Fortune Rabbit

Fortune Rabbit är en videospelautomat med 3 hjul (3 rader på hjul 1 och 3, och 4 rader på hjul 2) och prissymboler på upp till 500x.

Spelet spelas med 10 insatslinjer (fasta), insatsnivå på 1 till 10 och insatsstorlek på 0,20 till 5,00.

Spelets valuta är kr.

Insatsstorleken anges med "Insatsstorlek"-väljaren.

Insatsnivån anges med "Insatsnivå"-väljaren.

Insatsbeloppet anges med "Insatsbelopp"-väljaren.

"Kontantplånbok" visar pengar som finns tillgängliga för satsning.

Vinstkombinationer och utbetalningar sker enligt "Vinsttabellen".

En insatslinjevinst i kontanter är lika med det värde som visas i "vinsttabellen" multiplicerat med insatsstorlek och insatsnivå.

Endast högsta vinsten per insatslinje ger utdelning.

Insatslinjer vinner om de vinnande symbolerna är i följd från längst till vänster till höger.

Samtidiga vinster på olika insatslinjer läggs samman.

Alla vinster visas i kontanter.

Wild-symbolen ersätter alla symboler utom prissymbolen.

Prissymboler

Under alla snurr kan en eller flera prissymboler dyka upp på hjulen.

Varje prissymbolvärde kan vara mellan 0,5 gånger upp till 500 gånger det totala insatsbeloppet.

När minst 5 prissymboler dyker upp någonstans på hjulen betalas vinster från alla prissymboler ut.

Funktionen Lyckoharen

Under alla snurr kan funktionen Lyckoharen med 8 lyckosnurr slumpmässigt aktiveras medan hjulen snurrar.

Under funktionen Lyckoharen dyker endast prissymboler upp på hjulen.

Maximal vinst

Högsta vinstbeloppet är 5 000x insatsbeloppet.

Om totalvinsten i huvudspelet eller funktionen Lyckoharen når 5 000x av insatsbeloppet avslutas snurren.

Huvudspel

Snurr

Tryck för att börja snurra med aktuella insatslinjer, insatsstorlek och insatsnivå.

Tryck på för att börja snurra med aktuella insatslinjer, insatsstorlek och insatsnivå. (gäller endast PC-versionen)

Tryck och håll ner så fortsätter spelet snurra tills du släpper. (gäller endast PC-versionen)

Minus

Tryck för att minska insatsbeloppet.

Plus

Tryck för att öka insatsbeloppet.

Plånbokssaldo

Tryck för att visa saldot i tillgängliga plånböcker.

Insatsbelopp

Tryck för att visa insatsalternativen.

Insatsstorlek: Bläddra för att välja insatsstorlek.

Insatsnivå: Bläddra för att välja insatsnivå.

Insatsbelopp: Bläddra för att välja insatsbelopp.

Maxinsats: Tryck för att ställa in insatsstorlek och insatsnivå till maximalt värde.

Vinstbelopp

Tryck för att visa spelhistoriken.

Ljud

Tryck för att slå PÅ eller AV ljudet.

Fler inställningar

Tryck för att komma till ytterligare inställningar.

Vinsttabell

Visar vinstkombinationer och vinsttabell.

Regler

Visar spelreglerna och knappfunktioner.

Historik

Visar detaljer om tidigare spelade spel. Bläddra ned till slutet för att läsa in fler poster.

Tryck på för att välja datumen för spelen som ska visas i historiken.

Stäng

Tryck på för att återgå till huvudspelet.

Utdelning till spelaren

Total teoretisk utdelning till spelare (RTP) för detta spel är 93.83%. Denna RTP representerar spelets långsiktiga teoretiska utbetalning.

Övrig information

Tekniska fel förklarar alla spel och vinster ogiltiga.

I händelse av tvister om spelresultat är alla spelresultat som visas på spelhistoriksidan absoluta och slutgiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-03-27