Amazing Link Catalleros

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler

Den totala insatsen baseras på din ursprungliga insats på varje spelad vinstrad. Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med antalet spelade vinstrader.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 20 vinstrader. Antalet vinstrader som spelas är fast.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen. Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Spelinställningar: Visar ytterligare kontroller för spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.

Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen. Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
Vinst: Visar den senaste vinsten. Krediter: Visar nuvarande saldon.

Knappen Autospel för valfunktion: Väljer automatiskt ikoner i valfunktionen. Det påverkar inte resultatet. Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Knappen Köpfunktion: Ger dig möjligheten att köpa den episka free spins-funktionen.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Ljud: Aktiverar spelljud.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp. Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Wild-symboler

Catalleros-symboler är wild-symboler.

Catalleros-symboler kan ersätta alla symboler utom bonus- och Amazing-symboler.

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Amazing Link™-funktion

6 eller fler Amazing-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. 3 gratis omsnurr delas ut.
Aktiverande Amazing-symboler hålls på plats medan andra symbolpositioner snurras om.

Om fler Amazing-symboler dyker upp hålls de också på plats och återställer antalet omsnurr till 3. Funktionen avslutas när alla platser är fyllda eller omsnurren avslutade.
Amazing-symbolpriserna som visas är baserade på den totala insatsen.

Alla priser delas ut i slutet av funktionen.

MEGA-priset delas ut när alla positioner är fyllda med Amazing-symboler.

Free spins

Bonussymboler dyker bara upp i basspelet. Bonussymboler dyker upp i basspelet på hjul 1, 3 och 5. Bonussymboler ger inte vinst.

3 bonussymboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen.

Välj 10 Tabby Catallero-, 10 Tuxedo Catallero- eller 3 Calico Catallero-free spins. Vissa val låses upp genom att spela free spins.
Amazing-hjulen har bara wild- och Amazing-symboler.

Wild Amazing-symboler kan ersätta alla symboler utom bonussymboler.

Under varje Tabby Catallero-free spin väljs 1 hjul slumpmässigt ut att bara innehålla Wild Amazing-symboler. Under varje Tuxedo Catallero-free spin finns inte symbolerna A, K, Q, J, 10 eller 9 på hjulen.
Under varje Calico Catallero-free spin finns inte symbolerna A, K, Q, J, 10 eller 9 på hjulen och 1 hjul väljs slumpmässigt ut att endast innehålla Wild Amazing-symboler.

Free spins kan inte omaktiveras.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Köpfunktion

Köpfunktionen kostar 100x insatsen.

Aktivering av den här funktionen aktiverar den episka free spins-funktionen direkt.

I episka free spins uppgraderas Tabby Catallero-free spins från 10 till 15 free spins.

I episka free spins uppgraderas Tuxedo Catallero-free spins från 10 till 15 free spins. I episka free spins uppgraderas Calico Catallero-free spins från 3 till 5 free spins.
Välj 15 Tabby Catallero-, 15 Tuxedo Catallero- eller 5 Calico Catallero-free spins. Vissa val låses upp genom att spela episka free spins.
Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet. Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.

Valfunktion

Den här funktionen kan aktiveras efter ett spel eller Amazing Link™-funktionen i basspelet. Amazing-symboler som dyker upp i basspelet samlas in ovanför hjulen.
Insamlade symboler kan slumpmässigt aktivera valfunktionen. Matcha 3 ikoner för att vinna respektive pris.
Om Amazing Link™-funktionen aktiveras i basspelet samlas alla Amazing-symboler in när funktionen avslutas.

Spelterme

Följande är översättningar av speltermer som eventuellt är på engelska i spelet. MEGA = MEGA
MAJOR = STOR MINOR = LITEN MINI = MINI

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras. Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret. När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,20 %.

Datum för senaste ändring: 2023-03-07