Barbarossa

Välkommen till Barbarossa - en slot med 243 sätt at vinna innehållande free spins, wild-kaskader, obegränsade multiplikatorer, multiplikatorhopp och fler funktioner.

OM SPELET

Spelet har ett 5x3 spelfält och 243 sätt att vinna. Det finns en Wild-symbol som ersätter alla vanliga symboler både i huvudspelet och i free spins. Scatters visas enbart i basspelet.

WILD-KASKADER

Vinster aktiverar en kaskad. Symboler som skapar en vinst försvinner, en wild läggs till en av de vinnande positionerna och de återstående tomma fälten fylls med nya symboler. Kaskader fortsätter tills det inte längre bildas några vinster.

MULTIPLIKATOR

Varje kaskad dubblar den totala multiplikatorn. Multiplikatorn i basspelet återställs efter varje förlorande snurr eller kaskad. Multiplikatorn i free spins återställs inte förrän i slutet av funktionen.

MULTIPLIKATORHOPP

Det finns en slumpmässig chans att mutiplikatorn kan hoppa upp en position. Detta kan hända upp till 3 gånger i rad.

FREE SPINS

3 scatter-symboler ger 7 free spins. Varje ytterligare scatter ger 2 extra free spins. Hjul-multiplikatorer återställs inte mellan snurr. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. Free spins kan inte återaktiveras.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på Snurr-knappen för att börja spela.

BERÄKNA VINSTSÄTT-VINSTER

• Det finns 243 sätt att vinna i detta spel. En identisk symbol på 3, 4 eller 5 intilliggande hjul med start från vänster ger en vinst.
  • Om något av hjulen har fler än 1 av den vinnande symbolen multipliceras vinsten. Ett exempel, om det första hjulet innehåller 2 vinnande symboler, det andra hjulet har 3 vinnande symboler och det fjärde hjulet har 2 vinnande symboler kommer vinsten att behandlas som en 3-i-rad vinst med en 2*3*2=12x MULTIPLIKATOR.
  • Varje symbols utbetalning för 3, 4 och 5 av-en-sort är listade i vinsttabellen.
  • Enbart den högsta vinstkombinationen per sätt betalas.

SPELMENY

Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar dynamiskt utbetalningarna för varje symbol.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.
  • Spelregler - Visar spelets regler.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.
  • Ljud – (om tillgängligt) Stänger av och slår på ljudet.
  • Insats – Visar nuvarande insats. Klicka för att välja/ändra insatsen
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras snurrknappen till stoppknapp (stoppknapp kan stängas av). Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • Autospel-knapp – (om tillgängligt) Du kan välja autospel för att spela fler spelrundor automatiskt. Det kan inaktiveras när som helst. Tryck på 'Autospel'-knappen för att öppna autospelmenyn. Välj antalet rundor. Välj förlustgräns (om tillgängligt). Välj maximal enskild vinst (om tillgängligt). Starta autospel genom att trycka på 'Start'-knappen. Du kan se hur många rundor som är kvar på stoppknappen. När autospel pågår avbryts alla rundor som är kvar genom att trycka på stoppknappen.
  • Snabbspelsknapp - (om tillgängligt) Tryck för att aktivera eller inaktivera spelrundor med snabbspel.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra på datorn.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.)

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 28/04/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILD-SYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
BET INSATS
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
WIN VINST
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
TOTAL WIN TOTAL VINST

Datum för senaste ändring: 2023-05-16