Medusa Megaways

MEDUSA återvänder i hennes senaste epos med MEGAWAYS att vinna. Är du tillräckligt modig för att utmana henne?

Då mörka moln drar in över horisonten väntar MEDUSA på att förföra dig med fem spelbonusfunktioner. Blir du påkommen stillastående i MEDUSA BLICK-FUNKTIONEN? Vinn GRATISSPELFUNKTIONEN men var vaksam på hennes bett in ORMATTACKFUNKTIONEN?

BUY PASS låter dig köpa GRATISSPEL och om du inte kan få nog så låter FRESTELSEFUNKTIONEN dig återspela GRATISSPELFUNKTIONEN.

Detta atmosfäriska och händelserika spel kommer få dig att tappa balansen och din puls att öka.

Den teoretiska spelaravkastningen (RTP) är

• 96.286%
  • BUY PASS: 97.630%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

MEGAWAYS™

• Antal symbolpositioner som visas på varje hjul i HUVUDHJULUPPSÄTTNINGEN bestäms slumpmässigt i början av varje Spelrunda.
  • Hjul 1 och 6 kan innehålla 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 symbolpositioner varje Spelrunda.
  • Hjul 2, 3, 4, och 5 kan innehålla 2, 3, 4, 5 eller 6 symbolpositioner varje Spelrunda.
  • Antal symbolpositioner bestäms självständigt för varje hjul.
  • Inklusive EXTRA HJUL så har varje Spelrunda mellan 324 och 117.649 sätt att vinna på.
  • Antal symbolpositioner på varje hjul är fastställt genom hela Spelrundan, inklusive både det initiala hjulsnurret och alla efterföljande REAKTIONER.
  • Om GRATISSPELFUNKTIONEN utlöses under Spelrundan så omvärderas antalet symbolpositioner på varje hjul vid början av det första GRATISSPELET och för varje ny GRATISSPEL-runda efter detta.

EXTRA HJUL

• EXTRA HJUL lägger till en symbolposition till varje hjul som den visas ovanför.
  • EXTRA HJUL visas endast ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Symboler som visas på EXTRA HJUL bestäms oberoende av HUVUDHJULUPPSÄTTNINGEN.
  • Alla symboler kan visas på EXTRA HJUL under Köpta Spel förutom SCATTER och SOLDAT.
  • Alla symboler kan visas på EXTRA HJUL under GRATISSPELFUNKTIONEN.
  • SCATTER kan endast visas på EXTRA HJUL under GRATISSPELFUNKTIONEN om den tagits fram via ORMATTACKFUNKTIONEN.

REAKTIONER

• EN REAKTION utlöses när en eller fler vinstkombinationer uppstår.
  • Efter att alla gällande vinster har betalats ut så kommer alla symboler som visas i en vinstkombination tas bort från respektive hjul.
  • Alla kvarvarande symboler faller nedåt på HUVUDHJULUPPSÄTTNINGEN och skiftar vänster på EXTRA HJUL (om tillämpligt).
  • Tomma hjulpositioner fylls med nya symboler som visas ovan varje respektive hjul på HUVUDHJULUPPSÄTTNINGEN och från höger om EXTRA HJUL.
  • Vinster utvärderas igen när alla symbolpositioner har fyllts.
  • REAKTIONER kan återutlösas självständigt.
  • REAKTIONER kan utlösas under GRATISSPELFUNKTIONEN.

MEDUSAS BLICK

• Kan utlösas när som helst då en eller fler WILD-symboler visas på EXTRA HJUL.
  • Hjul direkt under WILD-symbol(er) täcks av MEDUSA.
  • MEDUSA byter ut en eller flera symboler på täckta hjul med WILD-symboler.
  • MEDUSA kan byta ut vilken symbol som helst med en WILD förutom SCATTER-symbolen.
  • MEDUSAS BLICK-FUNKTIONEN kan utlösas igen efter varje REAKTION.
  • MEDUSAS BLICK-FUNKTIONEN kan endast utlösas en gång per snurr och en gång per REAKTION.
  • Alla vinster betalas endast en gång och det efter att MEDUSAS BLICK-FUNKTIONEN är avslutad.
  • WILD-symboler tillagda till HUVUDHJULUPPSÄTTNINGEN som inte direkt visas i en vinstkombination stannar kvar på deras respektive hjul tills de visas i en senare vinstkombination eller tills slutet av Spelrundan.
  • MEDUSAS BLICK-FUNKTIONEN kan utlösas under GRATISSPELFUNKTIONEN.

