Front Runner Link&Win

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 40 vinstrader.

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.
Antalet vinstrader som spelas är fast.

Endast den högsta vinsten betalas ut per rad.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med kostnaden för de spelade vinstraderna. Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med vinstradskostnaden 20.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination. Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter- och myntsymboler.
Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Scatter-symboler

Scatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen. Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen.
Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.

Power Stacks™-funktion

Den här funktionen aktiveras under normala spel i basspelet och free spins. Symboler kan slumpmässigt kraftstaplas under spel.
Kraftstaplade symboler läggs till på alla hjul.

Alla symboler utom scatter- och wild-symboler kan kraftstaplas i basspelet. Endast wild- och myntsymboler kan kraftstaplas i free spins.

Funktionen Link&Win™

6 eller fler myntsymboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. 3 gratis omsnurr delas ut.
Aktiverande myntsymboler hålls på plats medan andra symbolpositioner snurras om. Om fler mynt dyker upp hålls de också på plats och återställer antalet omsnurr till 3. Varje mynt visar ett slumpmässigt multiplikatorvärde.
Följande multiplikatorvärden tilldelas: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x. JÄTTE-priset ger ett multiplikatorvärde på 5 000x.

STORA priset ger ett multiplikatorvärde på 1 000x. LILLA priset ger ett multiplikatorvärde på 100x.
MINI-priset ger ett multiplikatorvärde på 40x.

Prisvärdena som visas är multiplicerade med den totala insatsen. Fyll alla 20 symbolpositioner för att få JÄTTE-kontantpriset.
Alla myntpriser delas ut i slutet av funktionen.

Funktionen avslutas när inga omsnurr återstår eller när alla 20 symbolpositioner har fyllts. Funktionen kan aktiveras i basspelet och free spins.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins

3, 4 eller 5 Scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar 10 free spins. Wild- eller myntsymboler kraftstaplas varje free spin.
Free spins kan inte omaktiveras. Free spins spelas automatiskt.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel. Saldo: Visar nuvarande saldon.
Vinst: Visar den senaste vinsten.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Spelinställningar: Visar ytterligare kontroller för spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.

Insatsinställningar

Mynt per rad: Ställer in antalet mynt som satsas per rad. Myntvärde: Ställer in myntens värde.
Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Inställningar för autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet. Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp. Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras. Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet. Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret. När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla. Den här funktionen är endast tillgänglig i utvalda spel.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,24 %.

Datum för senaste ändring: 2023-03-05