Mystic Panther - Treasures of the Wild™

Om detta spel

 Detta är ett 6-hjuls 3-rads videoslotspel.
 Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer.
 Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.
 Vinsten upp till det visade värdet avrundas nedåt och är ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås på ett enda snurr.

Spelregler

 Varje snurr som spelas kostar ett totalt insatsbelopp.
 Den första insatsen är den aktuella totala insatsen delat med kostnaden för 20.
 Den totala insatsen baseras på den första insatsen, multiplicerad med 20.

Vägregler

 Det här spelet innehåller 729 sätt.
 Sättvinster börjar med hjulet längst till vänster och betalar endast från vänster till höger på intilliggande hjul.
 Endast den högsta vinsten betalas per sätt.
 Alla vinster multipliceras med insatsen per sätt.
 Total insats är 20x insatsen per väg.

Utbetalningsregler

 Vägvinster baseras på den första insatsen.
 Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas.
 Om flera vinnande kombinationer landar på ett enda sätt, delas endast den högsta vinsten ut.
 Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett snurr.
 Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
 Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
 Vinsten upp till det visade värdet avrundas nedåt och är ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås på ett enda snurr.

Vilda symboler

 Pantersymboler är Wild-symboler.
 Wilds kan ersätta alla symboler utom gratissnurr och Link&Win™-symboler.
 Wilds visas på hjul 2, 3, 4 och 5.
 Wild-symboler kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar på ett sätt.
 Hjulen kan bli Wild under gratissnurr.

Link&Win™-mätare

 Varje Link&Win™-symbol som landar samlas i Link&Win™-mätaren.
 Samla 6-17 Link&Win™-symboler för att aktivera den här funktionen.
 Link&Win™-funktionen är aktiv i basspelet.
 Link&Win™-symboler inkluderar normala och bonusprissköldar.
 Funktionen börjar med 3 respins.
 Respins har speciella hjul med Link&Win™-symboler och tomma positioner.
 De utlösande Link&Win™-symbolerna hålls på plats under funktionen.
 Varje ny Link&Win™-symbol som landar hålls också kvar, och återställer antalet respins till 3.
 Link&Win™-symboler ger sköldpriser.
 Sköldpriser kan vara insatsmultiplikatorer på 1-5x, eller bonuspriser.

Bonuspris

 Grand: 5000x total insats
 Major: 500x total insats
 Mindre: 25x total insats
 Mini: 10x total insats
 Varje Mini, Minor och Major sköld avslöjar ett bonuspris.
 Få 18 Link&Win™-symboler för att utlösa det stora priset.
 Funktionen avslutas när inga respins återstår eller Grand Prize utlöses.

Gratissnurr

 Free Spins-symboler betalar i valfri position.
 Free Spins-symboler visas på hjul 1, 3 och 5.
 3 gratissnurr-symboler utlöser 10 gratissnurr och ger 1x insats.
 Gratissnurr kan återaktiveras.
 Vid varje gratissnurr finns det en chans att hjulen blir Wild.
 Alla satsningar och spelsätt är desamma som snurret som utlöste funktionen.

Spelkontroller

 Spin-knapp: Startar ett hjulsnurr.

 Stoppknapp: Stoppar det aktuella hjulsnurret. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
 Ett klick eller tryck på hjulen stoppar det aktuella hjulsnurret. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
 Autouppspelningsknapp: Visar alternativ för autouppspelning.

 Stoppknapp för autouppspelning: Avslutar den aktuella autouppspelningssessionen.
 Quickspin-knapp: Aktiverar Quickspin för att lösa snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran.

 Bet-knapp: Visar alternativ för att ändra den aktuella insatsen.
 Bet: Visar den aktuella totala insatsen.

 Win: Visar den senaste vinsten.
 Krediter: Visar aktuella saldon.

Spelmeny

 Menyknapp: Visar ytterligare spelalternativ.

 Hem-knapp: Avslutar spelet.
 Vinsttabellsknapp: Visar utbetalningstabeller och spelregler.

 Ljud: Aktiverar spelljud.
 Banking-knapp: Visar banksidan.

 Knappen Kasta: Låter spelaren kassera ett gratisspelerbjudande från basspelet, om något.

ytterligare information

 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
 Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.
 I händelse av en frånkoppling visas det slutliga spelläget när spelet återgår.
 Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat.
 Resultaten från det senast spelade spelet visas.
 Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet.
 Alla pågående funktioner som kräver interaktion eller val kan fortsätta.
 Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.

Återgå till spelare

 Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen för pengar i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.

 Detta värde är fast och ändras inte.
 Det här spelet har en RTP på 94,97%.

Datum för senaste ändring: 2022-06-17