3 Charms Crush

1. Översikt

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

5

Antal rader

5

Antal rader

5 (kan inte ändras)

Antal mynt som kan satsas per rad

1 (kan inte ändras)

Progressivt

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Autospinnfunktion

Ja

Joker-symboler

Nej

Multiplikator-symboler

Ja

Scatter-symboler

Nej

Bonusrunda

Nej

Free spins

Nej

Direktvinst

Nej

RTP

97,23 %

Jackpot

500 mynt på rad 5 (Super)

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessionsåterställningsfunktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Spelet

OBS! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in på lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

Alla vinstrader betalas från vänster till höger. Vinster på olika valda rader läggs till. Enbart den högsta vinstkombinationen på vardera vald rad betalas.

I infofältet längst ned på huvudspelskärmen kan du se aktuell insats, ditt saldo och aktuell vinst, i din valuta, samt din kredit, i mynt.

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på 4och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -.

Obs: Total insats, i din valuta, visas ovanför nuvarande valt myntvärde.

1. Klicka på 2för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Totalt vinstbelopp i mynt enligt vinsttabellen, visas i popuprutan Vinst . För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Det totala vinstbeloppet, i din valuta, visas i infofältet (VINST) och är totalbeloppet du har vunnit i mynt multiplicerat med myntvärdet.

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Tryck på 3för att öppna inställningsskärmen.
  2. Klicka på 4i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på 5för att gå tillbaka till huvudskärmen.

Obs: Total insats, i din valuta, visas ovanför nuvarande valt myntvärde.

1. Tryck på 2för att snurra hjulen en gång.

Totalt vinstbelopp i mynt enligt vinsttabellen, visas i popuprutan Vinst. För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Det totala vinstbeloppet, i din valuta, visas i infofältet (VINST) och är totalbeloppet du har vunnit i mynt multiplicerat med myntvärdet.

3. Specialsymboler och -funktioner

3,1. Vinnande radmultiplikatorer

Alla vinster på någon av de fem raderna multipliceras med multiplikatorn bredvid raden i fråga.

När fem rödasymboler visas på rad fem multipliceras vinsten med 20 och ger Super vinst på 500 mynt.

4. Autospinnfunktion

Förlustgränsen som du kan ställa in stoppar automatiskt autospinnfunktionen när den valda gränsen plus dina ackumulerade vinster minus dina ackumulerade satsningar är under 0.

4,1. Desktopversion

Klicka på knappen AUTOSPINN 7för att öppna AUTOSPINN-inställningsfönstret där du kan ställa in följande:

• Antal autospinn: klicka på + eller - för att välja antal autospinn som ska spelas;
  • Avancerade inställningar:
    • Förlustgräns:Klicka på aktuell förlustgräns, och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde och bekräfta därefter ditt val (klicka på 8för att rensa ditt val och starta om igen); klicka på 9 för att stänga knapp satsen på skärmen utan att bekräfta;
    • Stoppa om vinster når: Klicka på aktuellt värde och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde och bekräfta därefter ditt val (klicka på8 för att rensa dina val och starta om igen); klicka på 9för att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta;
    • Stoppa vid JACKPOT-vinst: (gäller endast för spel med progressiv jackpot). Om du vill aktivera denna inställning flyttar du Av/På-brytaren till På; flytta till Av för att avaktivera den.

Klicka på AKTIVERA för att stänga inställningsfönstret SPIN och starta autospinnfunktionen med nuvarande vald insats och autospinninställning. Klicka var som helst utanför inställningsfönstret för att stänga det utan att starta autospinnfunktionen.

Klicka på knappen STOPPA AUTOSPINN 10för att när som helst stoppa autospinnfunktionen.

