North Storm

Om NORTH STORM™

NORTH STORM™ är en videospelsautomat med 5 hjul och 25 fasta vinstlinjer; den innehåller FUNKTIONEN BONUSFALL, FUNKTIONEN FREE SPINS och en FUNKTION MED ÖKANDE MULTIPLIKATOR.

Vanliga symboler

Vanliga symboler är symboler på hjulet som bildar en vanlig vinstkombination på permanent aktiverade vinstlinjer, förutom jokersymbolen och free spins-symbolen.

Regler för vanliga symboler:

• Matchande symboler måste befinna sig bredvid varandra på en
  • Vanliga vinstkombinationer betalas ut från vänster till höger, så 1 symbol måste visas på det 1:a hjulet. En symbolkombination som börjar från 2:a, 3:e, 4:e eller 5:e hjulet ger inte
  • Alla vinster räknas per vinstlinje med det du valt att satsa (inte med den totala insatsen).
  • Den längsta giltiga kombinationen per vinstlinje betalas

Jokersymbol

Det här är jokersymbolen. Regler för jokersymbolen:

• Den här symbolen ersätter andra symboler för att fullborda
  • Den här symbolen bildar sin egen vinstkombination när 5 symboler dyker upp på en aktiv
  • Den här symbolen fungerar som en jokersymbol på hjul 1–5 i huvudspelet och FUNKTIONEN FREE
  • Den här symbolen ersätter inte free spins-symbolen.

Free spins-symbol

Det här är free spins-symbolen. Regler för free spins-symbolen:

• Den här symbolen kan inte ersättas av
  • Aktiverar FUNKTIONEN FREE SPINS när 3 free spins-symboler dyker upp på en vinstlinje, bredvid varandra, på hjul 1–3.
  • Första gången 3 free spins-symboler dyker upp på 1 vinstlinje under inledande fallet eller i bonusfall delas 8 free spins
  • För varje ytterligare vinstlinje med 3 free spins-symboler eller i efterföljande bonusfall delas ytterligare 2 free spins ut, upp till maximalt 20 free
  • Free spins-symboler dyker endast upp på hjul 1, 2 eller
  • Under free spins går det inte att aktivera fler free

Funktionen bonusfall

Regler för funktionen bonusfall:

• Alla vinstkombinationer på hjulen aktiverar ett
  • Alla symboler som bildat vinstkombinationerna försvinner.
  • De symboler som är kvar faller ner och fyller de luckor som
  • Nu börjar bonusfallet, och nya symboler faller ner och fullbordar
  • Om minst en vinstkombination bildas upprepas ovanstående och ger ett till

Funktionen ökande multiplikator

Regler för funktionen ökande multiplikator:

• För varje bonusfall ökar multiplikatornivån.
  • Vinstsumman för det aktuella spelet multipliceras med den aktuella multiplikatorn och betalas ut till
  • Det här påverkar inte antalet tilldelade free
  • Under det inledande fallet multipliceras alla vinster med 1. Under free spins multipliceras alla vinster med
  • Under det 1:a bonusfallet multipliceras alla vinster med 2. Under free spins multipliceras alla vinster med
  • Under det 2:a bonusfallet multipliceras alla vinster med 3. Under free spins multipliceras alla vinster med
  • Under det 3:e bonusfallet och alla följande fall multipliceras alla vinster med 4. Under free spins multipliceras alla vinster med

Funktionen free spins

3 free spins-symboler bredvid varandra på en vinstlinje ger free spins och aktiverar FUNKTIONEN FREE SPINS. FUNKTIONEN FREE SPINS beräknas när de aktiva bonusfallen har spelats.

Regler för funktionen frispel:

• Du tilldelas 8, 10, 12, 14, 16, 18 eller 20 free
  • Alla spelade insatser och vinstlinjer i free spins är desamma som i spelet som aktiverade FUNKTIONEN FREE
  • Under FUNKTIONEN FREE SPINS går det inte att aktivera fler free

Så spelar du

Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna bildar en vinstkombination på vinstlinjen. Vinsten baseras på vinstkombinationens utformning.

