Hypernova 10k Ways

Välkommen till videospelautomaten Hypernova 10K WAYS™ med 10K WAYS™ och BONUSRESPINS.

OM SPELET

Hypernova 10K WAYS™ är en 10K WAYS™-spelautomat med upp till 10 000 sätt att vinna på.

Varje vinst kan ge dig en kedja av reaktioner med ytterligare vinster.

Bonusrespins-funktionen ger spelare möjlighet att vinna bonuspris av fantastiska proportioner.

Och upp till 28 bonusar och priser kan avslöjas.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.

• Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.

• Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; konfigurera autospel och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.

• Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.

• Mätare för totalinsats – Visar den totalinsats som har satsats.

• Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.

• Info-knappen – Visar informationssidor.

• Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.

• Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.

• Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.

• Stoppa autospel-knappen (om tillgängligt) – Stoppar autospel. Antal återstående autospel visas över knappen.

• Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.

• Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik; aktivera eller inaktivera helskärmsläge; aktivera eller inaktivera vänsterhandsläge

• Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.

• Bonusmätare – Visar bonusbeloppen.

REGLER

WILD

• WILD ersätter alla symboler utom SCATTER.

• WILD kommer bara upp på det översta hjulet.

SCATTER

• 6 eller fler SCATTER aktiverar Bonusomsnurr.

TROFÉBONUSAR

• Varje SCATTER ger ett pris eller bonus i Bonusomsnurr.

BONUS-RESPINS

• Bonusomsnurr aktiveras när 6 eller fler SCATTER kommer upp.

• 3 omsnurr tilldelade.

• Alla SCATTER-symboler hålls och övriga positioner snurrar.

• När nya SCATTER-symboler kommer upp hålls de också och omsnurren återställs till 3.

• Omsnurren avslutas när inga fler omsnurr återstår eller när alla synliga positioner på hjulen är fyllda med SCATTER-symboler.

• När alla omsnurr har använts ger varje SCATTER-symbol ett pris eller ett bonuspris.

• Brons- och silverbonuspriser kan delas ut mer än en gång per funktion.

• Platina- och guldbonuspriser kan bara delas ut en gång per funktion.

• Priset för platinabonus är 2 000 x den totala insatsen.

• Priset för guldbonus är 250 x den totala insatsen.

• Priset för silverbonus är 50 x den totala insatsen.

• Priset för bronsbonus är 10 x den totala insatsen.

• Priser som inte är bonusar har ett intervall mellan 1 och 100 x den totalla insatsen

• Bonuspriser är inte progressiva.

• Bonusomsnurr spelas med samma insats som det aktiverande snurret.

• WILD-symboler kommer inte upp under Bonusomsnurr.

• Symbolbelopp som visas i vinsttabellen delas inte ut under Bonusomsnurr.

SPELREGLER

• Spelaren väljer en total insatsstorlek för att spela med 10 000 vinstsätt.

• Utbetalningar görs enligt vinsttabellen.

• Alla vinster multipliceras med totala insatsen.

• Priser som inte är bonusar som visas över SCATTER-symboler har redan multiplicerats med den totala insatsen.

• Högsta vinsten betalas per vinstkombination.

• Samtidiga vinster läggs till.

• Enbart positioner som innehåller vinstsymbol används för att beräkna vinst för den symbolen.

• Alla vinsten börjar med hjulet längst till vänster och betalar väster till höger på intilliggande hjul.

• WILD ersätter alla symboler utom SCATTER.

• WILD kommer bara upp på det översta hjulet.

• Det översta hjulet lägger till en symbol till hjul 2, 3, 4 och 5 nedanför.

• Varje vinnande symbol (utom SCATTER) exploderar och ersätts av symboler som kommer uppifrån på hjulen och från höger på det översta hjulet.

• Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.2%

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-10-25