Triple Cash Wheel

Satsningar

Alla vinster förutom scattervinster ges för symboler som ligger intill varandra på en aktiv vinstlinje. Alla vinster förutom scattervinster går från vänster till höger på en aktiv vinstlinje, med start på hjulet längst till vänster. Scattervinster betalas ut för symboler som landar var som helst i samma spelfönster. Endast den högsta vinsten betalas ut per spelad linje. Endast högsta scattervinsten betalas ut per spel och omgång. Scattervinster ges utöver linjevinster.

Satsningar görs i multiplar av 100. För att aktivera alla funktioner måste en insats som matchar funktionens inköp vara uppfylld. Linjevinster multipliceras med insatsen på den vinstlinjen. Scattervinster multipliceras med den totala satsningen.

Grundspel

Spel 1, 2 och 3 spelas med 20 vinstlinjer vardera.

• Spel 1 linjebetalningar sker på vinstlinjer 1-20. Spel 1 scatter-betalningar sker på hjulen 1-5.
  • Spel 2 linjebetalningar sker på vinstlinjer 21-40. Spel 2 scatter-betalningar sker på hjulen 6-10.
  • Spel 3 linjebetalningar sker på vinstlinjer 41-60. Spel 3 scatter-betalningar sker på hjulen 11-15.

En eller flera tcw1 i en vinstkombination på en aktiv vinstlinje agerar joker och ersätter alla tillgängliga symboler förutom tcw2.

• 9 spridda tcw2 i samma spelfönster betalar 1 500 x total satsning med max-satsning.
  • 8 spridda tcw2 i samma spelfönster betalar 400 x total satsning med max-satsning.
  • 7 spridda tcw2 i samma spelfönster betalar 60 x total satsning med max-satsning.
  • 6 spridda tcw2 i samma spelfönster betalar 30 x total satsning med max-satsning.
  • 5 spridda tcw2 i samma spelfönster betalar 6 x total satsning med max-satsning.
  • 4 spridda tcw2 i samma spelfönster betalar 3 x total satsning.
  • 3 spridda tcw2 i samma spelfönster betalar 1 x total satsning.

Spelet innehåller en AUTOSPEL-funktion, som gör att spelaren kan välja att spela flera spel kontinuerligt. Välj önskat antal snurr genom att klicka på nummerknapparna som visas när du trycker på AUTOSPEL. Klicka på STOPPA AUTOSPEL för att avbryta autospel. Autospel stannar när en bonus aktiveras.

Bonusfunktionen Cash Wheel

När hjulsnurren är klar för varje spel, kan tcw3 tändas slumpvis. 3 tända tcw4 startar Bonusfunktionen Cash Wheel.

För att starta Bonusfunktionen Cash Wheel väljer du en tcw5 från rutnätet med 21 brickor. Fortsätt att välja tills 3 likadana Bonusfunktionsalternativ Cash Wheel, såsom beskrivna nedan, har visats:

• 3 matchas <1 spin at 1x> ger 1 gratissnurr med en 1 x hjulmultiplikator.
  • 3 matchas <3 spins at 1x> ger 3 gratissnurr med en 1 x hjulmultiplikator.
  • 3 matchas <1 spin at 3x> ger 1 gratissnurr med en 3 x hjulmultiplikator.
  • 3 matchas <3 spins at 3x> ger 3 gratissnurr med en 3 x hjulmultiplikator.

Efter 3 lika plattor visas klickar du på skärmen eller trycker på knappen för att snurra hjulet.

Om hjulet stannar på ett utbetalningsvärde, delas det indikerade beloppet ut.

Om hjulet stannar på tcw6 så ges inköpsfunktionen tillbaka till spelaren tillsammans med 10 gratisspel med en 3 x gratisspelsmultiplikator. Bonusfunktionen för gratisspel spelas efter bonusfunktionen Cash Wheel tar slut.

Den totala utdelningen per snurr, före multiplicering av hjulmultiplikatorn, varierar från 300 till 150 000 gånger satsningen på vinstlinjen eller bonusfunktionen för gratisspel. Den totala bonusen är summan av vinsterna som tilldelas på varje snurr gånger hjulmultiplikatorn gånger satsningen på vinstlinjen. Hjulmultiplikatorn multiplicerar inte antalet gratisspel eller gratisspel-multiplikatorn som tilldelats.

Bonusfunktionen Cash Wheel avslutas när alla tilldelade snurr har slutförts.

Bonusfunktionen Cash Wheel är endast tillgänglig under grundspelet.

Bonusfunktionen för gratisspel

Bonusfunktionen för gratisspel startas av bonusfunktionen Cash Wheel. Antalet gratisspel som ska spelas delas ut under bonusfunktionen Cash Wheel. Klicka på skärmen eller tryck på knappen för att starta gratisspelen.

Alla gratisspel spelas med samma insats per linje som var aktiv när gratisspelens bonusfunktion startade. Under gratisspelen multipliceras alla vinster med 3 x gratisspelsmultiplikatorn. Ytterligare gratisspel delas inte ut under bonusfunktionen för gratisspel. Free Games-bonusfunktionen avslutas när inga free games återstår.

Free Games-bonusfunktionen använder bonushjul som skiljer sig från huvudspelets hjul. tcw2 scattervinster finns tillgängliga under Bonusfunktionen för gratisspel.

Bonusfunktionen för gratisspel är endast tillgänglig under bonusfunktionen Cash Wheel.

Tekniska fel gör alla spel och utbetalningar ogiltiga.

Den förväntade utbetalningsprocenten för detta spel är RTP.:95.21%.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.