3888 Ways of the Dragon

1. Sammanfattning

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad som är spridd över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

5

Antal rader

3 - för första hjulet till vänster, 6 - för övriga hjul

Antal sätt

3888

Antal mynt

30

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Autospinnfunktion

Ja

Wild-symboler

Ja (Dragon)

Multiplikator-symboler

Nej

Bonus-symboler

Ja (Bonus-symbol)

Bonus runda

Nej

Frispins

Ja

Direktvinst

Nej

RTP

95,95%

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessionsåterställningsfunktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

Obs: Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in på lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

Alla vinstvägar betalas från vänster till höger. Vinster på olika sätt läggs till. Endast den högsta vinstkombinationen för varje sätt betalas. Vinster från Free spins läggs till den totala vinsten

Obs: Antalet intilliggande vinstsymboler (vägar) beräknas genom att multiplicera antalet vinstsymboler på varje hjul. Ex: Om det finns 1 vinstsymbol på hjul 1, 1 vinstsymbol på hjul 2 och 2 vinstsymboler på hjul 3 är antalet intilliggande vinstsymboler 1 x 1 x 2 = 2. I detta fall är antalet hjul i vinsten 3. Se vinsttabellen för vinst för 3 hjul med vinstsymbolen.

Autospinnfunktionen startar inte automatiskt Free Spins – spelaren måste starta den.

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST i din valuta, samt din KREDIT i mynt.

2,1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på 4och välj sedan myntvärdet med knapparna + och - .

Obs: Total insats, i din valuta, visas ovanför nuvarande valt myntvärde.

1. Klicka på 2för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Totalt vinstbelopp i mynt enligt vinsttabellen, visas i popuprutan Vinst . För varje vinstkombination är vinstbeloppet antal intilliggande vinstsymboler multiplicerat med beloppet i vinsttabellen för det antal hjul som ingår i vinsten.

Det totala vinstbeloppet, i din valuta, visas i infofältet (VINST) och är totalbeloppet du har vunnit i mynt multiplicerat med myntvärdet.

2,2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Tryck på 3för att öppna inställningsskärmen.
  2. Klicka på 4i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och - . Klicka på 5för att gå tillbaka till huvudskärmen.

Obs: Total insats, i din valuta, visas ovanför nuvarande valt myntvärde.

1. Tryck på 2för att snurra hjulen en gång.

Totalt vinstbelopp i mynt enligt vinsttabellen, visas i popuprutan Vinst . För varje vinstkombination är vinstbeloppet antal intilliggande vinstsymboler multiplicerat medbeloppet i vinsttabellen för det antal hjulsom ingår i vinsten.

Det totala vinstbeloppet, i din valuta, visas i infofältet (VINST) och är totalbeloppet du har vunnit i mynt multiplicerat med myntvärdet.

3. Specialsymboler och -funktioner

3,1. Wild

Wild-symbolen (Dragon) ersätter alla andra symboler förutom Bonus-symboler.

3.2. Free spins

Tre eller flera Bonus-symboler var som helst på hjullen ger ett visst antal frispinn enligt vinsttabellen. Bonus-symbolen kan bara landa på hjul 2, 3, 4 och 5, en per hjul.

Under Free spins förblir insatsbeloppet samma som insatsen på den spinn som utlöste Free spins och kan inte ändras.

Obs! Ytterligare Free Spins kan inte utlösas under aktuella Free Spins.

3.3. Dragon Spins

Under vanliga spins och Free Spins, kan Dragon Spins utlösas slumpmässigt och Dragon kommer flyga ner över hjulen och slumpmässigt släppa mellan 3 och 8 Wild-symboler på olika positioner på hjulen. Dragon Spins är vanligare under Free Spins.

4. Autospinnfunktion

Förlustgränsen som du kan ställa in stoppar automatiskt autospinnfunktionen när den valda gränsen plus dina ackumulerade vinster minus dina ackumulerade satsningar är under 0.

4,1. Desktopversion

Klicka på knappen AUTOSPINN Autopin buttonför att öppna AUTOSPINN-inställningsfönstret där du kan ställa in följande:

• Antal autospinn: klicka på + eller - för att välja antal autospinn som ska spelas;
  • Avancerade inställningar:
    • Förlustgräns:Klicka på aktuell förlustgräns, och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde och bekräfta därefter ditt val (klicka på Return buttonför att rensa ditt val och starta om igen); klicka på autospin-pad-returnför att stänga knapp satsen på skärmen utan att bekräfta;
    • Stoppa om vinster når: Klicka på aktuellt värde och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde och bekräfta därefter ditt val (klicka på Return buttonför att rensa dina val och starta om igen); klicka på autospin-pad-returnför att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta;
    • Stoppa vid JACKPOT-vinst: (gäller endast för spel med progressiv jackpot). Om du vill aktivera denna inställning flyttar du Av/På-brytaren till På; flytta till Av för att avaktivera den.

