Cabaret Royale

Om Cabaret Royale

• Cabaret Royale är en 8x6-hjuls¨ spelautomat med sextio fast vinstrader.
  • Spelet har 60 vinstrader men du spelar med en insats av 40 fasta vinstrader, därför har du fördelen av att spela 20 rader extra utan att betala något extra.

Avkastning till spelaren (RTP)

• Avkastning till spelaren (RTP) är den teoretiska statistiska procenten av totalt satsade medel av spelare i ett specifikt spel som betalas ut som vinster över tid. RTP är fast och förändras inte
  • Detta spel har en RTP på 96.029%.

Allmänt

• Spelet har totalt 8 hjul där det vänstra hjulet och det högra hjulet är sex som högst och resterande 6 mittenhjul är ordnade som en uppsättning av 3 hjul som är staplade ovanpå en annan uppsättning av 3 hjul.
  • I det här spelet är alla 60 vinstrader permanent aktiverade.
  • Spelet har 60 vinstrader men du spelar med en insats av 40 fasta vinstrader, därför har du fördelen av att spela 20 rader extra utan att betala något extra.
  • Hjul 1 och 8 kan få staplade symboler upp till 6 höga och hjul 2, 3, 4, 5, 6, 7 kan få staplade symboler upp till 3 höga.
  • Symbolerna som kan staplas är:-
    • Wild
    • Sångare
    • Presentatör
  • Om du har en vinstkombination som är längs med vinstraden markeras vinsten på hjulen.
  • Ordinarie vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra på en vinstrad, med en av symbolerna som visas på det första hjulet.
  • En ordinare vinst betalas per rad.Om du har mer än en kombination får du den vinsten utbetald som har det högsta värdet.
  • Ordinare vinster beror på din insats per rad bortsett från Scatters. Insats per rad = (Myntstorlek* Mynt per rad)
  • Ordinare vinster i vinsttabellen visas i krediter, så om din totala insats är 0,40 krediter per spinn är din insats per rad = totalt insats / antal vinstrader, dvs. 0,40 krediter / 40 vinstrader = 0,01 krediter. Din totala utbetalning beräknas som { (insats per rad * vunna krediter på minsta insats) * 100}. Till exempel en vinst med fem lika i ruter som är 0,40 krediter, medför att det totala utbetalningsbeloppet kommer att bli { (0,01 insats per rad * 0,40 krediter vunna på minsta insats) * 100} = 0,40 krediter. För att tillhandahålla mer information till spelaren vid beräkningen av utbetalningarna har detta spel en dynamisk vinsttabell. De utbetalningar som visas i vinsttabellen för alla symbolkombinationer är de slutliga beloppen i krediter som redan har multipliceras med aktiv insats per rad och betalas till spelaren förutom scatter (vänligen se Scatter-symbolens avsnitt för detaljer).
  • Du betalas ut det vinstbelopp som visas i utbetalt-rutan.
  • Om du inte har en vinstkombination är spelet över och du kan spela igen.

Scatter-symbol

011

Bonus symbol är en Scatter-symbol.

• Fullbordar en vinnande scatterkombination när tre eller flera visas på hjulen.
  • 6, 5, 4 eller 3 scatter-symboler spridda var som helst på hjul 2, 3, 4, 5, 6 och 7 ger 15, 12, 10 eller 8 freespins, beroende på hur många symboler som visas.
  • Scatter-symbolen kan inte ersättas med Wild-symbolen.
  • Scattervinster multipliceras med den totala insatsen och läggs till vinster för vinstrader.
  • Basbetalningen för Scatter-symbolen för den specifika kombinationen kan beräknas som (krediter vunna på minsta insats / antal vinstrader) * 100. Därför kan totala utbetalningar för den scattervinsten beräknas som (Basbetalning för Scattersymbolkombination * Total insats).
  • För att tillhandahålla mer information till spelaren vid beräkningen av utbetalningarna har detta spel en dynamisk vinsttabell. Scatterutbetalningar som visas i vinsttabellen är de slutliga beloppen i krediter som redan har multipliceras med total insats och utbetalas till spelaren.

Wild-symbol

011

är en Wild-symbol.

• Hel kolumn med wild-symboler visas endast på hjul 1 och 8 under huvudspelet.
  • Jokern ersätter alla symboler utom spridningssymboler.

Wild-funktion

• Under huvudspelet närhelst en hel kolumn med wild-symboler visas antingen på hjul 1 eller 8 kopieras wild-kolumnen till de andra hjulen som är sex symboler höga. Wildsymboler kan falla ned var som helst på hjul 2-7, förutom på bonussymboler, och förvandla dem till wild.
  • Alla utbetalningar utvärderas efter wild-funktionen.

Extranummer

• Under huvudspelet kan extranummer slumpmässigt aktiveras efter en vinst på 5 x total insats eller mer.
  • Under extranummer får spelaren 2x vinstbeloppet.

Freespinsbonus

011

är en Scatter-symbol.

• 6, 5, 4 eller 3 scatter-symboler spridda var som helst på hjul 2, 3, 4, 5, 6 och 7 ger 15, 12, 10 eller 8 freespins, beroende på hur många symboler som visas.
  • Freespinsbonus erbjuder tre alternativ av vilka spelare kan välja ett.
    • Freespins Med Hjul 1 Och Hjul 8 Wild
    • Freespins Med Tätare Extranummer
    • Freespins Med Tätare Wild-funktion Och Extranummer
  • De insatser och linjer som spelas är samma som dem som startade freespinsbonusen.
  • Vinster från free spins adderas till vinsterna från scatter och vinstrader.

