Hainan Ice

Spelautomat med 5 hjul, 25 vinstlinjer

Målet med spelautomaten Hainan Ice™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Hainan Ice™ är en spelautomat med 5 hjul, 3 rader, 5 insamlingsfunktioner och Vinstkaskader som kan ge vinstmultiplikatorer.

• Antalet aktiva vinstrader är permanent inställt på 25.

• Totalinsatsen motsvarar 25x myntvärdet.

• Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.

• Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.

• Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.

• Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster.

• Vinstsätt kan skapas med hjälp av matchande symboler på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster, i enlighet med vinsttabellen.

• Vinstsätt går bara att ta hem när funktionen Stjärnfrukten är aktiv.

• Endast den högsta vinstkombinationen per symbol betalas ut.

• Vid vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda rad- eller vägvinsterna.

• Vinster visas i vinsttabellen i enlighet med aktuell totalinsats.

• Information om vinstrader får du genom att trycka på i och scrolla till Vinnande vinstrader.

• För information om Vinstsätt, välj i och rulla till funktionen Stjärnfrukt.

• Tryck på TURBO för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att trycka AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av symbolramar som visar sig ovanför symbolpositioner på varje hjul i enlighet med vinsttabellen.
  • Vinster kan endast skapas på aktiva vinstrader.
  • Vinnande kombinationer måste räknas från hjulet längst till vänster och samma symbol måste finnas på varje efterföljande hjul.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Wild-symbolen kan stå för vilken annan symbol som helst för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Wild-symbolen kan inte ersätta andra symboler för att bilda ett megablock.

Litchi-wildsymbolen

• Litchi-wildsymbolen dyker endast upp när Wildfunktionen Litchin är aktiv.
  • Litchi-wildsymbolen kan gälla för vilken annan symbol som helst för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Litchi-wildsymbolen kan inte ersätta andra symboler för att bilda ett megablock.

Vinstkaskader

• Efter att symbolutvärderingen är gjord försvinner alla symboler som deltog i en radvinst, ett vinstsätt eller i ett megablock. De symboler som befinner sig ovanför symboler som försvinner faller ner för att uppta de lediga symbolpositionerna. Lediga symbolpositioner fylls av nya symboler som faller ner. Det är denna process – att ta bort vinnande symboler och ersätta dem – som kallas för en kaskad.
  • När alla lediga symbolpositioner har fyllts utvärderas symbolerna på nytt. När utvärderingen är gjord, och en ny vinst har bildats, kommer också en ny kaskad äga rum.
  • För varje vinstutvärdering efter den första kaskaden kommer en multiplikator tillämpas alla radvinster och vinstsätt enligt följande:
    • Efter kaskad 1: alla vinster x2
    • Efter kaskad 2: alla vinster x3
    • Efter kaskad 3: alla vinster x5
    • Efter kaskad 4: alla vinster x7
    • Efter kaskad 5: alla vinster x10
    • Varje snurr kan maximalt ha sju kaskader.

Megablock

• När fyra eller nio identiska symboler av sorterna WildApelsinStjärnfruktVindruva eller Litchi dyker upp på rutnätet om 2x2 eller 3x3 symboler, bildas ett Megablock.
  • En symbol kan inte vara en del av fler än ett Megablock.
  • När minst två Megablock kan bildas med hjälp av de tillgängliga symbolerna, bildas inledningsvis det Megablock som först hittas, med början från det övre vänstra hörnet, därefter åt höger och sedan nedåt.
  • Att ersätta Wild-symboler bidrar inte till att bilda ett Megablock, men ett Megablock kan utgöras av endast Wild-symboler eller Litchi-wildsymboler.
  • Förutsatt att minst en del av symbolerna i ett block deltar i en radvinst eller ett vinstsätt, försvinner hela Megablocket och förs över till insamlingsmätaren.
  • Megablock tas ned när det inte längre utgör ett rutnät om 2x2. Detta beror på processgången för kaskader.
  • När minst tre av en och samma fruktsort har samlats ihop, är motsvarande funktion aktiv under efterföljande snurr tills det inte finns några frukter kvar i insamlingsmätaren. Varje snurr förbrukar en av de insamlade frukterna.
  • Om en frukt samlas in när dess funktion redan är aktiv, förs den till insamlingen.
  • Flera Fruktfunktioner kan vara aktiva samtidigt.
  • Antalet insamlade frukter samt de aktiva funktionerna hänger ihop med insatsbeloppet. En ändring av insatsen kan också ändra vilka funktioner som är aktiva och hur många frukter av varje sort som behöver samlas ihop.

Wildfunktionen Persikan

• När minst tre Wild-frukter har samlats ihop, aktiveras wildfunktionen Persikan.
  • Under varje aktiv snurr väljs ett hjul med enbart WILD-symboler ut slumpmässigt och ersätter ett vanligt hjul.
  • Varje snurr förbrukar en insamlad Wild-frukt.

Apelsinen

• När minst tre Apelsiner har samlats ihop, aktiveras funktionen Apelsinen.
  • När funktionen har aktiverats dubblas multiplikatorerna för Vinstkaskader under återstoden av funktionen.
  • Varje snurr förbrukar en insamlad Apelsin.

Funktionen Stjärnfrukten

• När minst tre Stjärnfrukter har samlats ihop, aktiveras funktionen Stjärnfrukten.

• När funktionen har aktiverats utvärderas symbolerna som Vinstsätt.

• Varje snurr förbrukar en insamlad Stjärnfrukt.

• Aktiva Vinstsätt utgörs av symbolramar som framträder ovanför vinnande symbolpositioner.

• Vinstsätt kan skapas med hjälp av matchande symboler på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster, i enlighet med vinsttabellen.

Vindruvan

• När minst tre Vindruvor har samlats ihop, aktiveras funktionen Vindruvan.
  • När funktionen har aktiveras tas alla ”A”, ”K”, ”Q”, ”J” och ”10:or” bort från hjulen.
  • Varje snurr förbrukar en insamlad Vindruva.

Wildfunktionen Litchin

• När minst tre Litchi-frukter har samlats ihop, aktiveras funktionen Litchin.
  • När funktionen har aktiverats ersätts alla Litchi-symboler på hjulen av Litchi-wildsymboler.
  • Varje snurr förbrukar en insamlad Litchi-frukt.

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.
  • Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 96.82%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-21