Ooh Aah Dracula

Spelintroduktion

Dracula är en spelautomat med 5 hjul och med 3 symboler synliga på varje hjul. Spelet har en fantastisk free spin-bonus i flera nivåer och ett Big Bet-spel som betalar hela 99 %.”Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Så här spelar du

• Välj din insats -
  • Om du vill ändra denna, klicka på knapparna INSATS "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats per linje.
  • Vinstrader
  • Antal valda vinstlinjer är som standard 10 stycken.
  • Vinstlinjerna kan inte justeras i detta spel.

Starta spelet

• Börja spela genom att trycka på SNURRA.
  • Spelet har en AUTOSPEL-funktion, som gör att spelaren kan välja att spela flera spel kontinuerligt.
  • Välj önskat antal snurr genom att klicka på nummerknapparna som visas när du trycker på AUTOSPEL.
  • Avbryt autospel genom att klicka på "STOPP".

Hjälp

• Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikator av insatsen per rad.
  • Dessa kan visas genom att trycka på HJÄLP-knappen och visas som kontantvärden i spelet och förändras när insatsen per linje ändras.

Gratissnurrsbonus

• Tre utspridda temasymboler på hjul 1-5 utlöser bonusen med free spins och tilldelar 15 inledande free spins och chansen att förbättra detta i hjärtattackbonusen.
  • Hjärtattackbonusen låser spelarens symboler för free spins och snurrar hjul utan free spin-symboler för en chans att förbättra inträdet till free spin genom att få upp till 5 free spin-symboler.
  • När du går in i free spins väljs en av symbolerna till wild för den rundan av free spins.
  • Fyra utspridda temasymboler på hjul 1-5 tilldelar "Stake it or Leave it"-free spins, som erbjuder spelaren 2 rundor med free spins, där runda 1 består av 15 free spins med 1 wild-symbol och runda 2 av 10 free spins med 2 wild-symboler.
  • När runda 1 har slutförts har spelaren möjlighet att acceptera vinsten i runda 1 eller satsa den i runda 2.
  • Fem utspridda symboler på hjul 1-5 tilldelar "Super Stake it or Leave it"-free spins,som erbjuder spelaren 3 rundor av free spins, där runda 1 består av 15 free spins med 1 wild-symbol och runda 2 av 10 free spins med 2 wild-symboler och runda 3 av 5 free spins med 3 wild-symboler.
  • Vid varje steg uppmanas spelaren att besluta om att antingen acceptera den nuvarande vinsten eller satsa den på i nästa runda.

Indikator för bästa strategi

• För att hjälpa spelaren i sitt beslutsfattande, har vi inkluderat en funktion för att ange vad som är statistiskt det bästa beslutet.
  • Handen som stiger upp från graven kommer att peka för att visa om det är bäst att hämta vinsten eller fortsätta.
  • Den bästa strategin som anges garanterar inte resultatet i någon enskilt spel.

Big Bet-spel

• Spela 5 kopplade snurrningar för valfri insats.
  • Spelet Big Bet har en avkastning på hela 99 % och aktiverar kyrkogårdsbonusen och superkyrkogårdsbonusen som tillåter att spelaren multiplicerar alla free spins i slutet av rundan med free spins.
  • Med den bästa strategin är den förväntade avkastningen för detta spel 96 %.
  • Med den bästa strategin är den förväntade avkastningen för detta spel 99 % när man spelar Big Bet-spelet.
  • Denna RTP utgör den långsiktiga, förväntade utbetalningen för spelet och har beräknats och granskats av ett oberoende testbolag.
  • Vid fel ogiltigförklaras alla vinster och spel.