Freespins Med Hjul 1 Och Hjul 8 Wild

011

Bonus symbol är en Scatter-symbol.

• 6, 5, 4 eller 3 scatter-symboler spridda var som helst på hjul 2, 3, 4, 5, 6 och 7 ger 15, 12, 10 eller 8 freespins, beroende på hur många symboler som visas.
  • Freespinsbonus erbjuder tre alternativ av vilka spelare kan välja ett.
    • Freespins Med Hjul 1 Och Hjul 8 Wild
    • Freespins Med Tätare Extranummer
    • Freespins Med Tätare Wild-funktion Och Extranummer
  • Under dessa freespins är hjul 1 och 8 fastfrysta och har hela kolumnen full av wildsymboler.
  • Wild-funktionen och extranummer kan inte aktiveras under denna freespin.
  • Freespins med hjul 1 och hjul 8 wild spelas med samma insats som utlöste freespinsbonusen.
  • Under freespins med hjul 1 och hjul 8 wild, kommer 6, 5, 4 eller 3 scatter-symboler som är spridda var som helst på hjulen att ge 15, 12, 10 eller 8 ytterligare freespins.

Freespins Med Tätare Extranummer

011

Bonus symbol är en Scatter-symbol.

• 6, 5, 4 eller 3 scatter-symboler spridda var som helst på hjul 2, 3, 4, 5, 6 och 7 ger 15, 12, 10 eller 8 freespins, beroende på hur många symboler som visas.
  • Freespinsbonus erbjuder tre alternativ av vilka spelare kan välja ett.
    • Freespins Med Hjul 1 Och Hjul 8 Wild
    • Freespins Med Tätare Extranummer
    • Freespins Med Tätare Wild-funktion Och Extranummer
  • Under dessa freespins aktiveras extranummer med högre frekvens.
  • Wild-funktionen kan inte aktiveras under denna freespin.
  • Under freespins kan extranummer:
    • Inträffa på vilken vinst som helst och ger 2x vinstbeloppet.
    • Upprepas på samma spinn efter det första extranumret och ge upp till 4x.
  • Freespins med tätare extranummer spelas med samma insats som utlöste freespinsbonusen.
  • Under freespins med tätare extranummer, närhelst 6, 5, 4 eller 3 Scatter-symboler är spridda var som helst på hjulen att ge 15, 12, 10 eller 8 extra freespins.

Freespins Med Tätare Wild-funktion Och Extranummer

011

Bonus symbol är en Scatter-symbol.

• 6, 5, 4 eller 3 scatter-symboler spridda var som helst på hjul 2, 3, 4, 5, 6 och 7 ger 15, 12, 10 eller 8 freespins, beroende på hur många symboler som visas.
  • Freespinsbonus erbjuder tre alternativ av vilka spelare kan välja ett.
    • Freespins Med Hjul 1 Och Hjul 8 Wild
    • Freespins Med Tätare Extranummer
    • Freespins Med Tätare Wild-funktion Och Extranummer
  • Under dessa freespins delas wild-funktionen och extranummer ut med högre frekvens.
  • Under freespins kan extranummer:
    • Inträffa på vilken vinst som helst och ger 2x vinstbeloppet.
    • Upprepas på samma spinn efter det första extranumret och ge upp till 4x.
  • Freespins med tätare wild-funktion och extranummer spelas med samma insats som utlöste freespin bonusen.
  • Under freespins med tätare extranummer, när 6, 5, 4 eller 3 Scatter-symboler är spridda var som helst på hjulen att ge 15, 12, 10 eller 8 ytterligare freespins.

Autospel

• Du kan även snurra ett visst antal gånger i följd utan att interagera med spelet via Autospel.
  • Du måste välja en insats innan du påbörjar Autospel eftersom det spelas med den sista insatsens värde.
    • Tryck/klicka så att Autospel är .
    • Tryck/klicka på antalet spinn som du vill spela.Autoplay-sessionen börjar automatiskt spela. För att stoppa Autospel, tryck/klicka på Stoppa.

Anpassat läge

• Autospel är även tillgängligt med anpassat läge där vissa inställningar för Autospel är tillgängliga.

Inställningar för Autospel

• Myntstorlek Du kan välja en myntstorlek innan du påbörjar Autospel eftersom det spelas med den sista insatsens värde.
  • Myntinsats Myntinsats är antalet tillåtna mynt per rad. Myntinsats varierar mellan spel.
  • Total insats Total insats visar värdet för total-insats. Total insats = (Myntstorlek * Myntinsats * Antal vinstlinjer).
  • Spins Du kan ange hur många gånger hjulen snurrar under din Autospelsession.
  • Vinst Gräns Stopp snurr om antalet krediter som vunnits på något snurr överstiger eller motsvarar det valda beloppet.
  • Förlustgräns Stoppa spinnen om Autospel överstiger förlustgränsvärdet med nästa insats.

Fram till Stopp

• Autospel fortsätter till du trycker/klickar på Stoppknappen, eller stoppas om freespins eller någon annan bonusfunktion utlöses.
  • Viktigt: Denna funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet som du spelar.

Tangentbordsgenväg

• Spin/Stopp Knappen kan väljas genom att trycka på mellanslagstangent på tangentbordet.
  • Varning: Den här funktionen gäller endast för skrivbordsversion.

Datum för senaste ändring: 2019-03-04