Book Of Horus

Spelets mål:

Book of Horus är ett slotspel med fem rullar och 10 vinstlinjer samt gratisspel och spelfunktioner. När 3 eller fler scattersymboler (Bok) visas var som helst på rullen, visas temaspelskärmen där spelaren kan välja en av de 3 pyramiderna. 8, 10 eller 12 gratisspel delas ut tillsammans med en speciell expanderande symbol för gratisspel. Gratisspel kan startas igen. Spelaren har chansen att fördubbla vinster genom spelfunktionen.

Vinsttabell

Vinstlinjer

Information om spelet:

• Du spelar på 10 varierande vinstlinjer.
  • Du kan starta spelet genom att trycka på knappen SNURRA med vald SATSNING och LINJER.
  • Ticker-meddelanden visas nedanför rullarna på spelskärmen.
  • Insatsen per linje kan ändras med hjälp av knapparna 4 och 5
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.

Så här spelar du:

• Välja "BETS" (insats): När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats per vinstlinje in för alla 10 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen per linje med ett klick på knappen 4 till höger om "Insats per linje", eller så kan du sänka insatsen med ett klick på knappen 5 till vänster. Satsning och linjer justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under total satsning. Klicka på  knappen som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER: 10 linjer väljs automatiskt. Du kan sänka antalet linjer med ett klick på knappen 5 till vänster om "LINJER", eller välja fler linjer genom att klicka på knappen 4 till höger.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Betalningstabellen ser du antingen via ett klick på knappen 7 som är längst ned på spelskärmen eller med ett klick på knappen 8 som är längst ned på skärmen, bredvid linjemätaren.
  • Vinsttabellen visar utbetalningarna för aktuellt valda spel och linjer. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen 9 på vinsttabell-skärmen.
  • Snurrknappen: Klicka på SNURRA  ikonen för att starta spelet. När hjulen slutat snurra får du betalt för eventuella vinstkombinationer eller scattervinster enligt vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade vinstlinjer med animerade symboler och scattervinster visas även med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ned på skärmen, bredvid "VINST".
  • Volym: Använd ikonen 11 för att spela upp spelets musik. Klicka på 11 -ikonen för att stänga av ljudet 12.
  • TILLGODOHAVANDE: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • AUTOSNURRA: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i slider-menyn. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mindre än den totala insatsen som placerats.
    • Om vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
    • Om förlust inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
    1. Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar.
    2. Totala vinster = Ackumulerade totala vinster.
    3. ((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
    • Om temaspel utlöses: Spelet snurras automatiskt tills nästa temaspel startar.

Autospin panel

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" i nedre vänstra hörnet av spelskärmen. När Autospin-rutan öppnas, klickar du på "Mer" för att visa extra-optionerna. Klicka i rutorna bredvid optionerna du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på "START" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att åter spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Tillgodohavande: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort önskad satsning visas under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren Ditt spelsaldo visas längst ned i spelskärmen.

Spelinställningar:

• Volym: Spelaren kan ställa in volymen för ljudeffekterna med att röra på volymknappen.
      • Ljudeffekter: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera spelvinst-ljudet.
      • Omgivande ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrund-ljudet.
      • Snabbsnurrning: Om du väljer denna option är spelet snabbare än en ordinarie spin.
      • Mellanslag för att snurra: Om du väljer denna option kan mellanslag användas för att starta en spin. Denna option förblir deaktiverad om mellanslag inte finns för ett spel.

Spelregler:

• Spelaren kan spela med 10 variabla vinstlinjer.
  • Utbetalningar görs enligt vinsttabellen.
  • "SNURRA" startar spelet med valt "SATSA"-belopp och valda "LINJER".
  • Betalningslinjevinster multipliceras med satsningsbelopp per linje.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till summan.
  • Utspridda vinster multipliceras med den totala satsningen och läggs till betalningslinjevinster.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom bok-scattersymbolen som betalar var som helst på spelskärmen.
  • Wild-symbolen (boken) ersätter alla symboler och endast det högsta beloppet betalas.
  • Wild-symbolen fungerar dessutom som scatter när 3 eller fler boksymboler visas var som helst på hjulen - detta startar gratisspel-funktionen.
  • Gamble-funktionen aktiveras för alla möjliga vinster.
  • Vinsttabellen visar alltid vinstbeloppet för det aktuellt valda spelet och antalet linjer.

Gamble-funktionen:

• Klicka på spela (gamble) för att aktivera Gamble-funktionen.
  • Om den visade kortfärgen och spelarens val matchar varandra, fördubblas vinsten.
  • Om de inte matchar varandra, förlorar spelaren det kompletta beloppet.
  • Du kan gambla upp till fyra gånger i rad.
  • Spelaren kan avsluta Gamble-funktionen när som helst med ett klick på COLLECT (samla in).
  • Under autospins är Gamble-funktionen inte tillgänglig, förutom med gratisspel.

Feature-spelregler:

Gratisspel:

• 3 eller fler boksymboler som visas var som helst på rullarna, startar feature-spelet. Den tredje boksymbolen kan också avslöjas av Horus som skjuter en laserstråle på 3:e, 4:e eller 5:e rullen.
  • Gratisspel spelas med samma antal linjer och satsning per linje som det utlösande spelet.
  • Spelaren måste välja en av de 3 pyramiderna för att se antalet gratisspel.
  • Slumpmässigt kan 8, 10 eller 12 gratisspel vinnas.
  • Spelet kommer då att övergå till symbolblockskärmen där Horus slumpmässigt skjuter en laserstråle mot ett block för att avslöja en speciell expanderande symbol.
  • Under gratisspel kan 3 eller fler scattersymboler starta det ursprungliga antalet gratisspel med samma speciella expanderande symbol.
  • Den speciella expanderande symbolen kan inte ersättas av en bokjokersymbol under gratisspel.

Speciell expanderande symbol:

• En speciell expanderande symbol (förutom boken) väljs slumpmässigt i början av gratisspelen.
  • Under gratisspel och efter utbetalningar för alla vinnande linjer, om den speciella expanderande symbolen visas var som helst.
    • Symbolern på dessa rullar, ersätts av den sepciella expanderande symbolen, förutsatt att det finns tillräckligt med speciella expanderande symboler för en vinst enligt betalningstabellen.
    • Speciella expanderande symboler betalas endast på valda vinstlinjer.

Webbläsarpanelens kommandon:

• Klicka på "Ansvarsfullt spelande" för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på "Spelregler" för att se aktuellt versionnummer och spelregler.
  • Klicka på "Spelloggar" om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen "Insättning"  för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på "Riktiga\Gratis" för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen "Spelloggar" är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,52 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.