Spin Bandit

Huvudspelskärm

Spelets mål:

Spin Bandit är ett slotspel med 5x3 rullar, 10 fasta vinstlinjer och TheBigOne jackpot. Det finns endast fyra symboler: två som ger vinst, en blank och en Minislot-maskinsymbol. När 3 eller fler Minislot-maskinsymboler visas var som helst på rullarna, aktiveras Minislot-funktionen.

Betalningstabell

Vinstlinjer

Spel Information:

• Spelet har 10 fasta vinstlinjer.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska både när man spelar med riktiga pengar och gratispengar, förutom att autosnurra-alternativet inte är tillgängligt i gratisspelläge.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpot består av fem jackpots i olika nivåer; dessa är - från lägsta till högsta - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot och Colossal Cash Jackpot. Alla fem jackpottar växer progressivt beroende på spelen som görs. För varje spel lägger huset till en liten kredit till var och en av de fem pågående jackpottarna. Alla fem nivåer inom The Big One jackpot kan vinnas om man satsar ett belopp - oavsett om man tar hem en vinnande kombination eller inte. Vår jackpot aktiveras slumpmässigt. Ju större insats, desto större chans att vinna en jackpot. Om en jackpot har aktiverats under grundspelet, som också aktiverar bonusspel, spelas och visas jackpottemaspelet efter bonusspelet.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du börjar spela är insatsen förinställd. Du kan ändra insatsen per vinst genom att klicka på  eller  knapparna som finns på var sin sida av INSATS-mätaren.
  • LINJER: Tio linjer väljs som standard. Linjerna är förinställda och kan inte ändras.
  • Den totala insatsen är 10 gånger insatsen per linje och visas nära SATSNING i nedre vänstra hörnet.
    • MAX INSATS: Klicka på MAX SATSNING  om du vill välja högsta möjliga insats. Detta alternativ tas bort om ditt saldo inte räcker till.
    • Betalningstabell: Betalningstabellen hittar du antingen om du klickar på  knappen längst ned på spelskärmen bredvid "INSATS" eller om du klickar på  knappen längst ned på bildskärmen, bredvid linjerna. Priserna som visas i vinsttabellen gäller per insats och spelet har en dynamisk vinsttabell och utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med insatsen. Du kan navigera till samtliga betalningstabell-skärmar med ett klick på  och  knapparna. För att komma tillbaka till spelet klickar du på  knappen i vinsttabellen.
  • Snurra: Knappen SNURRA  i det nedre högra hörnet startar spelet.
  • Volym: Använd ikonen  för att spela upp spelets musik. Klicka på  -ikonen för att stänga av ljudet .
  • AUTOSNURRA: Du kan använda den här funktionen för att välja alla eller några av de olika alternativen för handsfree-spel med ett klick på  knappen. De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till 1 000 snurrningar och spela tills ditt saldo är mindre än den totala satsningen. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet snurrningar 100.
    • Om vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i siffertextrutan.
      • Om förlust inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
        • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
        • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
        • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurr tillåten.
    • Om temaspel utlöses: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa funktion aktiveras.
  • Autospin avslutas när The Big One Jackpot startas mellan Autospins.

Autosnurrpanel

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" i nedre vänstra hörnet av spelskärmen. När rutan Autosnurra öppnas, klickar du på "Mer" för att visa extraalternativen. Klicka i rutorna bredvid alternativen som du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på "STARTA" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.
  • Om du vill deaktivera funktionen AUTOSPIN klickar du på knappen STOP SPIN. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.
  • Spelinställningar:
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av (On, Off) för att aktivera eller avaktivera spelvinstljudet.
    • Snabbsnurrning: Om du väljer detta alternativ är spelet snabbare än en vanlig snurrning.
    • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning.

Spelinställningar

Spelregler:

• Spin Bandit är ett slotspel med 5x3 rullar och 10 fasta vinstlinjer.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Vinsttabellen visar alltid vinstbeloppet för det aktuellt valda spelet på 10 fasta vinstlinjer.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till summan.
  • Bar- och stjärnsymbolerna betalas ut från vänster till höger, höger till vänster och mitten när 3 eller fler identiska symboler visas bredvid varandra på vinstlinjerna.
  • När spelaren vinner 5-tal för antingen "Bar eller Stjärna" delas utbetalningen ut endast en gång, antingen från vänster till höger eller från höger till vänster men inte för båda samtidigt.
  • Minislot-maskinen och O-symboler har inga utbetalningar.
  • När 3 eller fler Minislot-maskinsymboler visas var som helst på rullarna, aktiveras Minislot-funktionen.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Teoretisk återbetalning till spelaren är 93,33 %.
  • Jackpot bidrag RTP är 1,88 %.

Temaspelregler:

• Minislot-omgången startas när tre eller fler Minislot-symboler visas var som helst på rullarna.
  • Gratisspel spelas med de linjer och med den satsning som gällde i det utlösande spelet.
  • Spelaren måste klicka på Snurra för att spela Minislot.
  • Spelaren kan spela tills en no win nås för varje Minislot-vy som visas på rullarna.
  • Så länge Minislot-funktionen är aktiverad kan spelaren spela funktionsspelet efter varandra och vinsterna adderas i slutet av varje funktionsspel.
  • Alla vinster betalas ut enligt feature-spelutbetalningarna i utbetalningstabellen.
  • Feature-vinsttabellen visar multiplikatorerna som delas ut för mini slot symbolen för triss.
  • Vinstbeloppet för varje omgång i Minislot visas ovanför Minislot-maskinen under bonusspelet, som visar det sammanlagda vinstbeloppet från det totala antalet omgångar som delades ut till varje Minislot som visades i rullarna.
  • Det totala vinstbeloppet kommer att visas under Minislot-maskinen under Feature-spelet, som visar det sammanlagda vinstbeloppet från Feature-spelet.

Jackpotspel:

Jackpotspelet

• The Big One jackpotten kan startas när som helst - antingen under en vanlig spin, autospin eller efter featurespel.
  • Huvudskärmen övergår därefter till jackpotskärmen där alla jackpots och deras värden finns listade på vänster sida och ett hjul visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpotter. Varje jackpot har sin en egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
    • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
    • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas på höger sida. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Du kommer till huvudspelsidan genom att klicka på "OK" i popup-rutan.
  • Om flera jackpotter vinns samtidigt, visas knappen SNURRA i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan för att fortsätta spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpottar på höger sida av spelskärmen.
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna din jackpot.
  • Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.

Knappkommandon:

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till läget riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Insättning  knappen om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk återbetalning till spelaren är 93,33 %.

Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i bonusomgången, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat bonusspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2.Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på "Insättning"  knappen nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.