XO Manowar

Innehållsförteckning

• Översikt
  • Funktioner i grundläge
  • Bonusspel
  • Så spelar du
  • Kontroller
  • Auto-satsning/auto-spel
  • Mobila inställningar
  • Ansvarsfullt spelande

Översikt

Beskrivning

XO Manowar är en legendarisk, episk berättelse från Valiant Comics. Bege dig ut på ett intergalaktiskt äventyr med Aric av Dacia (XO Manowar) och följ med honom i striden mot alla från romarna till de brutala, koloniserande rymdvarelserna som kallas för Vine. XO Manowar är en actionpackad slot med fem hjul, 25 vinstlinjer och massvis av funktioner som: gratis spins, wilds och fem spännande bonusspel med garanterade vinster. Ta på dig rustningen, ta med dig vapnet och kämpa för mänskligheten, för jorden och för att VINNA!

Information

Vinstlinjer:

Allmän information:

Speltyp  Video-slot
 Antal vinstlinjer/-sätt  25 (fasta)
 Antal hjul/rader  5
 Funktioner  Fem olika världar i en cykel med förändrande boosts baserat på vinster + unika bonusspel för varje värld
 Andel som betalas ut till spelarna  95%

Speltyp Video-slot
 Hit Rate (valfritt)
 Standardvärden  Från leverantören
 Helskärmsläge  Ja
 Ljudkontroller Ja
 Mobilt spelande  Ja

Funktioner

Spelets kapitel:

Spelet tar med dig på en resa genom fem olika kapitel. I varje kapitel finns det fem vägpunkter att nå (de ses till höger i spelet). Den lila vätskan visar framgången inom vägpunkten, och spelets växande ”vine” visar vilken vägpunkt du är på.

När du uppfyller vägpunkt 1 – 4 får du en av sju möjliga boosts, och när du når vägpunkt nummer fem byter spelet till nästa kapitel.

*Eventuella ändringar i insatsen under spelets gång nollställer framsteg du gjort i vägpunkten till början av den aktuella vägpunkten. Det rekommenderas att du ändrar insats i början av varje vägpunkt.*

Boosts

Inom spelet finns det tre typer av boosts som kan vinnas när du når vägpunkt 1 – 4 (den femte vägpunkten för dig vidare till nästa kapitel):

Sticky Wilds-boost

Alla wilds som visas på hjulen under de kommande fem omgångarna blir ”sticky” under 3 – 5 omgångar.

Gratis spins-boost

Ger dig slumpmässigt 10, 15 eller 20 gratis spins.

Multiplikator-boost med pris

Multiplicerar din insats med en av följande multiplikatorer: X6, X12, X18, X24 eller X32

Bonusspel

För att vinna bonusspelet gäller det att vinna tre eller fler bonussymboler på spelets hjul.

Det finns fem olika bonusar som kan vinnas slumpmässigt. När bonusspelet vinns visas lobby-skärmen. Där kan du se den aktuella bonusen, som markeras med en färg. När du klickar på den markerade bonusen startas bonusomgången.

Bonusspel - "The Hara Vine"

Välj upp till sex blommor från ”the Hara Vine” för att försöka hitta den mirakulösa rustningen som gömmer sig och för att vinna bonus-multiplikatorn. Du kan vinna flera olika multiplikatorer: X9 till X40 din insats.

Bonusspel - "Battle Commander Thrill"

Välj ett av tre sätt att attackera roboten på, och välj multiplikatorer under attacken. Multiplikatorerna i den här omgången är mellan X2 till X20.

Bonusspel - Vine eller inte?

Scanna människorna och försök hitta en ”vine” som gömmer sig bland dem. Hittar du en ”vine”? Då vinner du. Var det en människa? Ajdå. Du kan missa tre gånger innan spelet avslutas. Du kan vinna multiplikatorer från X2 till X25.

Bonusspel - Defend the earth

Beskydda jorden genom att skjuta ner de tio rymdskeppen och hitta diamanten som gömmer sig bland dem. Du kan missa upp till tre gånger (alltså inte hitta diamanten) innan spelet avslutas. Du kan vinna multiplikatorer från X4 till 18.

Bonusspel - The trial of "Shanhara"

Förflytta dig på brädet genom att välja pilar och besegra fienderna på vägen mot vinsten i slutet av omgången. Du kan vinna multiplikatorer från X4 till X32.

Så spelar du

För att spela en omgång, ange din insats med plus/minusknapparna för insatsen och tryck eller mellanslag för att bestämma din insats och påbörja en omgång.

Ett andra tryck på eller på mellanslag spolar fram genom omgången till resultaten, eller – om du vinner på flera linjer – så hoppar det över animationen och påbörjar nästa omgång.

Omgången kan även startas genom att använda auto-satsning/auto-spel.

Utbetalningar

Vinnande kombinationer betalas ut per linje, från det vänstra hjulet till det högra.

En vinst på krediter eller valuta på en linje motsvarar beloppet som visas i VINSTTABELLEN, multiplicerat med insatsen per linje.

Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att klicka på info-knappen .

Alla symboler och multiplikatorer kan ses på symbol-skärmen i infosidorna.

Vinsterna beräknas enligt följande formel: Insatsen multiplicerat med multiplikatorn, delat på antalet vinstlinjer (25).

Endast den högsta vinsten per linje betalas ut.

Flera vinster på olika vinstlinjer som fås samtidigt läggs ihop.

Alla vinster sker på valda vinstlinjer, förutom bonusvinster.

Att ändra insatsen nollställer framgång genom vägpunkter till början av den aktuella vägpunkten.