Atlantis: Cash Collect

Spelautomat med 5 hjul, 20 vinstlinjer

Att spela spelet:

• Startskärmen visar spelets funktioner.

• Tryck på pilknapparna för att bläddra mellan spelets olika sidor.

• Tryck på SPELA på startskärmen för att gå till huvudspelet.

• Antalet aktiva Vinstrader är alltid 20. Vinster kan skapas på samtliga Vinstrader.

• Tryck på - eller + ovanför TOTALINSATS för att välja totalinsats.

• Tryck på BLIXT-knappen för att aktivera turboläget, vilket får hjulen att snurra snabbare. Tryck på BLIXT-knappen igen för att avsluta turboläget.

• Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.

• Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.

• Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.

• Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Din vinst kommer att vara densamma som din radinsats multiplicerat med motsvarande värde enligt vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, tryck på -knappen och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills GRATISSPEL-funktionen aktiveras eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på ■.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på I.
  • Navigera i vinsttabellen genom att trycka på pilknapparna.
  • Funktions- och symbolutbetalningar finns listade i vinsttabellen. Multiplicera myntinsatsen med utbetalningen för att få fram vinstbeloppet för en viss symbolkombination.
  • För att stänga referenssidorna och återgå till spelet, tryck på SPELA-knappen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 20, aktiva vinstrader. Totalinsats per spelrunda = radinsats × 20.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
  • Det finns en skillnad mellan Radinsats och Total insats. Radinsats visar insatsen på en enskild Vinstrader. Total insats visar hur mycket som satsas totalt på ett enskilt snurr. Utbetalningar som visas i Vinsttabell multipliceras med Radinsats.

Maxgräns för vinst:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol

• Spelets WILD-symbol är treudd-symbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symbolen kan ersätta alla högvinst- respektive lågvinstsymboler, enligt vinsttabellens definition, för att bilda bästa möjliga vinstkombination.
  • Det finns också en separat utbetalning för 2, 3, 4 och 5 WILD-symboler på en aktiv vinstrad.

Prissymbol

• I spelet finns två pris-symboler.
    • Spelets kontantpris-symbol är symbolen som pryds av ett kontantvärde. Varje kontantpris-symbol ökar prispotten med det värde som visas under funktionerna Cash Collect™ och gratisspel.
    • Kontantpris-symboler kan ge ett pris till ett värde av 1 000 × totalinsatsen.
    • Spelets Pris-symbol är prissymbolen som pryds av diamanten. Varje pris-symbol ger något av priserna MINIMINORMAJOR eller GRAND under funktionerna Cash Collect™ och gratisspel.
    • Priserna MINIMINORMAJOR och GRAND är fasta priser som baseras på din totalinsats. De priser som tilldelas väljs ut slumpmässigt.
      • GRAND-priset = totalinsats x 1,000
      • MAJOR-priset = totalinsats x 100
      • MINOR-priset = totalinsats x 50
      • MINI-priset = totalinsats x 20
    • Flera prissymboler kan stanna på hjulen samtidigt.
    • De båda pris-symbolerna kan endast stanna på hjul 1–4.

Cash Collect-symbolen

• Spelets Cash Collect-symbol är symbolen som pryds av orden ”CASH COLLECT”.
  • Cash Collect-symbolen kan endast stanna på hjul 5.

Funktionen Cash Collect™

• Man aktiverar funktionen Cash Collect™ genom att stanna ett antal pris-symboler på inte mer än två hjul och samtidigt stanna en Cash Collect-symbol på hjul 5 i huvudspelet.
  • När Cash Collect™-funktionen aktiveras läggs alla pris-symbolers värden ihop med prispotten ovanför hjulen efter att de stannat. Därefter tilldelas totalbeloppet tillsammans med eventuella radvinster som bildades under den aktiverande snurren.
  • Om minst en pris-symbol stannar väljs priset för varje symbol slumpmässigt.
  • När en ny snurr påbörjas återställs alla prissymboler.

Gratisspel-funktionen

• Man aktiverar gratisspel-funktionen genom att stanna ett antal pris-symboler på hjul 3 i huvudspelet.
  • När funktionen aktiveras vinner du ett obegränsat antal gratisspel.
  • Tryck på STARTA för att starta gratisspel-funktionen.
  • Summan av alla prissymboler på hjulen läggs ihop med prispotten ovanför hjulen och utgör pottens återställningsvärdet.
  • Om minst 1 pris-symbol stannar någonstans på hjulen under funktionen förs summan av alla prissymboler över till prispotten.
  • Om en hemlig symbol stannar på hjul 5 förvandlas den och avslöjar: CASH COLLECTRESET eller END.
    • Om den hemliga symbolen avslöjar CASH COLLECT tilldelas prispottens aktuella värde och funktionen fortsätter.
    • Om den hemliga symbolen avslöjar RESET återställs prispottens värde till återställningsvärdet och funktionen fortsätter.
      • Återställningsvärdet visas bredvid prispotten.
    • Om den hemliga symbolen avslöjar END avslutas funktionen.
  • Observera: När funktionen avslutas tilldelas endast summan från CASH COLLECT-symbolen.
  • Tryck på OK på resultatskärmen för att återgå till huvudspelet.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 96.25%.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-01-18