Vegas Cash

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 2 hjuluppsättningar. l Varje hjuluppsättning har 5 hjul med 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler

• l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
  • l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med vinstradskostnaden 20.
  • l Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med

kostnaden för de spelade vinstraderna.

Regler för vinstrader

l Spelet innehåller 40 vinstrader. l Antalet vinstrader som spelas är fast. l En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

• l Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
  • l Vinsten baseras på vinstkombinationen. l Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.
  • l Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Spelkontroller

• l Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

• l Knappen Spelinställningar: Visar ytterligare kontroller för spel.

• l Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• l Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

• l Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• l Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.

• l Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen. l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
  • l Vinst: Visar den senaste vinsten. l Krediter: Visar nuvarande saldon. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

• l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• l Knappen Hem: Avslutar spelet.

• l Knappen Bank: Visar banksidan.

• l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

• l Ljud: Aktiverar spelljud.

Ytterligare information

• l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • l Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från

det föregående spelet.

Wild-symboler

• l Dollarsymboler är wild-symboler. l Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom bonussymboler. l Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.
  • l Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

CopyCash™-wild-funktion

• l Om ett helt hjul med wild-symboler stannar i endera hjuluppsättning kopieras wild-

stapeln till motsvarande hjul i den andra hjuluppsättningen.

• l Om en wild-symbol täcker en bonussymbol beter sig den symbolpositionen som både

wild- och bonussymbol.

High Roller-funktion

• l Aktivera upp till 6 High Rollers på alla spel!
  • l Om ett helt hjul med wild-symboler stannar på samma hjul i båda hjuluppsättningarna tilldelas en High Roller. l Alla spel kan slumpmässigt ge en High Roller. l Varje High Roller ger antingen en jackpott eller en multiplikator. l Alla tilldelade multiplikatorer läggs ihop och appliceras sedan på alla radvinster. l Multiplikatorerna kan vara värda 2, 3, 5, 7 och 10. l Jackpottar betalas ut direkt och påverkas inte av multiplikatorer.

Bonussymboler

l Pokermarkssymboler är bonussymboler. l Pokermarkssymboler ger inte vinst.

Free spins

• l 3, 4, 5 eller 6 bonussymboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 10, 15, 25 respektive 50 free spins delas ut. l Wild-staplar knuffas för att fylla hjulet. l CopyCash™-funktionen aktiveras när alla wild-symboler har knuffats.
  • l Om wild-symboler knuffas på samma hjul i båda hjuluppsättningarna tilldelas en High

Roller.

• l Free spins spelas automatiskt. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Free spins kan återaktiveras.

Återbäring till spelare

• l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • l Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. l Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte. l Övergripande RTP: 94,24 %.

Datum för senaste ändring: 2022-04-07