90k Yeti Gigablox

90k Yeti Gigablox - Hjälp

Välkommen till 90k Yeti Gigablox! Yetin är tillbaka ... och han är större än någonsin förr!

SNABBA FAKTA

RTP

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95,50%

Maxvinst

90 000 x insats

Volatilitet

Extrem

Genomsnittlig bäst vinst efter 100 snurr

Alla spelare: 56 x insats
1 på 10 spelare: 210 x insats
1 på 100 spelare: 588 x insats
1 på 1 000 spelare: 1882 x insats

INTRODUKTION

90K Yeti är en slot på 6 hjul med Gigablox och 46 656 vinstsätt skapad av 4ThePlayer.com. Vinstsätt på slots ersätter vinstlinjer vilket gör det enklare att se var vinsten finns. En vinst formas av efterföljande symboler med start från första hjulet.

Den legendariske Yetin återvänder och kan aktiver 3 unika bonusar varje snurr! Yeti Reveal avslöjar vinnande symboler under snön; Snowstorm blandar hjulen för att skapa vinster och Giga Summon kallar de största Gigablox till hjulen, inklusive mäktiga 6x6 symboler! Aktiver upp till 36 free spins med minst 1 garanterad Snowstorm eller Giga Summon!

HUR SPELAR MAN?

Spelaren väljer sitt insatsbelopp genom att använda knapparna + och –. Alla vinster är multiplicerade per insats. Se spelets vinsttabell för detaljer om vinstutbetalningar.

Spelaren trycker på SNURRKNAPPEN för att börja spela. Om du spelar på en PC kan du använda mellanslag för att snurra om knappen är aktiverad i spelets meny.

När snurret stannar höjs vinnande symboler ovanför hjulen.

Vinster betalar från vänster till höger.

GIGABLOX

Gigablox är massiva symboler på förstorade hjul.

Gigabloxsymboler kan vara 2x2 upp till 6x6 i storlek. Gigabloxsymboler kommer att delas upp i 1x1 symboler i syfte att beräkna vinster och free spins scatter-belöningar.

SYMBOLER

WILD

Wild-symbolen ersätter varje symbol förutom scatter-symbolen.

Free spins scatter-symbol

5 eller fler free spins scatters ger free spins.

SNOW BLOX

Snow Blox döljer andra symboler och ger inga vinster.

TETI REVEAL-FUNKTION

Yetin förstör Snow Blox för att avslöja vinnande symboler. Denna funktion sker helt slumpmässigt i huvudspelet.

SNÖSTORMSFUNKTION

Yetin blandar hjulen och flyttar dem för att skapa en vinst. Denna funktion sker slumpmässigt.

GIGA SUMMON-FUNKTION

Yetin kommer att skapa ett stort Gigablox-hjul som innehåller symboler som är 4x4 eller större. Denna funktion sker slumpmässigt.

FREE SPINS

5 eller fler free spins scatters ger free spins. Du vinner samma antal free spins som antal scatters som aktiverade bonusen.

Minst en Snowstorm eller Giga Summon är garanterad under free spins-bonusen.

Under free spins kommer alla Snow Blox försvinna från hjulen.

Varje free spin scatter som landar kommer ge ett extra free spin.

HUR MAN RÄKNAR UT EN VINST MED 46 656 VINSTSÄTT

Om något eller några av hjulen innehåller fler än en (1) symbol av samma slag multipliceras vinsten.

Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga utbetalningsmultiplikator.

Till exempel, om det första hjulet har två symboler, det andra hjulet tre symboler och det tredje hjulet två symboler kommer vinsttabellen multipliceras med 2 x 3 x 2 = 12.

AUTOSPEL

Autospel tillåter spelaren att spela utan att trycka på snurra. För att öppna autospel, tryck på AUTOSPEL-knappen (den lilla knappen med fyra pilar och en spelikon i mitten).

Spelaren har möjlighet att välja antalet snurr, förlustgräns och gräns för enskild vinst. Snurren kommer automatiskt att stoppas när det valda numret har nåtts eller gränsen för förlust eller enskild vinst är uppnådd.

När autospel är aktiverat blir AUTOPLAY-knappen en STOPP-knapp som visar antalet kvarvarande spins. För att stoppa autospel, tryck på STOPP-knappen.

SPELVALSMENY

Spelvalsmeny (öppnas genom knappen med 3 horisontella linjer) innehåller:

• Ljud – För att avaktivera/aktivera spelljud

• Vinsttabell – Visar vinsterna för varje symbol och beskrivning av spelfunktioner

• Tryck mellanslag för att snurra: mellanslag kan användas för att spela

• Autospel – För att öppna autospel-menyn

• Historik – För att se spelhistorik

• Spelregler – öppna spelregler

ALLMÄN INFORMATION

Den engelska versionen av spelreglerna har tolkningsföreträde.

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök www.4theplayer.com/contact

Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från det avbrutna spelet att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig, vänligen kontakta supporten för din spelwebbplats.

Vid fel på hårdvara / mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.