
Insats
Ljud av/på
Ansvarsfullt spelande
Spelarskydd
Lojalitet
Spelhistorik
Transaktionshistorik
Banktjänster
Inställningar
Vinsttabell/information
Hjälpfiler
Lobby
Släng
En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
Du måste ställa in din insats innan du börjar en autospelsession, för autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.
Du kan stoppa autospel när som helst. Det påverkar inte spelresultatet.
Om någon funktion aktiveras stoppas autospel.
Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om

saldot minskar med detta belopp.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Välj insats

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Välj insatsen på mobil genom att välja Insats i konsolfältet eller ikonen Insats.
Välj insatsen i datorversionen med ikonerna för höjning och sänkning i konsolfältet. Välj även insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att välja insatsområdet.
Maxinsats: Lägger högsta tillåtna insats.
Snabbinsats: Visar ett antal alternativ för snabbinsatser som låter dig välja din totala insats.

Inställningar

Panelen Inställningar har flera spelinställningar.
För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen Inställningar.
Välj vilka inställningar som ska vara på eller av.
Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och - sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.)
Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.)

Ytterligare information

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Återbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.
Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,00 %.
Optimal RTP: 94,25 %
Bonusköp: 94,25 %.

Datum för senaste ändring: 2022-11-30