Illogicool

Spelbeskrivning

Illogicool är en slot med 6 kolumner och 6 rader där den översta raden fungerar som ett Cool Reel, fallande symboler och 46.656 vinstvägar.

Den översta raden är ett feature-hjul (Cool Reel) med betal- och feature-symboler som glider in från höger. Feature-symboler blir aktiva när de faller ner till huvudrutnätet.

Vid vinster exploderar symboler och startar kedjereaktioner av symboler som faller ner inom huvudrutnätet och skjuts in i Cool Reel, följt av drop från Cool Reel och eventuella nya påfyllningar av huvudrutnätet och Cool reel. Detta fortsätter tills inga fler vinster inträffar.

3 eller fler bonus- och superbonussymboler utlöser Free Drops-bonusspelet som börjar med upp till 25 Free Drops och vinstmultiplikator x30.

Insatsbelopp och saldo visas alltid i informationsfältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelet. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och längst upp i spelvyn när du spelar i porträttläge.

Vinstlinjer

Spelet har 45 656 vinstvägar.

Special- och Featuresymboler

Spelfunktioner

Bonusspel

3 eller fler Bonus- och/eller Superbonussymboler var som helst i huvudrutnätet i normalläge triggar bonusläget med Free Drops. Superbonussymbolen bidrar också till en ökad vinstmultiplikator.

• 3, 4, 5 eller 6 bonus- eller superbonussymboler ger 10, 15, 20 eller 25 Free
  • 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 superbonussymboler ger en x5, x10, x15, x20, x25 eller x30

Spelregler

1. Illogicool är en slot med 6 kolumner och 6 rader där den översta raden fungerar som ett Cool Reel, fallande symboler och 656 vinstvägar.
  2. Minsta insats är 2,00 kr, maximal insats är 1 000,00
  3. Varje insats är 100
  4. Vinstkombinationer betalas från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas
  5. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på
  6. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin (om Auto Spin finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Håll nere Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spin-knappen.
  7. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt
  8. Vinster presenteras i spelarens valuta eller i Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  9. Illogicool spelas i två lägen; normalläge och bonusläge med free
  10. Wild-symboler ersätter alla symboler förutom andra Wild-feature-symboler, Troubles-feature-symboler och Bonus- eller Super Bonus-symboler. En vinstlinje med alla Wild-symboler betalar som symbolen med högst värde.
  11. Feature-hjulet Cool Reel är ovanpå huvudnätet av 5 rader och skjuter in betalsymboler symboler och feature-symboler från höger. Betalsymbolerna, inklusive Wild och Locked Wild-symboler är aktiva och i spel medan feature- symbolerna; Monster Wild och Troubles är inaktiva tills de faller ner i huvudnätet för att bli aktiva och kan utlösas.
  12. Varje vinstkombination i hela rutnätet, dvs huvudnätet och Cool Reel, betalas och symbolerna, förutom oanvända Locked Wild-symboler, tas bort från rutnätet. Återstående symboler i huvudrutnätet faller ner och om det finns tomma celler i Cool Reel, kommer det fyllas på från höger, varvid alla symboler skjuts åt vänster. Denna cykel upprepas för nya vinstkombinationer. När det inte finns några fler vinster kommer symboler att falla ner från Cool Reel för att fylla tomma celler nedanför i huvudnätet följt av en påfyllning av huvudnätet och en påfyllning av Cool När en feature-symbol har fallit från Cool Reel till huvudnätet blir den aktiv. Denna avalanche-cykel upprepas för nya vinstkombinationer.
  13. De kvinnliga och manliga karaktärssymbolerna kan visas som en större 1x2- symbol och betalas då som 2 staplade singelsymboler vid När enkaraktärsymbol faller ned från Cool Reel kommer den att expandera uppåt till en 1x2-symbol, om det finns utrymme ovanför i huvudrutnätet.
  1. Locked Wild-symbolen är en Wild-symbol som är laddad att vara för 3 Den tas bort efter den sista vinsten.
  2. Monster Wild-featuresymbolen är en grön slemmig Wild-symbol som endast är aktiv i huvudnätet och triggas av en vinst. Den expanderar då vertikalt uppåt och nedåt i huvudrutnätet tills den blockeras av en vinnande linje, en icke-sticky Trubles-symbol, bonus- eller
  3. Troubles-symbolen är en blå hårig featuresymbol som är aktiv i huvudnätet. En Troubles-symbol bredvid, sida vid sida, en annan Troubles-symbol i huvudrutnätet, sticky eller inte, bli liten och sticky, placeras i det övre högra hörnet av cellen och lämnar därmed en tom plats för andra symboler att falla
  4. Vid efterföljande vinster, förökar sig de små sticky Troubles-symbolerna och ökar i antal och sprids till intilliggande celler i huvudnätet. Om alla celler i huvudnätet redan är fyllda med små sticky Troubles kommer ingen mer förökning att
  5. Vid den första icke-vinsten kommer alla betalsymboler i celler med små sticky Troubles-symboler att ändras till en och samma slumpmässiga betal- eller Wild- Bonussymboler kommer att uppgraderas till Super Bonus-symboler. Wild, Locked Wild, Monster Wild och Super Bonus-symbolerna förblir oförändrade. De små sticky Troubles-symbolerna är sedan förbrukade.
  6. En Troubles-symbol i en cell med en liten sticky Troubles-symbol triggar en extra spridning av sticky S.k. Double Troubles-regel.
  7. 3 eller fler Bonus- och/eller Superbonussymboler var som helst i huvudrutnätet i normalläge triggar bonusläget med Free Superbonussymbolen bidrar också till en ökad vinstmultiplikator.
  • 3, 4, 5 eller 6 bonus- eller superbonussymboler ger 10, 15, 20 eller 25 Free
  • 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 superbonussymboler ger en x5, x10, x15, x20, x25 eller x30
  1. I bonusläget innehåller Cool Reel även följande extra feature-symboler, som triggas när de faller ner från Cool Reel:
  • Extra Drops: Lägger till 1, 2 eller 5 extra Free Drops till
  • Multiplier: Ökar vinstmultiplikatorn med x1, x2 eller x3 i
  1. Bonusspelet startar med en ny uppsättning symboler i huvudrutnätet och Cool Undantaget är Locked Wild-symboler som stannar kvar i Cool Reel och huvudrutnätet från normalläget. Symboler finns kvar i Cool Reel mellan Free Drops.
  1. En spelrunda avslutas om spelets maximala vinst uppnås.
  2. Vinster utbetalas i slutet av en
  3. Insatsen kan inte ändras under en pågående
  4. Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 95,0%.
  5. Spelets maximala vinst är 10 000
  6. I händelse av fel annulleras alla insatser och

