Mini Baccarat

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Hur man lägger insatser

Du lägger insatser genom klicka på det markervärde du vill använda och sedan på de markerade platserna på bordet. Den valda markern adderas till din totala insats. Alla insatser måste överensstämma med bordets regler. Om du vill ta bort en insats väljer du markern X och klickar på den insats som du vill ta bort. Om du vill ta bort alla insatser klickar du på RENSA ALLT.

Spelregler

Spelaren och banken ges två kort initialt. Ett extra kort kan sedan delas ut på respektive hand beroende på de kort som är på bordet.

Tior och klädda kort räknas som 0. Ess räknas som 1 och resterande kort räknas vid sitt värde. Handens värde räknas ut genom att räkna samman värdena på korten och sedan, om den sammanlagda summan är tvåsiffrig, tas den första siffran bort. Vinnaren är den hand som kommer närmst till 9.

Du kan lägga insatser på banken, spelaren eller på om kortsummorna blir lika. Om kortsummorna blir lika får du tillbaka insatser lagda på spelaren eller banken, insatser på lika betalar 8 mot 1. En avgift om 5% tas ut på insatser som placeras på banken. Insatser som läggs på spelaren betalar 1 mot 1.

Korten blandas om efter varje runda.

Regler: Spelaren

Total av första två korten Resultat
1-2-3-4-5-10 Drar ett kort
6-7 Står
8-9* Naturlig & Står (Banken kan inte dra kort)

Regler: Givaren

Total av första två korten Banken drar kort när spelarens tredje kort är Banken Står när spelarens tredje kort är
0-1-2 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
3 1-2-3-4-5-6-7-9-10 8
4 2-3-4-5-6-7 1-8-9-10
5 4-5-6-7 1-2-3-8-9-10
6 6-7 1-2-3-4-5-8-9-10
7 Står
8-9* Naturlig & Står (Spelaren kan inte dra kort)

* Inga ytterligare kort dras vid ett Naturlig resultat.

Observera:

Banken måste Stå på sex (6) eller sju (7) när spelarens första två korts totala värde är sex (6) eller sju (7).

Banken måste dra kort på noll (0) till fem (5) när spelarens första två korts totala värde är sex (6) eller sju (7).

Kortdragningar är inte valfria.

Tillgängliga val

• Ge- Startar spelet efter att du har lagt dina insatser.
  • Satsa igen- Placera samma första spel som i föregående omgång.
  • Rensa allt- Ta bort alla insatser från bordet.
  • Marker- Välj den markervalör som du vill satsa.
  • Marker X- Klicka på placerade marker om du vill ta bort insatser.