• Alla de 25 fasta vinstlinjerna är permanent aktiverade i det vanliga
  • Alla vinsttabeller visar krediterna som du vinner med varje
  • Minst 3 matchande symboler på en vinstlinje aktiverar en
  • 3 free spins-symboler bredvid varandra på en vinstlinje ger 8, 10, 12, 14, 16, 18 eller 20 free spins och aktiverar FUNKTIONEN FREE
  • Antalet vunna krediter baseras på antalet vunna mynt multiplicerat med insatsens myntvärde.

Vad vill du göra?

Lägg en insats och spela

Spelet spelas med krediter. Vinsttabellens vinstbelopp visas också i krediter.

1. Välj insatsstorlek. Hur?
  • Klicka på Satsa (<) eller (>) för att välja
  • Den valda insatsstorleken multiplicerad med 25 fasta vinstlinjer utgör den här spelomgångens TOTALA
  • Klicka på Maxinsats för att lägga den högsta tillåtna
  1. Klicka på Spela.
  • Har du en vinstkombination på vinstlinjen markeras vinsten på
  • Har du ingen vinstkombination är spelet slut, och du kan välja att spela på nytt.

Autospel

Med autospel eller autosnurr kan du spela ett bestämt antal gånger i följd utan att interagera med spelet.

Alla spel har olika alternativ och inställningar för autospel. Vissa är kanske inte tillgängliga i spelet du spelar.

Vad vill du göra?

Läs om alternativen för autospel

Autospel-alternativen skiljer sig från spel till spel. Ditt spel har kanske inte alla de här alternativen.

Autospel-alternativ

Antal spel

Välj hur många gånger du vill spela på hjulen under din autospel-omgång.

Antal sekunder mellan spel

Ställ in fördröjningslängden mellan autospel.

Tills stopp

Autospel fortsätter tills du klickar på stoppknappen. Det här påverkar inte spelets resultat.

Avsluta om vinsten motsvarar eller överstiger

Avsluta spelet om antalet vunna krediter under ett spel motsvarar eller överstiger valt belopp.

Avsluta när alla spel är klara

Avsluta efter du spelat klart det valda antalet.

Avsluta vid vunnen jackpott

Avsluta spelet om du vinner jackpotten.

Avsluta vid vinst

Avslutar spelomgången om du vinner under ett spel.

Avsluta om krediter ökar med

Avsluta spelomgången om antalet krediter ökar med det valda antalet.

Avsluta om krediter minskar med

Avsluta spelomgången om antalet krediter minskar med det valda antalet.

Avsluta vid funktion

Avsluta om free spins eller någon annan bonusfunktion aktiveras.

Starta autospel utan att visa det här dialogfönstret

Starta framtida spelomgångar utan att visa

autospel-inställningarna, och använd dina sparade inställningar eller standardinställningarna.

Spela en autospel-omgång

1. Välj insatsbelopp. Du måste välja insatsbelopp innan du startar autospel-omgången, eftersom autospel använder sig av det senaste insatsvärdet.
  2. Klicka på Autospel-knappen.
  3. Klicka på antalet spel du vill spela. Autospel-omgången börjar
  4. Antalet kvarvarande spel i din autospel-omgång visas i spelet. För att avsluta autospel kan du när som helst klicka på autospel-stoppknappen. Det här påverkar inte spelets
  5. I vissa regioner visas autospel-funktionen i en anpassad

Den här funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar. Visa spelets vinstbelopp

Spelets vinsttabeller visar alla vinstbelopp som finns i spelet.

1. Klicka på i-ikonen längst ner i högra hörnet.
  2. Klicka på nästa- och föregående-knapparna för att bläddra mellan

Återbäring till spelare (RTP)

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett specifikt spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. Återbäringen till spelare är fast och ändras inte.

Det här spelet har 96.13 % i RTP.