4,2. Mobilversion

Tryck på 3för att öppna SPINN-inställningsskärmen, tryck på 7och gör följande inställningar:

• Antal autospinn: tryck på + eller - för att välja det antal autospinn som ska spelas;
  • Avancerade inställningar:
    • Förlustgräns: Klicka på aktuell förlustgräns, och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde och bekräfta därefter ditt val (klicka på 9för att rensa dina val och starta om igen); tryck på 8för att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta;
    • Stoppa om vinster når: Klicka på aktuellt värde, och använd knappsatsen på skärmen för att ange ett värde och bekräfta därefter ditt val (tryck Returknapppå för att rensa dina val och starta om igen); tryck på 9för att stänga knappsatsen på skärmen utan att bekräfta;
    • Stoppa vid JACKPOT-vinst: (gäller endast för spel med progressiv jackpot). Om du vill aktivera denna inställning flyttar du Av/På-brytaren till På; flytta till Av för att avaktivera den.

Klicka på AKTIVERA för att stänga SPINN-inställningsfönstret och starta autospinnfunktionen med aktuellt vald insats och autospinninställning. Tryck på 5för att stänga inställningsfönstret utan att starta autospinnfunktionen.

För att stänga Autospinn närsomhelst, tryck på 11, på huvudspelskärmen.

5. Andra spelknappar

5,1. Desktopversion

Följande knappar finns:

13133113

Klicka för att öppna vinsttabellen där du kan se:

• information om utbetalningar för vinstkombinationer i mynt;
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;
  • spelrader och grundläggande spelregler.

11

(enbart tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

1111

(tillgänglig under vinstanimeringar) Klicka på knappen för att hoppa över vinstanimeringar.

3

Klicka på den här knappen i den nedre vänstra delen av spelskärmen för att öppna inställningspanelen.

21212

Klicka på den här knappen i spelskärmens nedre högra sida för att gå till helskärmsläget; klicka på sför att lämna helskärmsläget eller tryck på ESC på ditt tangentbord.

3333322

Tryck på den här knappen i inställningspanelen för att justera spelljudet.

33333

(enbart i realläge) I inställningspanelen klickar du på denna knapp för att visa spelhistoriken i ett nytt webbläsarfönster.

2222

I inställningspanelen klickar du på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

REGLER

I inställningspanelen klickar du på denna knapp för att visa detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

TURBO

(Endast för vissa jurisdiktioner) I SPINN-inställningsfönstret för du På/Av-knappen bredvid TURBO till för att aktivera turbofunktionen som ökar farten på spelet (spinntid reduceras till ett minimum). För till AVför att avaktivera denna funktion.

5,2. Mobilversion

Följande knappar finns:

3

På huvudskärmen trycker du på denna knapp för att öppna inställningsskärmen. Tryck på 5för att stänga inställningsskärmen.

13133113

Tryck på denna knapp i inställningspanelen för att öppna vinsttabellen där du kan se:

• information om utbetalningar för vinstkombinationer i mynt;
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;
  • spelrader och grundläggande spelregler.

121212

Tryck på denna knapp på inställningsskärmen för att öppna skärmen för olika alternativ.

3333322

I skärmen för olika alternativ trycker du på den här knappen för att justera spelljudet.

33333

(endast i realläget) I inställningsskärmen trycker du på denna knapp och sedan på  HISTORIK för att visa spelhistoriken i ett nytt webbläsarfönster.

2222

På huvudskärmen, klicka på Hemknappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma browserfönster.

11

(tillgänglig när hjulen snurrar eller när funktionen för autospinn är aktiv) Klicka på den här knappen för att stoppa hjulen snabbare eller för att stoppa autospinn.

1111

(tillgänglig under vinstanimeringar) Tryck på knappen för att hoppa över vinstanimeringar.

REGLER

I inställningspanelen klickar du på denna knapp för att visa detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

TURBO

(Endast för vissa jurisdiktioner) I SPINN-inställningsskärmen för du På/Av-knappen bredvid TURBO till för att aktivera turbofunktionen som ökar farten på spelet (spinntid reduceras till ett minimum). För till AVför att avaktivera denna funktion.