Cup Glory

Spelet är på väg att dra igång! Atmosfären är elektrisk och publiken går vild. Det är dags för dig att värma upp och gå med dina lagkamrater på fotbollsplanen för vad som lovar att bli en av de mest spännande och givande matcherna någonsin. Nu är din möjlighet att vinna cupen och göra anspråk på ära.

Cup Glory är en spelautomat med 5x4 fotbollstema med 40 vinstlinjer och fängslande funktioner. Vägen till ära börjar med Shooting Wilds, som slumpmässigt skjuts upp på hjulen under varje spinn. Shooting Wilds med multiplikatorer på dem läggs ihop för att hjälpa dig få ännu större utbetalningar. Slå stort när 3+ scatters landar och ger upp till 12 gratisspinn med Sticky Wilds, plus att Shooting Wilds kan uppstå när som helst för att öka multiplikatorerna. Gratisspinnen kan också aktiveras när som helst med alternativet Köp gratisspinn.

Det stora spelet börjar snart! Spela Cup Glory nu!

Information

Vinstlinjer:

Cup Glory har 40 vinstlinjer.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal vinstlinjer

40 linjer

Antal hjul och rader

5x4

Funktioner

SHOOTING WILDS

• Under varje slumpmässigt spinn skjuts slumpmässigt antal Wilds upp på hjulen.
  • Multiplikatorer på Wild-symbolerna ökar möjliga vinstbelopp.

GRATIS SPINS

• 3 eller fler scatter-symboler under basspelet utlöser gratisspinn.
  • Under gratisspinn förblir Wilds klibbiga på hjulen under återstående gratisspinn.
  • Wild kommer inte att visas på hjul 1 under gratisspinn.
  • Gratisspinn kan inte återaktiveras.
  • Gratis spins-funktionen avslutas när det inte finns några fler gratis spins eller när du vinner högsta möjliga vinst.

KÖP GRATISSPINN - Andel som betalas (RTP)

94.09%

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94.05%

Hit Rate

27.03%

Funktioner

KÖP GRATISSPINN

Gratisspinn-funktionen kan utlösas omedelbart från basspelet till en kostnad av 70x den nuvarande totala insatsen.

När du köper Free Spins-funktionen kan 3, 4 eller 5 scatters träffa slumpmässigt på det utlösande snurret.

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas per linje, från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas ut.
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs ihop.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

VINSTTAK

Spelet har ett vinsttak på 5 000 gånger det aktuella insatsbeloppet per spelomgång.

Utbetalningsregler för funktioner

Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade dem.

Vinster från gratis spins läggs till på andra vinster.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).
  • Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).
  • Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2023-07-25