GRATISSPELSBONUS

• 3 SCATTER-symboler var som helst på skärmen ger 10 GRATISSPEL.
  • Varje ytterligare SCATTER som visas därefter lägger till 5 extra GRATISSPEL till utlösarvinsten.
  • SCATTER-symboler värderas endast en gång - vid slutet av spelrundan.

OBEGRÄNSADE VINSTMULTIPLIKATOR-BONUSEN

• Vinstmultiplikatorn börjar på x2.
  • Vinstmultiplikatorn höjs med 1 innan varje REAKTION.
  • Vinstmultiplikatorn stannar på sitt aktuella värde vid inledningen av nästa GRATISSPEL-runda.
  • Vinstmultiplikatorns värde kan höjas obegränsat.
  • Vinstmultiplikatorn gäller alla vinstkombinationer.
  • Vinstmultiplikatorn återgår till x1 vid slutförande av GRATISSPELFUNKTIONEN.

ORMATTACKBONUSEN

• ORMAR visas till vänster och höger om EXTRA HJUL genom hela GRATISSPELFUNKTIONEN.
  • ORMATTACKFUNKTIONEN utlöses när 1 eller fler SOLDAT-symboler visas på EXTRA HJUL under GRATISSPEL.
  • Varje SOLDAR som visas på EXTRA HJUL ATTACKERAS av en eller två av ORMARNA.
  • Om SOLDAT attackeras av VÄNSTERORM så blir symbolpositionen en WILD.
  • Om SOLDAT attackeras av HÖGERORM så blir symbolpositionen en SCATTER.
  • ORMATTACKFUNKTIONEN kan utlösas under REAKTIONER om efterföljande SOLDAT-symboler visas på EXTRA HJUL.
  • MEDUSAS BLICK-FUNKTIONEN utlöses endast en gång per snurr och per REAKTION efter gällande ORMATTACKFUNKTIONER är avslutade
  • Vinster betalas ut endast en gång per snurr och per REAKTION efter alla FUNKTIONER har avslutats
  • Funktionen GRATISSPEL kan återutlösas under funktionen GRATISSPEL
  • Gratisspel spelas med de myntvärden som utlöste spelet

FRESTELSEBONUSEN

• Utlöses när alla GRATISSPEL är avslutade.
  • Två ALTERNATIV presenteras.
  • Välj antingen att INKLASSERA den aktuella GRATISSPEL-vinsten eller ÅTERSPELA GRATISSPELFUNKTIONEN.
  • Om spelaren INKASSERAR den aktuella GRATISSPEL-vinsten, så avslutas GRATISSPELFUNKTIONEN.
  • Om ÅTERSPEL-ALTERNATIVET väljs, så kommer vinster från den ursprungliga GRATISSPELFUNKTIONEN att förverkas.
  • Alla vinster som vunnits under Köpt spel som utlöste GRATISSPELFUNKTIONEN BANKAS och förverkas ej om ÅTERSPEL-ALTERNATIVET väljs.
  • Antal ÅTERSPELADE GRATISSPEL som tilldelas är desamma som antal GRATISSPEL som tilldelats i den ursprungliga FUNKTION-utlösaren.
  • Vinstmultiplikatorn återställs till x2 i början av den ÅTERSPELADE GRATISSPELFUNKTIONEN.
  • GRATISSPEL spelas med de myntvärden som utlöste spelet.
  • GRATISSPELFUNKTIONEN kan endast ÅTERSPELAS en gång.
  • FRESTELSE-FUNKTIONEN utlöses inte igen efter den ÅTERSPELADE GRATISSPELFUNKTIONEN avslutas.

