Treasures of Kilauea

Om detta spel
Brädan består av 2 uppsättningar rullar.
Den nedre uppsättningen har 4 rader och 5 rullar.
Toppsatsen är en rulle som är horisontellt orienterad.
Den översta rullen har 3 positioner.
Den översta rullen är centrerad över den nedre rullen.
Båda hjuluppsättningarna snurrar vid varje spel och bidrar till betalningarna.
Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer.
Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.
Spelregler
Varje snurr som spelas kostar ett totalt insatsbelopp.
Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen, multiplicerad med kostnaden för de spelade vinstlinjerna.
Total insats: Ställer in det aktuella insatsvärdet.
Vinstlinjeregler
Alla vinster börjar med hjulet längst till vänster och betalas endast från vänster till höger på intilliggande hjul.
En vinst delas ut när matchande symboler landar bredvid varandra på en vinstlinje.
En vinstlinje är ett mönster av angränsande symbolpositioner som löper i en linje över hjulen.
Vinstlinjevinster baseras på den första insatsen.
Antalet vinstlinjer som spelas är fast.
Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas.
Detta spel innehåller 40 fasta vinstlinjer.
Utbetalningsregler
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas.
Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster på vinstlinjer som är resultatet av ett snurr.
Vinsten upp till det visade värdet avrundas nedåt och är ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås på ett enda snurr.
Vilda symboler
I basspelet visas Wild-symboler bara under Lava Spin och Eruption Spin Under Lava Spin, Wild-symboler visas bara på de nedre hjulen.
Under Eruption Spin kan Wild-symboler placeras var som helst.
I gratissnurr visas Wild-symboler på de lägre hjulen.
Wild x2-symboler visas endast i basspelet.
Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att komplettera vinnande kombinationer.
Wild och Wild x2 symboler kan ersätta alla symboler utom Idol, Volcano och Free Spins symboler.
Scatter-symboler
Free Spin-symboler är scatter-symboler.
Denna symbol kan visas i basspelet och gratissnurr.
Denna symbol har ingen utbetalning.
Gratissnurr
När gratissnurr utlöses väljer spelaren antalet snurr och wilds baserat på antalet scatter-symboler som visas.
3 scatter-symboler ger valet av: 15 gratissnurr med 5 wilds, 10 gratissnurr med 7 wilds, eller 5 gratissnurr med 10 wilds.
4 scatter-symboler ger valet av: 30 gratissnurr med 5 wilds, 20 gratissnurr med 7 wilds, eller 10 gratissnurr med 10 wilds.
5 scatter-symboler ger valet av: 45 gratissnurr med 5 wilds, 30 gratissnurr med 7 wilds, eller 15 gratissnurr med 10 wilds.
Under gratissnurren kommer antalet första valda wilds att visas slumpmässigt på spelplanen.
Gratissnurr kan återutlösas för att ge ytterligare snurr och wilds lika med antalet ursprungligen valda.
Alla spel som spelas är desamma som snurret som utlöste denna funktion.
Gratissnurr spelas ut automatiskt.
Alla linjer som spelas är desamma som snurret som utlöste denna funktion.
Vinster som tilldelas under den här funktionen läggs till basspelets vinster.
Jackpotthjul
Landa en Idol-symbol i mittpositionen på det översta hjulet för att trigga jackpotthjulet.
Jackpotthjulet delar ut 1 av 5 jackpottpriser
Snurra räknare
Det finns två snurrräknare på toppen av hjulen.
Den vänstra räknaren räknar från 10 till 0 och återställs sedan vid efterföljande snurr.
Den högra räknaren räknar från 50 till 0 och nollställs sedan vid efterföljande snurr.
Specialfunktioner
Vulkansymboler lämnar en Lava-ram efter sig vid efterföljande snurr.
Vulkansymboler visas endast i basspelet.
Lava Spin inträffar när den vänstra snurräknaren når 0.
Under Lava Spin blir alla Lava-ramar Wild.
Utbrottssnurret inträffar när den högra snurräknaren når 0.
Under Eruption Spin blir alla Lava-ramar Wild och ytterligare Wilds läggs till. Om en Wild placeras på en annan Wild blir den en Wild x2
Autospela
Denna funktion är endast tillgänglig i basspelet.
Autospel tillåter att ett valt antal snurr spelas ut automatiskt.
Spins spelas på den aktuella valda insatsen.
Antalet snurr som återstår i Autoplay-sessionen visas i spelet.
