Dragons Breath

Om det här spelet

• l Det här är envideospelsautomat med5hjuloch5rader.
  • l Målet medspelet är snurrahjulensåatt identiskasymboler bildar envinnande kombinationivinstkluster (antingenlodrätt eller vågrätt). l Vinstkombinationer markeraspåhjulenochvinstenutbetalas.

Klusteregler

l Vinstkluster är grupper avsammasymbolsomligger intillvarandralodrätt eller vågrätt. l Envinst delasut när minst sexidentiskasymboler bildar ett vinstkluster.

Wild-symboler

• l Denhär symbolendyker barauppibasspelet. l Wild-symboler kanersättaallasymboler utomscatter-symboler. l Wild-symboler kanersättaandrasymboler för att skapavinnandekombinationer.
  • l Wild-symboler kaninteersättaandrasymboler för att aktiverafunktionenDUBBLA LÅGOR eller TRIPPLA LÅGOR.
  • l Wild-symboler kaninteaktiverafunktionenDUBBLA LÅGOR eller TRIPPLA LÅGOR.

Brinnande wild-symboler

• l Denhär symbolendyker barauppidrak-freespins. l Brinnandewild-symboler kanersättaallasymboler utomscatter-symboler.
  • l Brinnandewild-symboler kanersättaandrasymboler för att skapavinnande

kombinationer.

• l Brinnandewild-symboler stannar kvar ochfungerar somfastawild-symboler idrak-free spins.
  • l Vartannat spelsårensasallabrinnandewild-symboler bort och5–11nyabrinnande wild-symboler fördelasslumpmässigt påhjulen.

Funktionen DUBBLA FLAMMOR

• l Denhär funktionenkanendast aktiverasibasspelet.
  • l FunktionenDUBBLA FLAMMOR aktiverasnär femsymboler avsammasort hamnar påtvåhjulvardera.
  • l Wild-symboler kaninteersättaandrasymboler för att aktiveradenhär funktionen.
  • l 1bonusspeldelasut. l Hjulenklonasmedhjälpavhjul2och3påsåsätt att vinstsummanmaximeras. l Bonusspelkaninteomaktiveras.

Funktionen TREDUBBLA FLAMMOR

• l Denhär funktionenkanendast aktiverasibasspelet.
  • l FunktionenTREDUBBLA FLAMMOR aktiverasnär femsymboler avsammasort hamnar påtreeller fler hjulvardera. l Wild-symboler kaninteersättaandrasymboler för att aktiveradenhär funktionen.
  • l 1bonusspeldelasut. l Hjulenklonasmedhjälpavhjul2, 3och4påsåsätt att vinstsummanmaximeras. l Bonusspelkaninteomaktiveras.

Scatter-symboler

• l Denhär symbolendyker uppibasspelet ochdrak-freespins.
  • l 3, 4eller 5scatter-symboler var somhelst påhjulenger 8, 12eller 16freespins. l Dufår 8, 12eller 16drak-freespins.
  • l Denhär symbolenersättsintemedwild-symboler. l Denhär symbolenger intevinst.

Drak-free spins

• l3, 4eller 5drak-freespins-symboler var somhelst påhjulenaktiverar denhär funktionen. l Dufår 8, 12eller 16freespins. l 5–11brinnandewild-symboler fördelasslumpmässigt påhjulen.
  • lVartannat spelsårensasallabrinnandewild-symboler bort och5–11nyabrinnande wild-symboler fördelasslumpmässigt påhjulen. l Allainsatser somspelasär desammasomdet spelsomaktiveradefunktionen.
  • lFreespinsspelasautomatiskt. l Drak-freespinskanomaktiveras.

Spelkontroller

• l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l Saldo: Visar nuvarandesaldon. l Krediter: Visar nuvarandesaldon. l Totalinsats: Visar dentotalainsatsenper spel. l Rader: Visar antalet speladerader per spel. l Vinst: Visar densenastevinsten.

• l KnappenSpel: Sätter igångett spel.

• l KnappenHoppaöver: Hoppar över händelser för att visaresultatet snabbare. Det påverkar intespelresultatet.

• l KnappenAutospel: Visar alternativför autospel.

• l KnappenStoppaautospel: Avbryter dennuvarandeautospelsessionen.

• l KnappenMeny: Visar fler spelalternativ.
  • l KnappenInsats: Visar alternativför att ändradennuvarandeinsatsen. l KnappenAvsluta: Avslutar spelet.

Insatsregler

l Varjespelkostar likamycket somdentotalainsatsen. l Denursprungligainsatsenär dentotalainsatsendeladmed20.

Insatsinställningar

• lVissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l KnappenSatsamax: Ställer innuvarandeinsatstillhögstamöjligavärde.
  • lInsatsbelopp: Ställer innuvarandeinsatsvärde. l Snabbinsatsknappar: Ställer innuvarandeinsatstilldet valdavärdet.

Vinstregler

• l Baradenhögstavinnandekombinationenper symbolkombinationger utdelning. l Vinsttabellenvisar utbetalningenför varjesymbolbaserat pådennuvarandeinsatsen.
  • l "Vinnupptill"-värdet somvisasär avrundat nedåt ochmotsvarar ungefär denhögsta

möjligavinstensomkanuppnåsiett givet spel.

Återbäring till spelare

l Återbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett spelsombetalasut somvinstsummamedtiden. l Det här spelet har enRTP om96,06 %.

Ytterligare information

l Vissainställningar ochfunktioner kansaknasidet här spelet. l Saldot uppdaterasmeddensummasomvunnitseller förlorats. l Resultat fråndet senastespeladespelet visas. l Pågåendefunktioner somkräver interaktioneller beslut kanfortsättas. l Omanslutningenbrytsvisasdet senastespeltillståndet när manåtervänder tillspelet. l Vidfunktionsstörningar ogiltigförklarasallavinster ochspel. l Eventuellaändringar ireglernagörsienlighet medlagstadgadekrav.

Datum för senaste ändring: 2021-10-18