Coins on Fire

INTRODUKTION

Coins on Fire™ / Glödande Mynt; 5 rader eldigt nöje. Wilds och eldmynt aktiverar Omsnurr On Fire, med klibbiga wilds. Extra omsnurr när fler eldmynt landar.

RTP : 94.29%
EXTRA BET RTP :94.65%

Steg 1:Att komma igång

1. Tryck på INSATS-knappen för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta spelet.
  3. Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta detta med medan autosnurr pågår trycker du bara på knappen Stoppa autospel (beroende på operatörens konfiguration och jurisdiktionella krav).

Steg 2:Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen på hjulen bildar en linje med 3 matchande symboler på en av vinstlinjerna vinner du. Alla eventuella vinnande linjer markeras och betalas ut till ditt kontosaldo.
  • Alla vinnande kombinationer läggs ihop.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinstkombinationer genom att ersätta andra symboler.

Omsnurr On Fire

• Ett eldmynt är en undersymbol som kan fästas på vilken symbol som helst på hjulen förutom en wild.
  • Ett eldmynt kan ha ett värde på 1, 2 eller 3. Eldmyntsvärdet anger antalet omsnurr det kan ge.
  • En eller flera wilds som dyker upp på skärmen tillsammans med eldmynt aktiverar Omsnurr On Fire.
  • Wilds som aktiverar Omsnurr On Fire och wilds som landar under Omsnurr On Fire stannar kvar så länge omsnurren pågår.
  • Det grundaktiverande antalet omsnurr som tilldelas är summan av alla eldmynt under det aktiverande snurret.
  • Om fler eldmynt landar under funktionen kan antalet tillgängliga omsnurr ökas med det totala värdet på de synliga eldmynten.

Sidoinsats (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning)

• Om den aktiveras ger sidoinsatsen ytterligare omsnurr utöver det grundaktiverande antalet när Omsnurr On Fire aktiveras.
  • Om du aktiverar sidoinsatsen ökar RTP.
  • Antalet extra omsnurr som tilldelats kan vara 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7.
  • Genom att aktivera sidoinsatsen ökar grundinsatsen med 100 %.

Autospel

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt. (Tillgängligheten till autospel är föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav.)
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen ”AUTOSPEL” för att välja hur många ”autospel”-insatser du vill spela.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under autospelsessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Vinster multipliceras med insatsen.
  • Grundinsatsen definieras som det belopp som krävs för att inleda en standardspelrunda. Detta exkluderar ytterligare satsningar såsom sidoinsatser, satsningar mitt i spelet eller bonusköp.
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.
  • Spelhistoriken visar en representation av resultatet på skärmen. Vissa grafiska element samt spelelement kan variera beroende på spelomgång. Det här påverkar inte spelets resultat.
  • Under demospel har demosaldot ett tak på 1 000,00 (eller motsvarande i annan valuta).

Huvudspelets gränssnitt

Under spelets gång används ikoner i spelets användargränssnitt enligt följande:

• Visar totalinsatsen.
  • Öppnar menyinställningarna.
  • Växlar ljudet på/av.
  • Visar information om vinsttabellen och spelfunktionen.
  • Visar information om spelhjälp och regler.
  • Visar spelhistorik.
  • Avslutar spelet.

Datum för senaste ändring: 2022-10-19