Spins: Ställer in antalet snurr för autospelsessionen. Autospelet avslutas när dessa snurr har spelat ut.
Förlustgräns: Anger en förlustgräns för Autoplay-sessionen. Autospelet avslutas om saldot minskar med detta belopp.
Vinstgräns: Anger en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en enda vinst når detta belopp.
Storvinst: Stoppar autospel efter att ha vunnit en storvinst
Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
Autospel spelas vid den aktuella insatsen som valts.
Spelkontroller
Spin-knapp: Startar ett hjulsnurr.
Autoplay-knapp: Visar Autoplay-alternativ.
Autoplay-stoppknapp: Avslutar den aktuella Autoplay-sessionen.
Bet: Visar den aktuella totala insatsen.
Insatsknapp: Visar alternativ för att ändra den aktuella insatsen.
Win: Visar den senaste vinsten.
Balans: Visar löpande saldon.
Avsluta-knapp: Avslutar spelet.
Hjälpknapp: Visar hjälp och ytterligare information.
Insatskontroller: Öka eller minska insatsen med plus- och minussymbolerna.
Infoknapp: Öppnar vinsttabellsmenyn.
Menyknapp: Öppnar spelmenyn.
Max Bet-knapp: Ökar insatsen till den maximala tillgängliga nivån.
Spelmeny
Banking-knapp: Visar banksidan.
Inställningar-knapp: Visar spelinställningarna.
Vinsttabellsknapp: Visar utbetalningstabeller och spelregler.
Hem-knapp: Avslutar spelet.
Stäng-knapp: Stänger spelmenyn.
Ljud: Aktiverar spelljud.
Växla storvinst: Slå på eller av visningen av storvinstfirande.
Växla välkomstsida: Växlar visningen av välkomstsidan på eller av.
Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
Satsningsinställningar
Min Bet-knapp: Ställer in den aktuella insatsen till det lägsta värdet.
Max Bet-knapp: Ställer in den aktuella insatsen till maximalt värde.
Insatsbelopp: Ställer in det aktuella insatsvärdet.
Insatsvärde-knappar: Ställer in den aktuella insatsen till det valda värdet.
Snabbinsatsknappar: Ställer in den aktuella insatsen till det valda värdet.
Spelinställningar
Ljud: Aktiverar spelljud. Storvinst: Aktiverar storvinstanimationer Musik: Aktiverar spelmusik.
Vinsttabellsknapp: Visar utbetalningstabeller och spelregler.
Inställningar-knapp: Visar spelinställningarna.
Växla välkomstsida: Växlar visningen av välkomstsidan på eller av.
Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
Spelterminologi
Treasures of Kilauea = Treasures of Kilauea
GRATIS SPINN = GRATIS SPINN
VILD = VILD
MAX SAT = MAX SAT STORVINST = STOR VINNER
SUPER WIN = SUPER WIN MEGA WIN = MEGA WIN
EPIC WIN = EPIC WIN
JACKPOT = JACKPOT
Gratis spel
Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som tilldelas en spelare.
Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen ställs in av spelansvariga och kan inte ändras.
Vinster läggs till kontant- eller bonussaldo, beroende på erbjudandet.
Ett erbjudande kan spelas upp nu, spelas senare eller kasseras.
Välj Spela nu för att börja spela ett gratisspelserbjudande.
Endast ett gratisspelserbjudande kan spelas åt gången.
Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Ett uppskjutet erbjudande kommer att finnas tillgängligt igen när du går in i spelet igen.
Välj Bin-ikonen för att kassera gratisspelen.
Ett kasserat erbjudande kan endast öppnas igen genom att kontakta spelansvariga och ange referensnumret.
När ett erbjudande är komplett, kasseras eller löpt ut visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum och -tid; om ett erbjudande inte spelas före denna tidpunkt kommer det inte längre att vara tillgängligt.
Välj informationsikonen för att se spelinformation och erbjudandets utgångsdatum och tid.
ytterligare information
Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.
I händelse av en frånkoppling visas det slutliga speltillståndet när du återgår till spelet.
Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat.
Resultaten från det senast spelade spelet visas.
Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet.
Alla pågående funktioner som kräver interaktion eller val kan fortsätta.
Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.
Återgå till spelare
Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
Värden återspeglar den maximala förväntade avkastningen och ändras inte.
Total RTP: 94,05 %.
Värden beräknas initialt genom att de totala möjliga utbetalningarna divideras med de totala möjliga utfall som är tillgängliga i spelet.

Datum för senaste ändring: 2022-08-19