BUY PASS-BONUSEN (om tillämpligt)

• BUY PASS gör att du kan kringgå vanligt spel och omedelbart utlösa GRATISSPELFUNKTIONEN.
  • Kostnad för att aktivera KÖP PASS är lika med 100x total insats.
  • GRATISSPELFUNKTIONEN spelas på det valda myntvärdet för när BUY PASS utlöstes.
  • 10 GRATISSPEL tilldelas alltid när GRATISSPELFUNKTIONEN aktiveras via BUY PASS.
  • Ingen utlösarvinst tilldelas när GRATISSPELFUNKTIONEN utlösts via BUY PASS.
  • BUY PASS kan inte aktiveras under REAKTIONER.
  • BUY PASS kan inte aktiveras under GRATISSPELFUNKTIONEN.
  • BUY PASS kan inte aktiveras under Autospel.

SPELREGLER

• Spelkostnad är 25 mynt
  • Utbetalningar görs enligt vinsttabellen
  • Alla vinster multipliceras med myntvärdet
  • Högsta vinst betalas per vinstkombination
  • Samtidiga vinster läggs till
  • Vinstkombinationer kan uppstå varsomhelst på alla hjul.
  • Varje symbol kan endast användas en gång per vinstkombination
  • Endast positioner som innehar vinstsymbol används för att definiera vinsten för den symbolen
  • Alla vinster börjar med hjulet längst till vänster och betalar ut från vänster till höger för efterföljande hjul
  • SCATTER visas på Hjul 1-6 förutom under GRATISSPELFUNKTIONEN där den även kan visas på EXTRA HJUL via ORMATTACKFUNKTIONEN
  • SOLDAT kan visas på EXTRA HJUL endast under GRATISSPELFUNKTIONEN
  • WILD visas endast på EXTRA HJUL såvida inte MEDUSAS BLICK-FUNKTIONEN utlöses, för då kan WILD-symboler även visas på Hjul 2-5
  • WILD ersätter alla symboler utom SCATTER och SOLDAT
  • Vid fel ogiltigförklaras alla vinster och spel

VÅGSPELSBONUS (om tillämpligt)

• För att vågspela om en vinst trycker du på VÅGSPEL, välj sedan RÖD/SVART eller en SVIT
  • Vinsten DUBBLAS (X2) om valet av RÖD/SVART är korrekt
  • Vinsten FYRDUBBLAS (X4) om valet av SVIT är korrekt
  • Du kan inte vågspela om progressiva jackpottvinster (om tillgängliga)
  • Antal gånger som vinster kan vågspelas:

Så här spelar du

1: Välj din INSATS per rad

2: SNURRA

1

2

3

4

KNAPPAR PÅ MENYSIDAN:

Inställningar: Tar dig till sidan INSTÄLLNINGAR för alternativen EFFEKTKVALITET och SNURRKNAPPOSITION

Insats: Tillgång till insatsinställningarna som låter dig justera INSATS per RAD

Autospel: Tillåter automatiska, på varandra följande normala spel. Välj antal Autospelssnurr. Tillgängliga autospel är 0, 10, 25, 50, 100

Info: Tar dig till utdelningar för vinnande symbolkombinationer. Innehåller även spelets regler.

Ljud: Aktiverar LJUD AV om du klickar på den under en SNURR.
Aktiverar LJUD om ljud inte laddats under spelstart eller om LJUD AV har aktiverats
Tar dig till volymkontroll och ljudalternativ om du klickar när ljudet är aktivt och hjulen inte snurrar

Tangentbordsgenvägar:

Mellanslagstangenten:

• När spelet inte är igång kan du trycka på mellanslag för att starta en hjulsnurr
  • När ett eller fler hjul snurrar kan du trycka på mellanslag för att tvinga dessa hjul att sluta snurra och stanna i deras slutliga position
  • Om du håller ner mellanslag kommer hjulen tvingas att stoppas automatiskt och en ny snurr kan startas när aktuell snurr är slutförd
  • När Välkommen-banderollen eller bonuspanelen visas på skärmen kan du trycka på mellanslag för att stänga dem och starta bonusen (i förekommande fall)

Retur: Samma funktion som mellanslagstangenten

Spelet visar alla dina detaljer i följande visningsfält:

Saldo: Visar ditt totala saldo

Total insats: Total insats som spelas.

Vinst (visas i meddelandefältet): Visar vinstbeloppet för snurren