Amazon Queen

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Base Game

amazonqueen_basegame

• WILD är wild för alla symboler förutom FEATURE.
  • WILD visas på hjulen 2, 3, och 4.
  • GORILLA i en vinstkombination på intilliggande hjul ger utdelning från vänster till höger (med början på hjulet längst till vänster) eller från höger till vänster (med början
    på hjulet längst till höger).
  • Vinsttabellen visar aktuell insatsinställning.
  • Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster.

Funktionsbeskrivning

• 3 eller fler utspridda FEATUREsymboler utlöser funktionen.
  • Gratisspins tilldelas baserat på antalet utspridda FEATUREsymboler.
  • 5 utspridda FEATUREsymbolerger 100 gratisspins.
  • 4 utspridda FEATUREsymbolerger 25 gratisspins.
  • 3 utspridda FEATUREsymbolerger 10 gratisspins.
  • Klicka på "KLICKA FÖR ATT STARTA" för att starta free spins.
  • Under gratisspins lägger 3 eller fler utspridda FEATUREsymboler till ytterligare gratisspins till antalet återstående gratisspins.
  • Under gratisspel används en alternativ hjuluppsättning.
  • Vinnande kombinationer för dessa hjul är identiska med basspelet.
  • Under Free Spins gäller samma insats per rad och samma aktiva vinstrader som under den spin som löste ut funktionen.
  • RTP:95.94%

VINSTRADER

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.
  • Den totala radsatsningen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är inte alla totalsatsningar tillgängliga.
  • Totalinsatsen är antalet rader multiplicerat med insatsen för varje rad.
  • Endast aktiva vinstrader kan ge vinster.
  • Fel annullerar samtliga spel och vinster.