Fortune Girl

Allmänt

• Insatsen beror på antalet vinstrader, antalet mynt per vinstrad och vilken myntstorlek du spelar med.

• Alla vinsttabeller visar antalet mynt som vinns för varje kombination.

• Alla belopp i vinsttabellen i PlayCheck visas i mynt.

• Antalet vunna krediter beror på det totala antalet vunna mynt multiplicerat med insatsens myntvärde.

• Bara en ordinarie vinstkombination betalas ut per vinstrad. Du vinner värdet på högsta vinsten.

• Endast en spridningsvinstkombination betalas ut per spel, och du får värdet för den högsta vinsten.

• Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.

• Om du har en vinnande kombination markeras vinsten på hjulen. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Vanliga symboler

• Matchande symboler måste finnas bredvid varandra på en aktiverad vinstrad.

• Ordinarie vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger från och med första spelautomatshjulet.

• Ordinarie vinster beror på din insats per vinstrad.

Jokersymbol

28

• Den här symbolen kan inte ersätta en spridningssymbol.

• Den här symbolen skapar också sin egen kombination.

Spridningssymbol

29

• Symbolen måste inte visas på en aktiverad vinstrad för att ge vinst.

• Symbolen ersätts inte med jokersymbolen.

• Spridningsvinster visas som ett multiplikatorvärde i vinsttabellen.

• Spridningsvinster beror på din totalinsats.

Free spins

30

• De mystiska symbolerna kan förvandlas till jokersymboler under free spins.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.
  • Free spins kan inte omaktiveras.
  •  Vinsterna inkasseras automatiskt under funktionen.

Mystiska symboler-funktionen

31

• Den mystiska symbolen förvandlas till andra symboler.

• Alla mystiska symboler förvandlas till samma symbol och vinnande kombinationer betalas ut.

• Den mystiska symbolen skapar en symbolstapel.

• Ingen vinst utbetalas för kombinationer av mystiska symboler.

•  Under det ordinarie spelet förvandlas symbolerna inte till jokersymboler.

• Under free spins-bonusspelet kan symbolerna förvandlas till jokersymboler.

• Vinsterna inkasseras automatiskt under funktionen.

Prestationer i vinsttabellen

• Följer din vinststatus genom att markera symbolkombinationer som du har vunnit.

• När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.

• Prestationer markeras permanent i vinsttabellen även om du lämnar spelet.

• Vanliga spelvinster loggas som prestationer.

• Vinster där jokrar ingår loggas inte som prestationer.

• Spridningssymbolvinster loggas inte som prestationer.

•  Vinster från free spins loggas inte som prestationer.

Autospel

Med Autospel kan du spela ett bestämt antal spel i följd automatiskt utan att du behöver interagera med spelet.

Du måste välja ett nettobelopp innan du börjar Autospel, eftersom den spelar med den sista satsningen värde.

Så aktiverar du Autospel i ett spel:

1. Tryck på och håll in Snurra för att öppna snurrinställningarna.

2. Tryck på och dra för att välja antal snurr du vill spela.

3. Tryck på Spela för att återgå till spelet och starta Autospel.

För att stoppa Autospel, tryck på Stoppa. Det påverkar inte spinresultatet.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

Aktivera snabbspel i spelet så här:

1. Tryck på Meny.

2. Tryck på Inställningar.

3. Tryck på Snabbspel.

För att slå av snabbspel, tryck på Snabbspel igen.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

1. Tryck på Meny.

2. Tryck på Inställningar.

3. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.

4.  Tryck på Mynt per rad och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa per snurr.

I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

1. Tryck på Meny.

2. Tryck på Inställningar.

3. Tryck på Mynt för att konvertera till mynt, eller tryck på Krediter för att konvertera till krediter.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Återbäring till spelare (RTP)   95.86%