Melon Madness Deluxe

Huvudspelskärm

Spelets mål:

Melon Madness Deluxe är ett 5-hjuls, 30-linjers jackpot slotspel med gratisspelsfunktion. När 3 eller fler Scattered Bell-symboler förekommer var som helst i rutan, måste spelaren välja en Scattered Bell för att bestämma antalet gratisspel och multiplikator-värdet. Gratisspelfunktionen kan ej änvändas flera gånger inom gratissnurrningar.

Vinsttabell

/><em><span></span></em></span></em></p>
<em>
</em>
<p><em><span></span></em></p>
<p><em><span>Vinstlinjer</span></em></p>
<p><strong></strong></p>
<h3>Information om spelet:</h3>
<p><strong></strong></p>
<ul>
    <li>Du spelar på 30 varierande linjer. </li>
    <li>Du kan starta spelet genom att trycka på knappen SNURRA med vald SATSNING och LINJER.</li>
    <li>Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.</li>
    <li>Betalningslinjevinster multipliceras med det satsade beloppet per linje och läggs till andra betalningslinjevinster.</li>
    <li>Endast den högsta vinnande kombinationen med åtminstone en symbol som inte är wild utdelas på varje rad.</li>
    <li>Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.</li>
    <li>Scattervinster (Bjällra-symbolen) multipliceras med den totala insatsen och adderas till vinstlinjevinsterna.</li>
    <li>Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom den spridda scattersymbolen som betalar var som helst på spelskärmen.</li>
    <li>På den vinnande linjen kommer de vinnande symbolerna att animeras en aning genom att de börjar studsa och vinstlinjen färgas medan resterande blir gråtonade. </li>
    <li>Ticker-meddelandena visas längst ner på spelskärmen.</li>
    <li>Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.<strong> </strong></li>
</ul>
<p class=

Så här spelar du:

• Välja "BETS" (insats): När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats per vinstlinje in för alla 30 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen per linje med ett klick på knappen mmd5 till höger om "SATSA", eller så kan du sänka insatsen med ett klick på knappen line decrease button till vänster. Satsning och linjer justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under total satsning. Klicka på knappen för att göra en insättning.
  • Välja "LINES" (linjer): Trettio linjer väljs automatiskt. Du kan sänka antalet linjer med ett klick på knappen line decrease button till vänster om "LINJER", eller välja fler linjer genom att klicka på knappen line increase button till höger.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen för att spela med MAXIMAL INSATS. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Betalningstabellen ser du antingen via ett klick på help knappen som är längst ned på spelskärmen bredvid "SATSA" eller med ett klick på i button knappen som är längst ned på skärmen, bredvid linjemätaren. De priser som visas i betalningstabellen gäller för en enhetssatsning och visas som multiplikatorer. Du kan beräkna det effektiva utbetalningsbeloppet per linje genom att multiplicera respektive pris med satsningen per linje. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen back button på vinsttabell-skärmen. Om du klickar på knappen help visas skärmen med spelregler samt vinsttabellen så att du kan läsa spelreglerna.
  • Snurrknappen: Klicka på SNURRA spin button ikonen för att starta spelet. När hjulen slutat snurra får du betalt för eventuella vinstkombinationer eller scattervinster enligt vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade vinstlinjer med animerade symboler och scattervinster visas även med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ned på skärmen, bredvid "VINST".
  • Volym: Använd ikonen Ljud för att spela upp spelets musik. Klicka på Ljud-ikonen för att stänga av ljudet mmd14.
  • TILLGODOHAVANDE: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • "AUTOSNURRA": Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i den öppningsbara menyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än det placerade spelet.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras automatiskt tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som valts i rullgardinsmenyn.
    • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
      • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
      • Totala vinster = Ackumulerad total vinst
      • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
    • Snurra tills temaspelet startar: Spelet snurrar tills nästa funktion startas. Autosnurr-spel avslutas när The Big One jackpotten startas mellan Autosnurrningar.

Autosnurrpanel

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" i nedre högra hörnet av spelskärmen. När autosnurra-fönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill spela med. Välj ur en drop-down meny där det finns en och klicka på "OK" för att aktivera de valda optionerna och starta snurrningarna. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • Om du vill deaktivera funktionen AUTOSPIN klickar du på knappen STOP SPIN. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Obs! Du kan bara använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att åter spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Förutom jackpot-animationen och bakgrundsanimationerna så animeras också alla vinstsymboler.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan VINST längst ner till höger på spelskärmen.
  • Resterande spelsaldo visas intill mätaren SALDO längst ner på skärmen.

Webbläsarpanelens kommandon:

Spelmenyoptioner

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Klicka på Real/Play för att ändra till Real (Riktiga pengar) eller Play (Spelpengar) modus.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Spelregler:

• Spelaren kan spela med 1–30 linjer.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen med åtminstone en symbol som inte är wild utdelas på varje rad.
  • "SNURRA" startar spelet med valt "SATSA"-belopp och valda "LINJER".
  • MAX SATSNING väljer 30 linjer och maximalt satsningsvärde.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med satsningsbelopp per linje.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till summan.
  • Utspridda vinster multipliceras med den totala satsningen och läggs till betalningslinjevinster.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom utspridda bjällra-symboler som betalar var som helst på skärmen.
  • 3 eller fler bjällra-scattersymboler var som helst på hjulen aktiverar Melon Madness-funktionen.
  • Klicka på en av bjällrasymbolerna för att se antalet gratisspel och multiplikatorn som delas ut.
  • Gratisspel kan ej aktivera fler gratisspel.
  • Melon Madness loggan ersätter alla andra symboler förutom bjällra-scattersymbolen.
  • Melon Madness loggan visas endast på hjul 1, 2, 3 och 4.
  • Spelet och dess regler är samma i både modus med riktiga pengar och modus med spelpengar.

Gratisspelfunktion gameplay:

• Melon Madness spelet startas när tre eller fler bjällra-scattersymboler visas var som helst i rutan.
  • När spelaren klickar på Scattered Bell symbolerna, visas det totala antalet gratisspel och multiplikatorvärdet.
  • Antalet gratisspel och de multiplikatorer du vinner är slumpmässiga.
  • Det högsta antalet gratissnurrningar som delas ut är 25 och den högsta multiplikatorn är 10.
  • Minst 5 gratissnurrningar och en multiplikator på minst 2 delas ut.
  • Samtliga priser under gratisspelen multipliceras med den visade multiplikatorn.
  • Temaspel med gratisspel kan inte startas igen.
  • Gratisspel spelas med samma antal linjer och satsning per linje som det utlösande spelet.

Jackpotspel:

Jackpotspelet

• The Big One jackpotten kan startas när som helst - antingen under en vanlig spin, autospin eller efter featurespel.
  • Huvudskärmen övergår därefter till jackpotskärmen där alla jackpots och deras värden finns listade på vänster sida och ett hjul visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpottar. Varje har en egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
    • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
    • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas på höger sida. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Med ett klick på "OK" i pop-up-fönstret kommer du till huvudspelsidan.
  • Om flera jackpottar vunnits samtidigt, visas SPIN-knappen i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan. Så fortsätter spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpottar längst upp på spelskärmen.
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna din jackpot.
  • Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.
  • Du kan inte få jackpot under pågående gratisspel.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 92,89 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.

Datum för senaste ändring: 2020-02-12