Expanding 10x Minimum

Hjälp till spelet Expanding 10x Minimum

Det tredje kapitlet i 10x-serien har landat - Expanding 10X Minimum! Expanding 10X Minimum tar essensen av det älskade 10X Minimum slotspelet och förstärker det med spännande uppdateringar. Vilket bättre sätt att njuta av 10x än med expanderande hjul upp till 9 symboler höga med ett ökat antal vinstlinjer med varje expansion på grund av anslutningsbetalningar! Känn adrenalinet när du ser hur hjulen expanderar, siffrorna stämmer in och vinsterna betalar.

Allmän information

Under spelet är siffror från 0-9 och pip-symboler aktiva. Två- eller tresiffriga symboler måste bilda ett tal från vänster till höger på den anslutna vinstlinjen. Detta nummer kommer att multiplicera den fastställda insatsen och vinsterna kommer att delas ut.

Två eller fler tal summeras först och först därefter multipliceras insatsen. Om det finns en pip-symbol mellan tvåsiffriga symboler, kommer dessa symboler inte att bilda ett nummer på vinstlinjen.

Tabell med allmän information

Speltyp

Video Slot

Antal vinstlinjer

3 rader för varje enskild siffersymbol

Antal hjul och rader

Startar 3x3, kan öka upp till 9 rader högt och ytterligare hjul till höger kan fortsätta tills ett extra nummer inte snurras på hjulen eller en vinnande kombination med 3 nummer uppnås.

Återgå till spelare

93,18%

Spelfunktioner

EXPANDERANDE RULLAR FUNKTION

När en siffersymbol landar på ett hjul expanderar det följande hjulet med två symboler som gör 5 symboler högt. Om en siffersymbol landar igen på det redan expanderade hjulet, expanderar det efterföljande hjulet också med två symboler som gör 7 symboler högt. Ett hjul med 9 symboler högt är max. Ytterligare utökad rulle visas om ett siffror landar på den sista rullen. Om en siffersymbol inte landar på det expanderande hjulet snurrar nästa hjul som ett standardhjul med 3 symboler med högt värde eller så slutar snurret om det expanderande hjulet är det sista hjulet.

Det maximala antalet hjul är 9.

PICK FUNKTION

Pick-funktionen utlöses när frågeteckensymbolen landar på hjulen. Popup-fönster med 3 frågetecken visas. Det finns siffror under frågetecken. Den avslöjade siffran ersätter frågetecken på hjulen. Guld frågetecken innehåller 0, 1, 2, 3, 4-siffriga symboler. Rött frågetecken innehåller 5, 6, 7, 8, 9 siffror. Om inget val görs kommer ett slumpmässigt frågetecken att väljas efter timeout.

Spela

Insats

För att spela en runda, ska du konfigurera din insats med +/- knapparna.

Spinalternativ

Klicka på Snurra-knappen eller tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

Mellanslagstangenten inaktiverar/aktiverar i inställningarna av mellanslagstangenten för att snurra växla.

Utbetalningsregler

Expanding 10x Minimum fungerar med Connect betalar. Connect betalar logik är att varje enskild symbol har 3 vinstlinjer: 1. Diagonal vinstlinje mot nordost. 2. Direkt vinstlinje i öster. 3. Diagonal vinstlinje mot sydost. Det är inte möjligt att skapa en diagonal vinstlinje mot nordost när symbolen tar topppositionen på 9 symboler på ett högt hjul. Det är inte möjligt att skapa en diagonal vinstlinje mot sydost när symbolen tar bottenpositionen på 9 symboler på ett högt hjul. Två- eller tresiffriga symboler måste bilda ett tal från vänster till höger på den anslutna vinstlinjen. Detta nummer kommer att multiplicera den fastställda insatsen och vinsterna kommer att delas ut.

Alla utmärkelser betalas endast på aktiva vinstlinjer.

Den högsta vinsten betalas endast per aktiv vinstlinje.

Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar.

Om en frånkoppling från spelet eller ett fel i spelet inträffar och du startar om spelet, återställs ditt saldo till beloppet innan avbrottet inträffade.

Vse odprte seje, ki jih igralec ne zaključi, skupaj z morebitnimi prihodnjimi transakcijami za te seje, bodo prekinjene po največ 90 dneh in najmanj 7 dneh, odvisno od prebivališča igralca.

Var medveten om att varje konto endast tillåter att ett enda spel spelas åt gången. Därför bör ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Om du gör det kan det leda till olika fel.

För bästa spelupplevelse rekommenderas användning av den senaste versionen av programvaran.

Autoplay

Möjliggör att spela spelet automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den för närvarande valda insatsen. Autoplay-menyn är tillgänglig via knappen "Auto". Välj antalet Autoplay-rundor i fältet Totalt snurr.

Limiter för Autoplay

Förlustgräns - Autoplay kommer att stoppa när den totala förlusten nås det fastställda beloppet. Förlustgränsen för Autoplay bör vara högre än din totala andel.

STOPP på WIN ovan - Autoplay -funktionen kommer att stoppa när vinstbeloppet för kombinerade vinster når den inställda beloppsgränsen.

När gränsens villkor är uppfyllda kommer Autoplay att stoppas och det relevanta popup-meddelandet visas i mitten av skärmen.

Expanding 10x Minimum: Klienten v1.0.10 (CGE v2.4.5.2), Server v1.0.0.0

Datum för senaste ändring: 2024-01-31