Bust the Mansion

Om detta spel
l Detta är ett 5-hjuls 3-rads videoslotspel.
l Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer. Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.
Vinstlinjeregler
l Detta spel innehåller 25 vinstlinjer.
l Antalet spellinjer som spelas är fast. En vinstlinje är ett mönster av intilliggande symbolpositioner som löper i en linje över hjulen. En vinst delas ut när matchande symboler landar bredvid varandra på en vinstlinje.  Vinstlinjevinster löper från vänster till höger, med start från det första spelautomathjulet.
Spelregler
Varje spelad snurr kostar ett totalt insatsbelopp. Den initiala insatsen är den aktuella totala insatsen delat med antalet spelade vinstlinjer. Den totala insatsen baseras på den initiala insatsen på varje spelad vinstlinje.
Utbetalningsregler
l Vinstutbetalningar för vinstlinjer baseras på den första insatsen. Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas.
l Om flera vinnande kombinationer landar på en enda vinstlinje delas endast den högsta vinsten ut. Den totala utbetalningen är summan av alla vinster på vinstlinjen som är resultatet av ett snurr. Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
l Vinsten upp till värdet som visas avrundas nedåt och är ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås på ett enda snurr.
Vilda symboler
l Vanliga Wild-symboler visas på alla hjul.
l Wild Money Vault-symboler visas på hjul 3 i gratissnurr och LINK&WIN™-funktionen. Wild Money Vault-symboler kommer att finnas kvar på hjul 3 till slutet av gratissnurr. I gratissnurr fungerar Wild Money Vault-symbolen som både Wild- och Money Vault-symboler.
l I LINK&WIN™-funktionen fungerar Wild Money Vault-symbolen endast som en Money Vault-symbol. Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att komplettera vinnande kombinationer.
l Wild-symboler kan ersätta andra symboler utom Scatter och Money Vault
symboler.
l Wild-symboler kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar på en vinstlinje

kombination.
LINK&WIN™-funktion

l Endast Money Vault-symboler visas på hjulen. Funktionen kan utlösas i basspel och gratissnurr. Varje Pengavalv-symbol tilldelas ett slumpmässigt multiplikatorvärde.
l De tilldelade multiplikatorvärdena är 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 20x, 50x, 200x, 1000x. - Minibonusen ger ett multiplikatorvärde på 20x. - Den mindre bonusen ger ett multiplikatorvärde på 50x. - Den stora bonusen ger ett multiplikatorvärde på 200x. - Megabonusen ger ett multiplikatorvärde på 1000x.
l Storpriset delas ut när alla 15 hjulsymbolutrymmen är fyllda med Money Vault-symboler.
l Du tilldelas ett multiplikatorvärde på 5000x och det insamlade vinstbeloppet. Multiplikatorvärdena multipliceras med din nuvarande insats. Endast bonusvinstbeloppet visas. Du tilldelas 3 respins.
l Om ytterligare Money Vault-symboler landar på hjulen som ett resultat av respin, återställs räknaren till 3.
l Funktionen slutar: - Efter 3 respins utan att inga Money Vault-symboler landar på hjulen. - Alla 15 symbolpositioner är fyllda. Money Vault-symbolen kommer att finnas kvar tills nästa snurr. Den senaste insatsen du placerade i spelet används som insatsbeloppet. Vinster samlas in automatiskt i slutet av funktionen.
Gratissnurr
l 3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst på hjulen utlöser 10, 15 respektive 25 gratissnurr.
l 3 eller 4 scatter-symboler var som helst på hjulen återaktiverar 10 respektive 15 gratissnurr. Alla spel som spelas är desamma som snurret som utlöste denna funktion. Alla linjer som spelas är desamma som snurret som utlöste denna funktion. Gratissnurr spelas ut automatiskt. Scattersymboler har ingen utbetalning.
l Funktionen slutar: - När alla gratissnurr är klara.
Spelkontroller

l Autouppspelningsknapp: Visar alternativ för automatisk uppspelning.

l Stoppknapp för automatisk uppspelning: Avslutar den aktuella autouppspelningssessionen.

l Insatsknapp: Visar dina insatsalternativ. Beroende på ditt spel kanske vissa av dessa insatsalternativ inte gäller.

l Max Bet-knapp: Placerar den högsta tillåtna insatsen. Beroende på ditt spel kan detta konvertera insatsstorleken och insatsvärdet till den högsta tillåtna insatsen. Krediter: Visar aktuella saldon. Insats: Visar den aktuella totala insatsen. Vin: Visar den senaste vinsten.

l Spin-knapp: Startar ett hjulsnurr.

l Stoppknapp: Stoppar det aktuella hjulsnurret. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
l Ett klick eller tryck på hjulen stoppar det aktuella hjulsnurret. Detta påverkar inte
resultatet av snurran.

l Quickspin-knapp: Aktiverar Quickspin för att lösa snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran.

l Menyknapp: Visar spelinställningarna.

l Vinsttabellsknapp: Visar spelets utbetalningstabeller.

l Hjälpknapp: Visar hjälp och ytterligare information.

l Ljud: Aktiverar spelljud.
Satsningsinställningar
Insatsstorlek: Ställer in det aktuella insatsvärdet. Max Bet-knapp: Ställer in den aktuella insatsen till maximalt värde.

ytterligare information
l Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet. Fel ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.
l I händelse av en frånkoppling visas det slutliga speltillståndet när du återgår till spelet.
l Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat. Resultaten från det senast spelade spelet visas.
l Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet.
l Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser
krav.
Återgå till spelare
The Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen i ett spel som betalas ut som vinst över tiden. Det här spelet har en RTP på 94.09%. Detta värde är fast och ändras inte.

Datum för senaste ändring: 2022-02-17