Wild North

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

Wild North® är en 5-hjuls videoslot med 40 låsta vinstlinjer och fulladdad med bonusspel och vilda överraskningar!

Wild North® har en wild-symbol (Lodjuret) och en bonus-scatter-symbol (Norrskenet). Wild-symbolen ersätter för alla andra symboler utom bonus-scatter-symbolen för att kunna skapa ytterligare vinstkombinationer. Alla tillfälliga wild-symboler ersätter även för alla andra symboler förutom bonus-scatter-symbolen.

Tre bonus-scatter-symboler på hjulen aktiverar Norrskensbonusen. Bonushjulet har sju olika bonusspel. Ett av följande bonusspel kommer att väljas genom att belysas:

• "Den Mäktiga Vildmarken": Tre freespins tilldelas under vilka 4x4 MEGASYMBOLER finns på hjul 2-5.
  • "Det Vilda Lodjuret": Tre freespins tilldelas under vilka en eller två hela hjul blir låsta WILD-Lodjurssymboler.
  • "De Skenande Renarna": En freespin tilldelas under vilken Rensymbolerna är staplade på hjul 2-4. Du får en respin om Rensymboler antingen helt täcker hjul 2, 3 och 4 eller om de landar och skapar en stor (3x3) symbol. Renarna låser fast under respin.
  • "Den Vilda Björnen": En freespin utdelas under vilken en VINSTMULTIPLIKATOR från x5 upp till x30 multiplicerar den totala vinsten.
  • "Vargflocken": En freespin tilldelas under vilken en stor 2x2 vargsymbol dyker upp. Du får en respin om ytterligare vargsymboler dyker upp. Vargsymboler är WILD och fastnar på sina positioner under resten av bonusspelet.
  • "Ugglans Ögon": En freespin tilldelas under vilken två stora 2x2 ugglesymboler dyker upp. Du får respins med låsta ugglesymboler tills du får minst en vinstkombination.
  • "Utforska Vildmarken": Ett rutnät med 20 brickor dyker upp på skärmen. Välj brickor en efter en för att vända fram mystiska priser. Du kan vinna pengar men även ovan nämnda bonusspel. Du får fortsätta välja brickor för ytterligare pengavinster och bonusspel tills du vänder fram ett "X" eller "Den Mäktiga Vildmarken" eller "Det Vilda Lodjuret". Efter att dessa bonusspel spelats så avslutas "Utforska Vildmarken"-bonusen.

Notera att bonus-scatter-symbolen inte dyker upp under bonusspel.

RTP är 96.55%.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.