Klicka på AKTIVERA för att stänga inställningsfönstret SPIN och starta autospinnfunktionen med nuvarande vald insats och autospinninställning. Klicka var som helst utanför inställningsfönstret för att stänga det utan att starta autospinnfunktionen.

Klicka på knappen STOPPA AUTOSPINN Stop autospin button FLför att när som helst stoppa autospinnfunktionen.

4,2. Mobilversion

Tryck på Settings pannel Mobileför att öppna SPINN-inställningsskärmen, tryck på Autopin buttonoch gör följande inställningar:

• Antal autospinn: tryck på + eller - för att välja det antal autospinn som ska spelas;
  • Avancerade inställningar:
    • Förlustgräns: Klicka på aktuell förlustgräns, och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde och bekräfta därefter ditt val (klicka på Return buttonför att rensa dina val och starta om igen); tryck på autospin-pad-returnför att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta;
    • Stoppa om vinster når: Klicka på aktuellt värde, och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde och bekräfta därefter ditt val (tryck Return buttonpå för att rensa dina val och starta om igen); tryck på autospin-pad-returnför att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta;
    • Stoppa vid JACKPOT-vinst: (gäller endast för spel med progressiv jackpot). Om du vill aktivera denna inställning flyttar du Av/På-brytaren till På; flytta till Av för att avaktivera den.

Klicka på AKTIVERA för att stänga SPINN-inställningsfönstret och starta autospinnfunktionen med aktuellt vald insats och autospinninställning. Tryck på Return buttonför att stänga inställningsfönstret utan att starta autospinnfunktionen.

För att stänga Autospinn närsomhelst, tryck på Stop autopin button, på huvudspelskärmen.

5. Andra spelknappar

5,1. Desktopversion

Följande knappar finns:

Info button

Klicka för att öppna vinsttabellen där du kan se:

• information om utbetalningar för vinstkombinationer i mynt;
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;
  • Grundläggande spelregler.

Stop autopin button

(enbart tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

SKIP button Desktop

(tillgänglig under vinstanimeringar) Klicka på knappen för att hoppa över vinstanimeringar.

Settings pannel Mobile

Klicka på den här knappen i den nedre vänstra delen av spelskärmen för att öppna inställningspanelen.

Settings pannel Mobile

Klicka på den här knappen i spelskärmens nedre högra sida för att gå till helskärmsläget; klicka på Settings pannel Mobileför att lämna helskärmsläget eller tryck på ESC på ditt tangentbord.

Sounds button

Tryck på den här knappen i inställningspanelen för att justera spelljudet.

History button

(enbart i realläge) I inställningspanelen klickar du på denna knapp för att visa spelhistoriken i ett nytt webbläsarfönster.

Home button

I inställningspanelen klickar du på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

REGLER

I inställningspanelen klickar du på denna knapp för att visa detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

TURBO

(Endast för vissa jurisdiktioner) I SPINN-inställningsfönstret för du På/Av-knappen bredvid TURBO till för att aktivera turbofunktionen som ökar farten på spelet (spinntid reduceras till ett minimum). För till AVför att avaktivera denna funktion.

5,2. Mobilversion

Följande knappar finns:

Settings pannel Mobile

På huvudskärmen trycker du på denna knapp för att öppna inställningsskärmen. Tryck på Return buttonför att stänga inställningsskärmen.

Info button

Tryck på denna knapp i inställningspanelen för att öppna vinsttabellen där du kan se:

• information om utbetalningar för vinstkombinationer i mynt;
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;
  • Grundläggande spelregler.

Info button

Tryck på denna knapp på inställningsskärmen för att öppna skärmen för olika alternativ.

Sounds button

I skärmen för olika alternativ trycker du på den här knappen för att justera spelljudet.

History button

(endast i realläget) I inställningsskärmen trycker du på denna knapp och sedan på HISTORIK för att visa spelhistoriken i ett nytt webbläsarfönster.

Home button

På huvudskärmen, klicka på Hemknappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma browserfönster.

Stop autopin button

(tillgänglig när hjulen snurrar eller när funktionen för autospinn är aktiv) Klicka på den här knappen för att stoppa hjulen snabbare eller för att stoppa autospinn.

SKIP button Desktop

(tillgänglig under vinstanimeringar) Tryck på knappen för att hoppa över vinstanimeringar.

REGLER

I inställningspanelen klickar du på denna knapp för att visa detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

TURBO

(Endast för vissa jurisdiktioner) I SPINN-inställningsskärmen för du På/Av-knappen bredvid TURBO till för att aktivera turbofunktionen som ökar farten på spelet (spinntid reduceras till ett minimum). För till AVför att avaktivera denna funktion.

Datum för senaste ändring: 2020-02-12