X-iter

X-iter-funktionen erbjuder ett köp till något av fem X-iter-spellägen i spelet till en högre kostnad. Ett X-iter-spelläge köps genom att trycka på X-iter-knappen i huvudspelet, välja önskat X-iter-läge och sedan trycka på Spin-knappen.

X-iter spelregler

Funktionen X-iter erbjuder köp av 5 olika spellägen.

• SUPERBONUS: Köp en spelrunda med 3-6 bonussymboler, där minst 2 av dem är superbonussymboler, vilket utlöser bonusspelet. Initial vinstmultiplikator är minst Kostnad är 500x insatsen.
  • BUY BONUS: Köp en spelrunda med 3-6 bonussymboler som utlöser Kostnad är 100x insatsen.
  • TROUBLES: Köp en spelrunda med minst 2 Troubles intill varandra som utlöser pushen till små sticky Kostnad är 25x insatsen.
  • LOCKED WILDS: Köp en spelrunda med minst 3 Locked Wild-symboler i det första Kostnad är 10x insatsen.
  • GARANTERAD VINST: Köp en spelrunda med en garanterad Kostnad är 5x insatsen.

En X-iter-funktion köps genom att trycka på X-iter-knappen, välja X-iter-spelläge där kostnaden visas i spelarens valuta och därefter trycka på Spin-knappen.

Funktionen X-iter kan endast aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iters spellägen är 95,0%

Den lägsta X-iter-kostnaden är 10,00 kr, den maximala X-iter-kostnaden är 500 000,00 kr.

Alla spelregler gäller även i X-iter spellägen.

Senast uppdaterad 2021-12-06.

Datum för senaste ändring: 2022-09-27